Nie gz oczywiscie;]
Po co robisz takie zjebane rozmazane ss'y?
Printable View
Nie gz oczywiscie;]
Po co robisz takie zjebane rozmazane ss'y?
BO MI SIĘ TAKIE PODOBAJĄ ?
MACIE CWELKI
Nigdy nie widzialem, zeby na lizardach siedzial EK, dlatego zapytam sie czy masz waste/profit/0 jak nic nie spadnie tylko creature products i kasa?
To chyba mało tam siedziałeś, sporo eków tam siedzi, co prawda nie widziałem poniżej 100 levela, tylko ja jestem taki wariat.
Co do waste, hmm. Powiedziałbym, że w porównaniu z biciem dli to jest lepszy przelicznik exp/profit bo na dl nic nie leci a tu wystarczy towerka i kasa z potwórów i 3/4 waste opłacone co przy takim expie nie jest złym rozwiązaniem.
Ehh, źle zacząłem dzień : D
Chciałem sobie wbić z 40 % levela a tu zonk XDD
Cytat:
Sep 14 2012, 08:16:15 CEST Died at Level 72 by a lizard high guard.
chujowo :( nie poddawaj się, bij ten 80!
[*]
ale czekamy na 80 :D
Noo pogratulowac Kuzyn ;D
Gz Dexter, gadamy dalej na skejpie xd
http://i47.tinypic.com/fop4h.png
takie coś od patryka
dobre XDDDDDDDDDDDDDDDD
bdb akcja :D
Ten Anadrumin czy coś powinien w bocie ustawić, że rzuca utamo vitę poniżej paru procent a nie exurę Xd beka z tych noobów, że nikt nie stał na energy ringu gdy jeden z ich teamu widział, że na górze się zbierają magowie XD Btw Rashelo z Danubii? Bo kiedyś był Rashel u nas ale to z 3-4 lata temu jak się grało i dobre wary były ;< Ale combo fajne ogólnie
Gratulacje ,Dextero pędź do 80 ,a ta akcja z UE no po prostu PRO! xD
słyszałem, że pleb co przegrał wara na nebuli przeniósł się na morgane i nie chce war moda lol, a tak to nie wiem jak znajdujesz czas w roku szkolnym, gz :D
Akcja dobra xD, ale za kazdym razem jak wbijalem na casta na waszego wara na morgane to po cipie dostawaliscie. Kto wygrał go wkoncu ? xd
Fajny jest czas na tym forum nikt nie umie chyba ustawic poprawnie..
Combo ladne, ale kogos zawadziliscie bez warmoda i padl na unjusta :(
No warmod przegrany, ale mozna bylo sie tego spodziewac ;p
Ich przewaznie bylo z 20-30 wiecej i o wiele wieksze lvl wiec i tak się długo trzymalismy z niewielką stratą.. Ale niestety tylko pierwsze 2 dni było około 50 typa a potem polowa wymiękła, no ale cóż ;D
A z noobem sie liczylismy że 1 moze byc, ale jak potem ogl to, to fart ze tamte nobki z gory nie zeszly za nami ;D
A tamten ek co prawie padł to od nas, ktoś musial sie wystawic ;P
Dexterku mój mały człowieczku! Widzę jakiegoś nowego chara. Hahahaha gratuluję :D