Zmiany w reszcie regulaminu.
Odnosząc się do poprzednich zmian i tego tematu: http://forum.toproste.pl/showthread....a-wymiar-czasu
Moja propozycja opiera się na zaostrzeniu kary za każde przewinienie z regulaminu APO, tak samo jak za boty każdy ban jest x czasu dłuższy, tak samo za inne przewinienia, typu obrażliwe wyrażanie, destruktywne zachowanie każda zbanowana postać powinna za kolejnego bana otrzymać więcej dni np. pierwszy ban 24h drugi 48 i każdy kolejny x2, pozbędziemy się tym sposobem patologi z servera, osób które prowokują i zniechęcają do grania nowych na game-chacie co jest bardzo częstym zjawiskiem.
@Point
@Inquso
@Tharo
Cytat:
Napisał
Master many
Jak Ci coś przeszkadza to daj ignore, a skoro czytasz to jesteś tego ciekawy i karmisz tym swój malutki móżdżek. To jest gra i trzeba ją traktować jak grę, a nie realne życie.
Jestem na nie, to uderzy w wielu graczy, którzy mają chwilę słabości i napiszą coś głupiego, a z reguły tego nie robią. Każdy kto chce potrollować zrobi sobie tysiące innych charów i będzie robił to dalej.
Patrz Kost, patrz Kosa, patrz Deffensive, patrz każdy kto zakłada takie tematy jak Ty ;)
I własnie dlatego jesteś na nie, bo jesteś jedną z tych osób do utylizacji dzięki zaostrzonym karom za w/w pkt regulaminu. Regulamin jest jasny, akceptujesz go robiąc konto w grze i musisz się go trzymać, a nie pisać że jest opcja ignore. Mam nadzieje że skońcy się również Twoje trollowanie, pozdrawiam.
Cytat:
Napisał
Master many
Skoro nie umiesz czytać, powtórzę, masz opcję ignore w grze. Skoro takie był zalecenia jak Kost i Kosa wyzywali moich rodziców i rodzinę na PW, to może działać również jak ktoś sobie pisze co chce.
A jak ktoś będzie pisał przepisy na roladki schabowe ze śliwką to też będzie trollowanie? Ma do tego prawo.
Zachęcam do opcji ignore i będziesz miał spokój, a nie chcesz zaistnieć na kolejnym, nowym koncie ;)
Również powtórzę, regulamin akceptujesz przy zakładaniu konta i musisz przestrzegać tego regulaminu, a on mówi jasno i wyraźnie.
Cytat:
Obowiązuje całkowity zakaz obrażania i nagminnego prowokowania innych graczy. Zabronione jest dyskryminowanie grup rasowych, etnicznych oraz religijnych.
Jest tutaj kilku graczy którzy notorycznie prowokują innych. Sam zaliczasz się do tej grupy ze swoich noob postaci, ale spokojnie mam nadzieje że propozycja przejdzie i skończy się rumakowanie własnie takich osób jak ty.
Cytat:
Napisał
Baranek1
Dlaczego Demon mając pozycje na forum jako Moderator i który dostał bana za |[07/01/2024 20:00:24] Point -> Zawadzky was banished because of Uzywanie macro/botow itp. | Dalej ma funkcje w Administracji?
https://i.imgur.com/4HXPZT6.png
Kolejny raz traktujecie graczy nierówno z Administracją. GM boci, Moderator boci... co za serwer...
To nie jest temat odnośnie tego czy ktoś z Administracji boci czy nie boci, więc pisz na temat albo się nie wypowiadaj. Pozycji w grze nie ma, forum to forum.