The best palladin, grałeś może na Realnej Tibii? Jak tak to podaj na jakim świecie :DDD
Printable View
The best palladin, grałeś może na Realnej Tibii? Jak tak to podaj na jakim świecie :DDD
kiedys na neranie 32 lvl palleq ale hack
znaczki
zycze.....................................hacka ? :[
Pojeb.... jestes po co kupujesz na allegro jak rownie dobrze przy malym szczesciu sam mozez tego sie dorobic ?
czy mama niekocha i niemasz szczescia w zyciu ?
PS. wylacz bota
@Up
Nie umiesz nawet pisac, wiec zamknij parcha dziecko ;O
'Psie' to do taty sobie mow, a jak nie pozwoli to do drugiego taty? ;O
@Topic
Na allegro ostatnio Stylera widzialem ;o
Miałem wiecej kasy niż on - ale z dwoma róznicami :
1. Doszedłem do wszystkiego sam przez ok 8 miesiecy gry Mysticiem
2. On kupuje na allegro a ja sprzedawałem :D :D
@up
Ja tez widzialem, pewnie niedługo bedzie Styler = old The best palladin : OOOOOOO
@top
Jak zawsze. NIE GZ. ŻYCZE HAKA.
Elo :)
The best padalcu nie pierdol , że masz kase z handlu -.-
Tak jak mówi Kapitan , jest to nie możliwe... Skąd wiem?? Bo próbowałem -.-
trzeba jeszcze umiec i sie znac na tym moj kolega zaczyna handlowac z 3kcc po 2 dniach ma juz 4kcc nie wierzycie wasz problem tylko czemu codziennie ktos prosi mnie o rady...
@the best palladin
Powiem ci tak, skoro 90% ludzi wypowiadających się w tym temacie uważa że kupujesz kcc i wyzywa Cię za to , to ja na twoim miejscu napisał bym tak "Kijek wam w tyłek , nie chcecie ssów to nie będzie ssów! Nópki" . Po co masz dawać im ssy skoro na Ciebie jadą???
Corlic moze on wstawia dla tego 1% ktory nie sadzi tak?
np. dla mnie?
wiem ze w ten sposob da sie zarobic i to sporo kasy ^^ tylko poprostu trzeba miec stalowe nerwy i czas;)
sam troche na tym zarobilem teraz chce dozbierac i kupic magic mace (mam 73 level) wiec sie da zarobic ^^
Pozdro ziomek jedziesz 444 pozniej 555 i 666 klapeczki ;)
A mi sie jednak wydaje ze to nie allegro zarobil na wersji "tanio kupie drozej sprzedam" ja osobiscie tak zrobilem i w 3 dni zarobilem 55kcc i jade dalej na s setach i domkach jakos to idzie . Pozdro jak nie z allegro to kozak jestes na tym lvl tyle kasy : ) ps obecnie mam 135kcc.
To tego \/ down nom nom 700ek nice myslisz ;o ze ty ciota jestes nie umiesz sie niczego dorobic to zamknij sie dziecko ;o
^up
n/c drugi allegro kid ;/
....................
Żal mi cie nie szkoda ci kasy na kcc :? ile wydałeś minimum 150zl na takie eq i jescze domek ile warty ... chyba ze go sprzedałeś a poza tym najlepsze eq na 400lvl ... yhy nie którzy mają po 700lvl i nawet pandemki nie maja ale przynajmniej expia i se zarabiaja a nie allegro kid zycze hack nie chcemy nabów
jak ty ....
Wydał ponad 300zł bo wiem ze 1kcc = 3zł (przynajmniej ja po tyle sprzedawalem xDD) a jego eq to s set (80kcc), klapki (18kcc) + na 100% ma cos wiecej wiec to bedzie ok 100kcc = 300zł
Widzicie jaki matematyk ze mnie xDDDDDDDDDDDDDDD
mam okolo 120kcc i ani 1kcc nie jest z allegro
ps cisne do 50 powoli ale idzie