Gdzie ten lucky rat? -.^ ostatnio szukałem tego godzinę... I efekt marny :D Napisz na gg albo w grze :)
ja w traina 500 ostatnio :D
Printable View
Gdzie ten lucky rat? -.^ ostatnio szukałem tego godzinę... I efekt marny :D Napisz na gg albo w grze :)
ja w traina 500 ostatnio :D
I ch*j wam do tego jak gram. Teraz wyzywacie od botów.. a sami by¶cie chcieli wbić 300 na rooku ;<.. ja nie jestem jaki¶ maniak by siedzieć 10h dziennie więc odpalę sobie bota i samo się wbije ;)
Bb.
To po chuj się zgrywałe¶, że nie masz bota i jeste¶ czysty?
Podnieciłe¶ się bo odpaliłe¶ bota, na otsie, na którym każdy botuje?
O yeah, daj się dotknonc
Mówiłem od samego pocz±tku, że to bot, kto da rade codziennie 10-12 godzin siedzieć przed kompem i napierdalać w tibię, nie znam kogo¶ takiego i raczej nie poznam w swoim życiu ;d.
jak nie ma?? A tibia tek, ng, blackd to co??(do ng nie jestem pewien, ale o tibia tek i blackd slyszalem od znajomych, że da rade na nich)
Meen może powiesz nam jakiego używałe¶, może przyczynisz się do kolejnych banów, b±dĽ nowych 300 lvl postaci na rooku ;d
nie wymadrzaj sie tylko exp jeszcze tylko 96 lvl i 300 :D
Ej nie dajcie mi Warna Pls ;d
@top GZZ: D
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 44 seconds.
Ile mam pisac 120 sekund Koszmar :DDD
W końcu gm zadziałał sory vojska ale to wkurwia jak kto¶ jedzie na bocie do 300 i dopiero kto¶ zareagował :o
Oj, oj ...
Wiceps sie doczekal banika :mad:
Gratzuwa leveluf...
Teraz powiedz mi... Po co lurowales mi po 5bk : (
Niech jaki¶ Techniks b±dĽ jaki¶ Moderator zamknie ten temat na czas zdjęcia bana Wicepsowi, bo teraz wygl±da to jak Kłótnia Thread niż Vojska Life :o
#Techniks
Temat zostanie otwarty 25.10.2009
Zgodnie z 'obietnica' otwieram temat.
Wiceps powraca xd
http://i36.tinypic.com/28jmf8.jpg
: O
306 juz XD
lecisz ziomuwa do 1k i bedziesz mial rook silver club =))))))
reputa chcesz? XD
Gz, lecisz do 400 Wiceps. ;) Sraj na tych złamasów, którzy płacz±, że masz bota. :mad:
GZ ;D
Teraz przegoń bloodrooka a potem dajesz do 400 :P :P
@up
teraz 1lvl dziennie tzn 0 bota ;D i tak trzymać
92 left :D
http://i35.tinypic.com/15ck8qv.jpg
Vojska najs tylko uważaj na nolie ;D ma podajrze 302 ;D wiesz lepiej poexpić troszke trzeba ;DD gz
Odrobisz sl'a. Ci¶nij teraz do 400 jakos 1 : D