a ja iich nie szanuje!!wedlug mnie sa to ludzie chorzy sluchajac takiej muzyki i ubierajac sie tak...
Printable View
a ja iich nie szanuje!!wedlug mnie sa to ludzie chorzy sluchajac takiej muzyki i ubierajac sie tak...
@Up
Kur*a myślałem, że już skończyło się to pierdolenie...
Ty jesteś chory debilu na mózg. Powtarzam po raz 5364236747...CO CIĘ TO KUŹWA OBCHODZI JAK SIĘ UBIERA ?! Mnie nie interesuje, że lubisz chodzić nago w domu.
Nie każdy pijany to menel. Nie każdy słuchający HH to skejt i dres. Nie każdy słuchający techno to zażelowany kretyn....
Wstań i wyjdź. Nie musisz zamykać drzwi. Zrobię to za Ciebie.
System Of A Down ?
Chodziło mi o tabliczkę "jeb*ć metalów" : ]
<3 =*
LoL? xD
Teraz popytamy...
Dlaczego?? Bo jak jesteś 1vs 1 to wiesz, że będzie bolało od glanów?Cytat:
a ja iich nie szanuje!!
PMG!! ;o Twój mózg jest chory...Cytat:
wedlug mnie sa to ludzie chorzy sluchajac takiej muzyki
Jak?? Koszula, Dżinsy (xd), koszulka ( czarna zazwyczaj), trampki/glany/buty (takie fajne xD)Cytat:
i ubierajac sie tak...
UBI BUGI
@Up
"Małym Bogiem..." : * <3
@Topic
Ja czytałem dzisiaj Fakty i Mity (Tygodnik Antyklerykalny!) i w jednym z artykułów znalazłem autentyczne przemyślenia księdza katechety z Gimnazjum nr 18 w Częstochowie.
Jedno brzmi następująco(bardzo mnie to powiem rozbawiło : ])
-Po pierwsze: muzyka grana przez metalowych satanistów, których przedstawicielami m.in. są: AC/DC(!), Aerosmith(!!), Rammstein(Mein Teil?), Pink Floyd(!!!) oraz chyba najgorszy z nich Freddie Mercury z Queen, który był pedałem (...)
Nie wiem, ale AC/DC nie gra satanistycznych utworów. I jak kojarzę nie jest zespołem Metalowym tylko Rockowym. Pan Słabiak usłyszał chyba ich utwór "Highway To Hell".
Dla zabawy przytoczę inne jego przemyślenia : )
-Po trzecie: na naszą dziatwę czychają czciciele szatana, tacy jak: buddyści(!!!!!!!!), wyznawcy Kriszny, Arabowie(!!!!!!), Żydzi(!!!!!!!!!!!!) oraz brudni śmierdzący Murzyni(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), któych czarna powłoka już sama w sobie jest zła;
No ja tutaj gdybym dowiedział się gdzie mieszka pan Tomasz wziął bejzbola,łom i siekierę, ew. żelazną swastykę, młotek i długi gwóźdź. Poszedł do jego posiadłości i przypier*olił mu łomem w twarz :] A żelazną swastykę przybił mu do kolana(Dlaczego swastykę? Według pana Słabiaka naziści,faszyści i komuniści to wyznawcy szatana.)
@Down
Czyli Hip Hopowcy to są sweet baranki ?
Wszyscy którzy mówią ze "metal jest cool" itp
Są w błędzie
Przykładem jest chociaż by moja miejscowość
Idą na jakies imprezy
A po imprezie zaczyna im bić palma i wszystko rozwalają co spotkają :)
NIenawidze metalowców wieśniaki jedne 40 stopni a ci w glanach do tego jeszce ta muzyka i jeban... dredy, Na pogrzeb wypie.... a nie po city biegac!!!!!!!!!!!!!!!:mad::)
LoL... jeśli masz w Polsce 40 stopni ( no czasami ale nie zawsze) to gz-.-Cytat:
NIenawidze metalowców wieśniaki jedne 40 stopni a ci w glanach
Ugi Bugi?Cytat:
jeszce ta muzyka
No nie znam metala w dreadach -.-Cytat:
jeban... dredy
Smutne... :<< dziecko tibii... a ja biegam po Expgard...Cytat:
a nie po city biegac!
