Mój 27 Druid
http://i278.photobucket.com/albums/k...lic/wozozo.jpg
Printable View
All swietne chary :) ja tez gralem na candii mialem 28 druida lecz hack ;/ Candia dobry serv lecz po hacku odechcialo mi sie grac i gram teraz na harmonii
Najlepsze co moze byc na rl to 200+ palek ;x Ziomus dawaj jakies ssy z huntow z tego cudownego 205 paladynka!
o kim Ty gadasz? XD
@topic.
z dzisiaj
http://i40.tinypic.com/25k4fpf.jpg
Ten 205 pall(?) to jego char. Dzisiaj rozmawiałem z nim xd
5 minut crackowania i jest za free...
Nie wiem czy dostępny jest jeszcze TibiaTek Bot, bo nawet na ich stronie jest ostatnie wydanie pod 8.0, choć w to się za bardzo nie wgłębiałem:O
Alternatywą jest także Nbot no ale on jeszcze raczkuje w świecie botów i ogólnie waypointów brak i trzeba się samemu męczyć.
Czytalem około sto poradników i żaden nie dawal gwarancji ze bedzie dzialal dlatego poradnik czytalem na laptopie a na kompie bez neta stawialem bota zeby nie bylo niepotrzebnych keyów. Żaden nie odkrywal tajemnicy darmowego ng. Czyt. Nie znalalzem poradnika na scrackowanie ng. Tek bota pod 8.4 nie ma. Inny ;p
@up dann mi dał poradnik i se scrakowałem ;d
Tylko potem jakis inny mialem i nie działało ;d
No to nie umiesz czytać :D
Poradniki praktycznie są zawsze takie same, wystarczy podmienić linki na czyste:p Ogólnie to ja zawsze jak crackowałem to używałem sprawdzonych poradników ale te z pseudo haxiorskimi linkami są raczej tak samo pisane bo są one tylko kopiowane a linki podmieniane.
Nie TA, nie NG, nie Nbot, nie TTB no to pewnie OrkBot :D albo ten no thunderbot XD
@edit
Chętnie bym się podzielił tutaj ale coś nie umiem znaleźć tego poradnika czystego :O
Napisze do kolegi i wrzucę tutaj.
Trudno sie mowi :)
Account banished until Apr 02 2009, 15:56:03 CEST because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
Ork bot to śmiec. Thunderbot jest pod XP a ja mam Windowsa 2000 na laptopie a kompa mam rozwalonego. Jak bys znalazl poradnik to podeslij link na gg. GG na pw Ci wysle :P
Up:
Wspolczocia, ja caly czas boce darmowym botem i nadal bez bana. :) Darmowym w sensie innym niz te wszystkie ktore wy macie ;p