To nie dawaj, jezu tak patrze czasem na twoje posty xd to stwierdzam że uzależniony jesteś , lepiej do spania idź : D bo po twojej dacie stwierdzam że jutro nowa klasa po gimbazie! cię czekaXD
Printable View
To nie dawaj, jezu tak patrze czasem na twoje posty xd to stwierdzam że uzależniony jesteś , lepiej do spania idź : D bo po twojej dacie stwierdzam że jutro nowa klasa po gimbazie! cię czekaXD
Omfg deekster chcesz komcia?
jestes nubem i wrzucasz nubskie skriny wiec poco ta spina ziom??????? zrob se rookmena,to przyciagniesz ludzi ssami z rooka
#gz,wbij 70 i sprzedaj chara.
Nie dziw sie, ze komentow malo, bo screenow nie nazwal bym ciekawymi + temat ma juz troche lat, pokazywales jak grasz EK, ktorego sprzedales i teraz grasz kolejnym czyli jakby znowu to samo sie zaczynalo, mysle, ze jak wbijesz ten 150 czy cos to moze byc ciekawiej niz teraz jesli screeny moga byc ciekawe.
no fakt pojebało mi się xd 16 lat
nie mam patol kolegów chłopcze:), a co do pozdawania to parę osób znajomych oblało i co? jak mieszkam w 40tys. mieście to na 5 szkółponad gimnazjalnych większość osób chociaż kojarzę , zresztą nie wiem czym tak się oburzyłeś : D ,że napisałem prawdę ? że jarasz sie jakimiś ss i proszisz o komenty ile to stronek komentarzy nie ma XD ,obracam się w dobrym towarzystwie z ogarniętych domów ,zdziwiłbyś się , a na forum nie siedze nie wiem czy zauważyłeś ale to konto ma trochę już a ja tu od dawna nie gram , od czasu do czasu wejde, w sumie w nic nie gra, gratuluje wpierdol i 500 , strata czasu ,więcej prąd warty niż postac potem na allegro.Ale rób jak chcesz wakacje przy tibii. No ale niech będzie gz super ek
!down no właśnie nic nie mam oprócz marnych zł bo sprzedałem trochę kcc przez te lata , mogę się pocieszyć tym że z 70%lvl to cave a tak to grąłem zeby pekować czy coś:) , w wakacje nie grywałem nigdy,albo shar albo cave
Nie będę z tobą dyskutował więcej bo mówisz o rzeczach, o których nie masz zielonego pojęcia. Ja spędziłem wakacje przy tibii ? Ile dni byłem w domu w wakacje ? Nawet nie dwa tygodnie ;d Ty grałeś na apo jak byłeś w moim wieku, i co masz z tej gry ? Oprócz screenów, które też wstawiałeś bo pamiętam ten temat ? Na dodatek bociłeś - na apo...
Poza tym nie jaram się screenami ani stronami tematu - chce zachęcić ludzi do gry na realu bo gra na apo nie ma najmniejszego sensu...
Co za roznica ile ma lat ty nigdy nie miales 16 czy ilus tam? Zreszta na takim Forum to czego ty sie spodziewasz widac jaki poziom ono prezentuje nieraz np. teraz te twoje smieszne wypowiedzi panie Nutella, w ktorych szpanujesz, ze jestes starszy, wiec prezentujesz jedynie gorszy poziom i to ty robisz z siebie idiote moim zdaniem.
@Aqu~
Dlaczego sellasz konto?
Czyzby twoja ulubiona czesc gry stala sie nieco bezsensu, mowie o skillaniu, ktorego nikt nie lubi, a Ci to przychodzilo z latwoscia.
Krotko mowiac grales w tibie, bo lubiles skillowac, miales bardzo dobrego chara, a teraz jest on praktycznie niczym w swietle offline treningu?
Ja akurat nigdy nie lubilem skillowac, ale raczej wbijac lvl i mnie to nie przeszkadza ten system skillania, ale gracze graja dla roznych celow, jedni skillanie drudzy pk inni jeszcze exp, czy tez addony itp.
ty tępoto , gdzie piszę i jaram się że jestem starszy? sam mam brata co ma 15 lat a mojej dziewczyny brat ma 16 i wiem co w tym wieku ma sie w głowie, ale do rzeczy , napisałem mu w 1 wypowiedzi że
czy widzisz tu coś o tym że jestem starszy?:),napisałem tylko że po chujj się tak prosi XDCytat:
Nie wiem co ty tam piszesz, bo nawet nie chce mi sie czytac do konca, cos gadasz, ze granie w tibie jest bezsensu najlepiej sprzedac chara itp. kogo obchodza te pierdoly?
Moze Ci sie ta gra nie podoba, a komus innemu np. tak, kazdy ma inny gust wiec, jesli Tibia Ci sie nie podoba to dowidzenia, bo nie wiem po co jeszcze tu siedzisz..
A kto gra teraz w tibie dla kasy, raczej dla przyjemnosci lub zabicia czasu nigdy nie patrzylem na tibie z tej strony nie wiem ja wole wydac w grze gp niz sellac na allegro za smieszna kwote, jesli patrzysz pod katem materialnym to tibia sie to tej roli nie nadaje zbyt bardzo sa lebsze srodki na zarabianie pieniedzy wg. mnie.
Btw. wez przestan juz sie spinasz przez smieszne forum, nie mozesz tego mowic lagodniej i bez wyzwisk, jak czlowiek na poziomie?
Drunkusik v.2
jak można robić z siebie takiego pajaca? nie przeczyta i pisze co mu przyjdzie na mysl :O.
#Gz
tyle lat gracie ( mozna to nazwac nalogiem bo nie gracie a maniaczycie) na rlu a gowno wbiliscie tak szczerze ;) marne 200 lvle -.
gz
Gratuluję. :) .
a teraz ja z was nooby cisne beke, nabiliście mi kolejne wyświetlenia w temacie i komentarze, dziękuje : ]