Po serii testów wzięliśmy się do pracy! Radio oficjalnie zacznie grać w okresie do końca stycznia, niebawem więcej informacji!
www.radio.armia.org.pl
Printable View
Po serii testów wzięliśmy się do pracy! Radio oficjalnie zacznie grać w okresie do końca stycznia, niebawem więcej informacji!
www.radio.armia.org.pl
coś nie działa te radio! .........
Jeśli to będzie działało to bardzo fajnie bo to fajny pomysł tak jak i APO News i radio też się przyda ;p
Według mnie sądzę że te APO Radio to będzie jeden... Wielki... NIEWYPAŁ!:]
Nie sądzę tak bo pisze tak 50% osób... :| Ale jak będziecie puszczać takie gówno to powodzenia i szerokiej drogi... Według mnie możecie puścić trochę klasyki (Na wprowadzenie nastroju dawnych lat... Założę się że puścicie hity Playlisty typu Pussy Cat Dolls [HAHAHA] Czy innych gówien "Techno" itd. ;]
>_< Wolałbym już słuchać East West Rockers starych ich kawałków bo one mają jakiś przekaz... A sądząc że 90% osób ze społeczności APO to dzieci w wieku 11-14 lat to nie rozumieją Tekstów z Języka Angielskiego , ani nie rozumieją przekazu Hip-Hop'u i jest Pokolenie JP. I sądzą że są fajni? ;]
Puścicie coś normalnego... Troche Reggea , troche HardStyle (Troche ostrzejsze od Techno) muzyki klubowej (Typu z Energy 2000 , Qlimax) Możecie puścić troche Nightwish , jakieś kawałki z hip-hop'u (ale nie takie że 95% to Hemp Gru , Albo REPREZENTUJE JP) Tylko PIH , O.S.T.R itd. ;]
Wolałem zrobić jedną długą notke niż 10 krótkich... ;]. Tyle co o tym sądzę...
ELO!;]
HAHAHA Radio miało działać od 01 stycznia a tu co?
Przed 01 stycznia działało, a teraz nie działa.
Wróże jak najlepiej, ale z takim radiem nie wypalicie!
Grajcie zwykłą "radiową" muzykę, to będzie więcej słuchaczy. Pozdro
Powinniście dodać kilka rzeczy takich jak:
- Pozdrowienia na antenie o.0 :D Oczywiście też trochę śmiechu :D
- Trochę różnorodności w muzyce, a nie jakieś programy :d Programy typu reggae czy hip-hop powinny się znajdować w czasie 22-6 :d Bo tak to będzie to uciążliwe dla normalnych słuchaczy, a dla no-life'ów zadziała usypiająco :D
Z tym punktem wyżej to pół żartem pół serio :D Ale to byście mogli wprowadzić :)
No i to co wcześniej mówiłem... Adres url żeby wpisać do winampa i z głowy a nie ściągać jakiś badziew...
Popieram marcellla jeśli chodzi o pozdrowienia, mam nadzieje że mój 80 utworowy track list się na coś przydał. Jeśli potrzeba kogoś do rock/metal to pw.
Radio fajne. Miałem kilka razy okazje posłuchać. Oby wypaliło :)
Życzę powodzenia.
Widzę, że projekt dalej jest obięty pracami. :) Ważna jest strona, jej 'uszycie' graficzne, możliwości, zakładki. Zobaczymy jak to będzie wszystko grało.
No mam nadzieję że wszystko będzie Ok! :p Na razie jest w porządku.. ;)
Wracamy niebawem....
mam nadzieje że zadziała
#top..
fajny ten pomysł
Nie mogę się doczekać tego waszego radyjka maryja (Hehe) ^^. Jeżeli to wypali to puszczajcie często metal a będę słuchał. >_>
Regards,
Melman Shooter.
Noo... jak mi wiadomo to miało grać od początku roku.
Będzie miesiąc grania a potem zwiną wszystko Cya ^^
Wszystko ustalone, audycja startowa nowego odsłony odbędzie się 14 lutego [w walentynki]. Będzie grał każdy rodzaj muzyki z przewagą tych o miłości ;]
W między czasie zapowiadamy coś dla graczy, informacje już 1 lutego.
ciekawi mnie tylko czy macie opłacony ZAIKS, bo jeżeli nie to radio działa niezgodnie z prawem ;)
I wielkie Gówienko.
nie działa nie działało i nie będzie działać -.-
Fajny pomysł z tym radiem... Jaka muzyka bedzie grana w tym radiu???