@milicjant
Cytat:
sam nosze bluze z kapturem, jeansy bo lubie
Napisałeś to! Jak mogłeś to napisać?!?!
Żałosne. Może dojdzie do Ciebie, że Ci ludzie lubią się ubierać tak jak się ubierają (czyt. czerń, glany).
Cytat:
Crayon wyzywajac innych nie mysl ze ludzie beda mieli do ciebie szacunek
Wyzywając "metali" nie licz na ich szacunek.
Cytat:
troche szacunku dziecko
Ile Ty masz lat, że piszesz do kogoś dziecko? Dzieciaku.
Co do szacunku. Szacunek się należy każdemu! Każdy jest człowiekiem i powinien być traktowany jak człowiek. Czytam to co piszesz i nie wiem co mam myśleć. Wydaje mi się, że jesteś gówniarzem, który ma poważne braki w wychowaniu.
@Wrona
Cytat:
Mnie wkurzaja.... Brudy ! Nie mam nic do nikogo kto slucha metalu lub czegos tam ale po jakiego uja sie ubiera na czarno ? Po co mu glany latem i dlugie wlosy ? Zal mi takich osob. ;/
Osobiście twierdze, że subkultura ma dziwny wpływ na ludzie, ale... Każdy ma jakiś styl. To, że Ty czegoś nie znosisz nie znaczy, że innym to nie odpowiada. Co jeszcze... Dla mnie żałosne są dzieci takie jak Ty i przez to jestem za aborcją.
@XENON
Cytat:
Crayon napisał: Jesteś PRO ! Chodzisz w halówkach. Kur*a ja też chodzę i co ? Chcesz mi zrobić loda ? :<
BTW: Ty 300 złotych na oczy nie widziałeś (:
ale ja chodze w halówkach w zimie a metalowcy w glanach chodzą w lecie to już trza mieć nieźle pod kopułom nawalone i co to za muzyka darcie mordy to ma być muzyka?
Cytat:
ja nienawidze ich tępić gnoji tak mówi mój kolega ja też tego zdania jestem nierozumiem właśnie jak można w 40 stopniowym upale latać w długich włosach i glanach jeden koleś odemnie ze sql ostatnio pomalował se je na pomarańczowo spreyem normalnie szok WIEŚ STYLE
a ja nawet w zimie niechodzy w tym szymś normalnie w halówkach chodze oczywiście z NIKE niechwaląc się 300zł wybuliłem
Gratuluje. Masz buty za 300zł. To niesamowite. Zapewne masa "metali" zazdrości Ci takich ekstra butów.
Serio? Ile masz lat?
N/C
@Bysson
Cytat:
Metale do Gazu brudasy smierdzace zawszone gnoje ja bym was wszystkich obcial na lyso tylko wstyd ludziom robicie ludzie lasu!!
NIENAWIDZE METALI I NIE PYTAC DLACZEGO POPROSTU ICH NIENAWIDZE I TYLE!!
Co tu napisać....
Pokolenie idiotów i szkoda, że twoi rodzice nie wiedzieli o aborcji kiedy Cię spłodzili...