Tak więc Testy Gimnazjalne już jutro. ;]
Stresujecie się? Czy gorączkowo przypominacie sobie wzory/lektury? A może po prostu lejecie na nie? :D
Printable View
Tak więc Testy Gimnazjalne już jutro. ;]
Stresujecie się? Czy gorączkowo przypominacie sobie wzory/lektury? A może po prostu lejecie na nie? :D
Człeku czym Ty się masz, albo inni czym się mają stresować? Tym sprawdzianikiem? xDDDDD
Ja nie piszę ale się cieszę, że będzie wolne. :D:D
No to może powiem tak, ja 4,5 mam matury, 8 też 15 i jeszcze kiedyś nie wiem kiedy mam angola ustnego. I mam na to jak najbardziej wyj****e bo wiem, że zdam xdd Tą kartkówką nie przejmujcie sie xd Banałw ch**
Zaraz sie posikam ze strachu :/. Normalnie kuje całe dnie i nic nie wchodzi.
A tak na serjo to to już za Mną życzę Wam szczęścia i wielu punktów ;).
@Edit
Z humanistyki miałem szczegółowo opisac obraz nawet nie pamiętam dokładnie ale były to jakieś owoce za zasłoną, miałem opisac jaka to sztuka co sie na niej znajduje oraz rozprawke na temat internetu we wspolczesnym swiecie temat brzmiał "Internet zło czy dobro" jakoś tak wiem, że miałem bardzo zadowalającą ilośc punktów.
Matematyka, fizyka, biologia kapa na maksa ;p.
Przecież nie napisałem, że się stresuje ;] Po prostu zadałem takie pytanie.
Humanistyczna część jest łatwa, z mat gorzej, a Angielski to już w ogóle prościzna ;]
Ja testy gimnazjalne zdałem na 73 punkty (43 z humanistycznego i 30 z matematycznego). W tym roku mam matury:
Powiem Wam, że teraz wszyscy, którzy testy gimnazjalne już mieli, strasznie napinają, bo teraz to jest dla nich pestka... Szczerze? Mi osobiście chce się teraz, w obliczu matury, śmiać z tych testów. Ale pamiętam, że 3 lata temu się stresowałem przed testami i nie było mi do śmiechu...Cytat:
4 V - pisemny polski (podstawowy)
5 V - pisemny angielski (podstawowy)
13 V matematyka (rozszerzony)
19 V ustny polski
25 V ustny angielski (podstawowy)
@666 post! ;o
tak szczerze to leje na to, powtórzenia miałem w szkole, a jeszcze tego brakuje, żebym się w domu uczył. co będzie to będzie, później jeszcze sobie tylko porozwiązuje jakieś testy w internecie ;)
u mnie tak samo:p z matematyką i fizyką najgorzej. najważniejsze to się na jutro dobrze wyspać Xd.
pozdro i powodzenia.
Tez w najblizszych 3dniach mnie to czeka :D
Z maty miec 40pkt A z polaka 35+ i bedzie git
Najbardziej interesuje mnie jakie bedzie ostatnie zadanie na Humanie
Mihau : f co Ty za tematy zakładasz xD
No więc tak jedyne co się boje w humanie to pisanie ostatniego zadania. Ciekawe jakie będzie :f Matematyczno-Przyrodnicza boję się matmy jak chuj :x Angielski to leje na to ciepłym moczem :f
Ja się w ogóle testem humanistycznym nie przejmuje. Gorzej jest z matematyką.
Ogólnie to lektury znam więc nie ma problemu. Wystarczy z matematyki i fizyki wzory przypomnieć no i dobrze je zastosować :D
Co będzie to będzie xD
Ostatnie na Humanie to będzie rozprawka znając życie :).Przynajmniej ja tak miałem
Siema...
Nie licze na zbyt dużo, nawet nie chce
Humanistyka, 50/30.
Angielski 60/75.
Matma 10/30
Z matmy/biologi, mam problemy.. Proste, nie znam wzorów itp.
Matma/fiza/chemia... Najbardziej pojebane przedmioty.
@up
Każdy test chyba jest po 50 ptk? A zresztą...
Mam nadzieje, że mi jakoś pójdzie liczę na około 75+ punktów :O
a czy sie stresuje? jasne jak sobie pomyśle, że jak to zjebie to potem nie dostane się do szkoły do której chcę się dostać :/ a najgorsze, że tego nie można poprawiać kurw... jeszcze jutro z polaka... ehh... litości
Mówicie polak to banał... matma i reszta to jest banał, a polski taki zryzany... żeby chociaż z polaka było 35 ptk. bo z matmy to na 40+ licze :/ a na angielski to wisi i tak się nie liczy...
Eee tam nie bedzie tak zle xD Polski luuuuzik. Z matma gorzej ale zobaczymy.60-70 mi styka wiec nie musze sie za bardzo wysilac ;p
Ja pieprze. Ale się stresujecie. Te wasze testy to nic w porównaniu do matury ...
Ale powodzenia, nie załamujcie się zacznijcie rozwiązywać zadania od końca, najpierw otwarte. Zaoszczędzicie dużo czasu, bo potem wasz mózg zacznie się nudzić i nie będzie się wam chciało myśleć nad otwartymi ;d I nie ściągajcie!!!!!!
Jak ja pisalem, to wyszedlem z humana po 30min, a z mat. po 15, bo nic nie umialem XD [Hum. 47, Mat. 12 (XDDDD)] Szczerze to sralem na te testy, zadnego wzoru nie przypomnialem, a z polskiego nigdy nie mialem problemow :O Charakterystyke napisalem w 4min i braklo mi punkta do maxa za ostatnie zadanie XD
Ogólnie sram na takiego typu szopki bo mam je za sobą ;D życzę wam jak najwięcej pkt. GL on Quest!
Ja jutro próbne mam. Nie wiem dlaczego ale pokemony (kujony) z mojej klasy się uczą ; / i srają dupę. Ja idę na żywioł xd