Printable View
no a tera chce widziec 666? kk ;d Gratki eeheh
kkk gz kkk gz kkk gz nie wiem jak mozna expic na tym servie p.p
Gratuluję 555 lvl'a.
gz Demon! xd
fajnie, że chociaż komuś chce się tam grać! ;)
No tak tak pogratulowac wyboconego lvl'a i nic wiecej !
Lec do 600.
Taki ek to już niezła masakra ale nie gratuluje bo bez bota jestes pionem strasznym nie umiesz expic i pvp to poziom przedszkola:( Bez bota chyba z dp nie umiesz wyjsć więc gratuluje black prxy, elf bot :) yo!
GratZ i sram czy z botem czy bez, wbił to wbił więc po co wyzywacie... Zazdrośc hhmm...?
dyziek złamasie przypomnij sobie co robiłeś jak grałeś:) nie, nie zazdrość no wiec elo i spadaj ;*
dobrze wiesz, ze nie uzywam botow do grania, tylko do expienia jak juz, ale przeciez trzeba sie pospinac
blackd? fajnie sie debuguje
elf? nie nawidze jak mnie ***** cos leczy
pvp? kiedy Ty widziales jak ja sie bilem Silvestem <lol>
expic? czy ja wiem czy nie umiem, moze nie umiem expic po 10h+, ale dzieki za slowa otuchy, jestes naprawde fajnym tibijczykiem, ktory nie marnuje swojego zycia
exiva 5000 nie wiem XD antyparala? czlowieku wpadnij sobie po mnie i zobacz czy mam antyparala i czy mam leczenie ; o
mam Ci nagrywac cale moje 'zycie tibijskie'?
btw. z tego co wiem to exiva speed 5000 : [
na poi nie bocilem i nie mam zamiaru, bo na bocie mam lvl 1h+, na archach nie bylem od 400 lvla p.p
edit2
padles tym marnym caponem czy tam ktos ci padl, zylka pekla i wielka spina, bo po pizdzie raz dostaliscie, wielkie halo
dalej wymyslaj czego to ja nie robie na blackd, jak nawet ***** nie wiem jak tam leczenie ustawic
po co wy gracie na pustym srvie aby boty ustawiać tylko ?? Po kiego chu** grać tam jak nie ma nic do roboty...
no ale cóż
GRATZ!!!!! :)
demon przyznał byś się chociaż ze używasz ale odwaga ci nie pozwala kleksie :( <płacz>
to Ty jak narazie jesteś najgłupszy ze wszystkich i się o wszystko dopytujesz, żałosna jest Twoja zazdrość czy chuj wie jak to nazwać, odbić Ci te 3 lvle? :(
/down
widzisz jak łatwo kogoś wpierdolić? nikt nie Cię nie rozumie, ale kk
co do Ciebie to można napisać tak, 'mam brata choć moja matka ma jednego syna' i jak już się spinasz to staraj się to robić poważniej, bo przecież jesteś dorosły ; o