[HOT] Forumowy turniej w piłkę nożną [HOT]
Siemano!
Wpadłem dzisiaj na pomysł, aby zorganizować na APO turniej w starego, ale jakże jarego Pro Evolution Soccer 2 (http://www.youtube.com/watch?v=cYS8XQwlw0I). Chyba każdy w to grał na starym, poczciwym PlayStation 1.
Gra powstała także na komputer, waży 32 mb, umożliwia grę przez internet. Można grać na padzie jak i klawiaturze. Składy jak i nazwiska graczy są aktualne (stan na lipiec 2011).
Teraz kilka słów o turnieju.
Wszystko rzecz jasna zależy od ilości osób chętnych do wspólnej gry i zabawy. Cały turniej opierałby się fazie grupowej oraz pucharowej. Na początku powstałyby grupy, w której każdy gra przeciwko każdemu. Z grupy wychodziłyby 2 osoby do fazy pucharowej, 3 może zagrać baraże (wszystko do ugadania jeszcze). Każdy z graczy może grać jedynie dwiema drużynami. Jedna z Ekstraklasy (własne miasto, bądź to najbliższe miejsca zamieszkania), druga to klub spoza Polski. Każdy z graczy na początku poda dwa kluby, którymi będzie rozgrywał mecze. Uniknie to wszelkich problemów. Grupy jak i późniejsza faza pucharowa zostałaby rozlosowana przez program. Mecze będą rozgrywane po uprzednim dogadaniu się dwóch stron. Tak aby godzina każdemu odpowiadała.
Ustawienia meczu:
10 minut połowa (faza grupowa),
brak dogrywki (faza grupowa),
brak karnych (faza grupowa).
15 minut połowa (faza pucharowa),
dogrywka(faza pucharowa),
karne(faza pucharowa).
Przewidywane są nagrody, jakie to się jeszcze zobaczy. Z tego co mi wiadomo, to pomysł znajdzie aprobatę u ekipy APO. Wiem, że moderatorzy, a przynajmniej większość z nich nie ma nic przeciwko owej zabawie.
Jeżeli jesteś zainteresowany, odpisz! Znajdą się ludzie, powstanie nowy temat z dokładniejszymi informacjami na temat samej gry, tabelką, oraz wiele innych rzeczy na temat turnieju.
Aktualna lista graczy:
ByOuT,
Palldinio,
KamilQ
<Magiczny>
Splaxor
Oxidosis
Axelo
NaPolEtatu
deeL
Lagga.
Dareg