przynajmniej nie muszę dublować ;d
tutaj aczek
A tu loocik z innego chara, jako, że nie miałem nic w banku to pożyczyłem od kolegi i poszedłem na soile
Printable View
przynajmniej nie muszę dublować ;d
tutaj aczek
A tu loocik z innego chara, jako, że nie miałem nic w banku to pożyczyłem od kolegi i poszedłem na soile
Gz lecicie do wymarzonych poziomów Dex ładne skille tym najtem nie to co Dexterrem ;> zupełnie inna gra powodzenia zapraszam do nebula thread.
Dzięki za komentarze :D
GZ, dziwi mnie SS z dragow yala, bo tam zazwyczaj biega 5 botow i ciezko jest o 1 draga.
Mysle, ze to dobry lvl i warto bylo by porobic taski typu. Mutated raty itp, btw. ile masz pkt taskowych?
Gz
Gratulacje ;)
Wbij nim wyzszy lvl niz Dexterr'em
Niestety nie miałem włączonego uosu : [[
Komciajcie ;d
Gratuluje, ciskaj jaki chcesz ;d Mnie rl odstrasza xD
Nawet udany hunt : }
komciać, jutro 60 level :D
No Kuba jestem z Ciebie dumny. Gratulacje.
Nie wiem jak ty ja expiac z kolega na War golemach to nie mielismy jakieogs super profitu, tylko na jednym huncie, czy dwoch, ale wtedy byl maly farcik, a expilem tam troche.
Moze przy dluzszych huntach Ci sie poszczesci i spadnie Ci kiedys ten Tin key.
gz
Gz Wam ! Dexter wbijaj ten 60 ;d
Dałem się sprowokować na chatboxie :( Gz.
KOMENT OD SANTANO ! WOOO XD
Cytat:
11:54 During your absence you trained for 10 hours and 16 minutes.
11:54 You advanced to sword fighting level 81.
11:54 Your Sword Fighting skill changed from level 80 (with 84.30% progress towards level 81) to level 81 (with 7.03% progress towards level 82)
11:54 You advanced to shielding level 81.
11:54 Your Shielding skill changed from level 80 (with 91.01% progress towards level 81) to level 81 (with 2.48% progress towards level 82)
"Co Ty wiesz o zabijaniu" x.XCytat:
13:36 During your absence you trained for 12 hours.
13:36 You advanced to sword fighting level 84.
13:36 Your Sword Fighting skill changed from level 83 (with 86.36% progress towards level 84) to level 84 (with 6.28% progress towards level 85)
13:36 Your Shielding skill changed from level 78 (with 6.45% progress towards level 79) to level 78 (with 22.99% progress towards level 79)
Tylko, że ja wbiłem 80 skille ręcznie, bez treningu offline a ty ? 84/78 ? XD
No offence ale wiem więcej o zabijaniu niż ty :D
A paktomy dupa cicho knight najlepsza profa :)
Gratulacje