Kurde ale mowie ze on nie jest allegro ^^ Widzialem jak on krok po kroku zarabiał i jak sie męczyl zeby jakies smieci typu listy, jakies runy czy misie sprzedawac za full kasy.
Printable View
Moim zdaniem on nie kupuje kcc na all*gro. On mowi ze handluje, spróbowalem tego. Kupywalem softy wh itp.a nastepnie troche drozej sprzedawalem i zarobilem grubo ponad 2kcc.
ELo The Best char nie przejmuj sie tymi co mowia allegro kid poprsotu ci zazdroszcza i tyle bij lefel do 1000 to bedziesz Gratz !!!! sellnij mi wingeda za 600cc ;D pozdro
Mucha Palladin
Mucha chciales odemnie z 5kcc ^^ kozak i mowiles ze nie masz juz kasy a na winged dalo sie uzbierac?
mialem 5kcc ale byl debug niedawno i sie lognoem i po nastepnym zalogowaniu nie mialem kasy hack albo debug ale reczej debug
mam teraz 600cc i chcialem kupic wh ale nie sellnoles ;D
powoli idzie i pacc sie skonczyl ale juz next idzie -.^
408
http://i40.tinypic.com/2r6nyxc.jpg
skad wziasc ta skorke co ma The best palladin? zaj******* mi sie podoba ;p
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV VVV
http://i43.tinypic.com/2ziu4uf.jpg
gz, za ile domek?
hehe jestem slawny !! xD
Pozdro............
@ semmpacz
domek nie na sell no chyba ze duzo dajesz -.^
nie na sell xD? ojoj idz kup kcc na allegro i kup sobie inny domek !! bedziesz proo ! moge ci aukcje z kcc powysylac jak chcesz HSUhsssushUHasuhH zastanawia mnie 1 ile kasy przeje** na kcc na allegro ;/
@Topic zycze hacka allegro kidzie ;)
Nowa dostawa z allegro to na domek jest ; )
dopiero co kupiles s seta za swoja cala kase to z kad na domek wzioles odpowiedz jest jedna ;<
hi-the best palladin-allegro-yes-bye
odpowiedz jest inna s seta kupilem za 74kcc mialem jeszcze 3kcc i w dp items o wartosci okolo 20kcc domek kupilem za 17 wiec jeszcze mam troche kasy
74kcc+3kcc+20kcc to jest 97kcc ;<
A mówiłeś , że masz 120kcc -.-
Zdecyduj sie i odwiedź allegro !(może ktoś sela kcc po 2 zł ;])
s set - 80kcc klapki - 18kcc + items w dp tera juz o wartosci 4kcc + domek 20kcc to jest 122kcc