Siema ;P
Tak jak w temacie: Co po gimnazjum?? Jaka szkoła??
Ja właśnie się przygotowuje do egzaminu do szkoły plastycznej [ mam egzamin o 9.00 xDDDD]
Wypowiadajcie się :]
@edit DOSTAŁEM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Siema ;P
Tak jak w temacie: Co po gimnazjum?? Jaka szkoła??
Ja właśnie się przygotowuje do egzaminu do szkoły plastycznej [ mam egzamin o 9.00 xDDDD]
Wypowiadajcie się :]
@edit DOSTAŁEM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze się nad tym poważnie nie zastanawiałem. Myślałem o Liceum ale jaki profil nie mam pojęcia : <
Ja wybieram się do Technikum Organizajci Usług Gastronomicznych. Gotowanie itp. to moja pasja. Uwielbiam gotować.
szkola zawodowa stolarz xddddd lub ciesla xdd
Technikum Informatyczne wdłg mnie odpowiednie, bo o prace nie trudno i nie jest az tak tragicznie
Prywatne Liceum Ogólnokształcące, profil 'Informatyka' lepsze wykształcenie średnie niż niepełne podstawowe, podstawowe czy zawodowe.
Wiesz szczylu co to znaczy prywatne LO ? płace - wymagam, dowiadywałem się jakie są wymogi by się dostać, 90zł miesięcznie płace nie interesują ich moje pkt z testu ani średnia.
Liceum Ogólnokształcące - profil biologiczny. Dlaczego? Chciałem iść do Rzeszowa do LO Informatycznego, ale nie chce zostawiać dziewczyny, kumpli, rodziny itd. ;-)
@user
nie dawno pisales ze pisales egzaminy 4 min i pobiles rekord szkoly.....wiec jakim prawem chcesz isc na informtyka?zal?
Albo LO - profil humanistyczno-prawny albo tech. informatyczne :P
LO - profil matematyczno-informatyczny
Lub
LO - profil geograficzny/turystyka
Złożyłam już papiery do Technikum, na profil technik logistyk :D Ale musiałam zmieniać, bo mi sie coś odwidziało i złożyłam do VII Lo w Poznaniu na profil humanistyczny i inf- matematyczny. A po liceum wyższa szkoła logistyki xD
LO profil matematyczno - informatyczny :P z rozszerzoną matematyka informtyka i geografią :P
Technikum Informatyczne :P Mam nadzieję, że się dostanę :D 75pkt chyba xd
Ja chodzę do 2 LO w Przemyślu na profil matematyczno-informatyczny. Kończę drugą klasę i nie narzekam :)
Dostałem się bez problemu... Łącznie miałem 141 punktów, w tym 73 z testów.
Zapewne LO profil matematyczno-informatyczny. : O!
@Pandora
Potem mi będziesz gotował! :P
[Pandora] Dosypie ci proszku przeczyszczającego do pysznego dania i powiem ładnie: Smacznego! ;)
Technikum Samochodowe-Profil Technik Pojazdow Samochodowych.
A jak mnie ine przyjma to bede siedzial w domu.
ja tam juz skonczylem dawno gimnazjum ale moge powiedziec co wybralem dalej a mianowicie liceum profilowane zarzadzanie informacja ze szkoleniem proobronnym tzn taki wojskowy SG cos takiego;d bardzo fajny profil. tez juz go skonczylem;/ powiem ze przed wami coraz ciezsze zycie przeistaczac sie w doroslego wiec powodzonka^_^
Ja skladalem papiery do
Krosna LO Mat - inf
i
Rzeszów LO "4" Mat - Inf - fiz
wybiera sie moze ktos tam gdzie ja?
LO Mat-Inf :D
Ciekawe czy się dostane.
Liczą punkty za:
- Język Obcy (w moim przypadku angielski),
- Informatyke,
- Matematyke,
- Język Polski
A będe miał takie:
- Ang: 6 :D :D :D Tutaj się pochwale :D :D :D Jestem bardzo happy :D :D
- Informatyka: 5... miało być 6 ale.... ech...
- Matematyka: 5
- Polski: w poniedziałek będe zdawał na 5 xD Narazie 4 wychodzi
A egzaminy... takie sobie... :D Może połowe będe miał :D 50 pkt.
Ja technikum elektroniczne lub ekonomiczne ;p