Żalled :o
Nie lubie żadnych: punk'ów, skinhead'ów, metalowców, brudasów ! UZNAJE TYLKO DRESIK :):):)
Mój ubiór składa sie z :
Czapeczka Nike Shox,
Dresik Nike,
Szwedka Adidas, lub Nike :P
Buty Nike Shox :)
Na dyskoteki nakładam jeans'y bo w dresach nie wpuszczaja :(
... I Pocisnął w miasto :)
Pozdro dresom :) :D :D :D :D :D
Margoth, nie no jak widze niektore twoje posty to plakac mi sie chce, naprawde
z takich GLUPICH powodow najezdzasz na kogos i po co to? rozumiem, wyzwą ciebie lub ogolnie wszystkich sluchajacych metalu to ok, ale czasem wyzywasz z tak błahych powodow ;< mozesz sie nie zgadzac z tym postem, ale sadze ze mam troche racji, zastanow sie nad tym bo wiekszosc przestanie cie lubic bo beda sie bały do ciebie pisac wiedzac ze wyzwiesz ich chociazby dlatego ze napisza cos glupiego lub popelnia blad ;< albo te slynne "XDDDDD" czy "UHSUhaUHAUAHuahH" po co TO?? dla mnie to jest nabijanie sie z kogos a czesto tak piszesz ;/
moja rada jest taka abys przestal ironizować i uzywac tych malo smiesznych spolszczonych zwrotow, nie wyzywaj kogos z tak glupich powodow jak w niektorych tematach to robiles a ludzie beda cie bardziej lubic i szanowac, nie mowie ci co masz robic, bo nigdy bym w taki sposob nie pisal, ale zrob cos ze soba ;/ po kilkunastu dniach wiecej ludzi bedzie cie lubic, tak mysle a na tym chyba kazdemu zalezy by miec wiecej kolegow
#topic
to raczej byl offtop, sryy
aby nie dostac warna dodam ze do metalowców nic nie mam, juz sie wypowiadalem tu
poznajcie ich blizej a zobaczycie ze da sie z nimi normalnie rozmawiac, a nie sluchacie tylko tego co ktos mowi!!!
NIektórzy mówią, że KAŻDY metal to zuo wcielone bo jest satanistą. Otóż NIE każdy. Choćby ja. Nie sądze, by ich w kraju było dużo.
Pozdro dla metali
-||- dla tych, co zaznaczyli 2-gą opcję.
Dla tych co zaznaczyli opcje trzecią i czwartą mniejsze pozdrowienia(w końcu wy też ludzie). Na dodatek życzenia, byście zmienili stosunek do nas.
@marcin12... Zgadzam sięz tobą. Jesteś tolerancyjny. Cenie to. Ale zobacz posty np. Neka i Milicjanta... to poprostu jest przykre jak człowiek może nienawidzić człowieka za muzykę... Dla mnie ktoś może słuchać nawet goszkich żalów... wystarczy, że będzie ok wobec mnie i innych punków, grunge, emo i metali. Polska jest tak nietolerancyjna... i na tym traci cały naród. Kilka osób z forum było do mnie uprzedzonych (czyt. nienawidzili mnie)... np. psujek. On mnie poznał i polubił. (pozdro psujek ;]). Cenie u ludzi tolerancję. Gej/ Les? I co z tego.
Emo/Punk/Metal?? No i? Niech idze...
Skate?? On też zasługuje na szacunek.
KAŻDY JEST CZŁOWIEKIM!! PAMIĘTAJCIE...
#UP
Myliłem się co do Metalowców .
Margoth Zajebisty Ziom ! Koks jak chój.
I w ogóle The Best . PozdraWiam Mi$q ;*
Co wy macie do tych metalowców , mój wujek metal i zachowuje sie normalnie , chodzi w tych glanach niby ma długie włosy ale komu to przeszkadza -.- . Brak wam tolerancji co niektórzy , a jeżeli chodzi o mnie nie lubie muzyki metalowej , tylko techno . Czego kto słucha i jak sie ubiera jego sprawa .
Pozdro
ja tak nawet to nic niemam niech robi co chce jego życie ale niemoge zrozumieć i niedobrze mi się robi jak widze kolesia w lecie w 35 stopniowym upale w glanach, długich spodniach, skórze bleeee
@up
Sorki ale jak tak ci to przeszkadza to sie na nich nie patrz^^Co ci po tym ze oni chodza w glanach w 35 stopniowym cieple ty zasuwasz w trampach w -25 mrozie^^ i co z tego....
@margoth
No juz myslalem ze skeatow nie wymienisz normalnie bylby foch jak nic nie bylo by po co juz pisac juz sie zalamywalem wymienial wymienial a ja jak zwykle na koncu:(
Mówicie o ubraniu: Ja mam długie włosy, chodzę w skórze. Ale jak wiecie nie lubie metalu HH i tzw Haus xd najlepszy. Długie włosy? Taki mój styl. Skóra? Bo fajnie wyglądam! Ale metalowców nie lubię, mi to się nie podoba, walenie gitara w głośnik i darcie japy EEEEEEEEEEEEEEEEE~(choć nie każdy)!!!!!!!!!!!!!!! Ale takie moje zdanie xD ALe oni mi nie przeszkadzają . Już wole metalowców niż skejtów(czyt. złodziei,morderców!)
Nie wiem czy to metal ale Linkin Park słuchałem 3 kawałków(wow) i jest bardzo fajne!
Wszystko generalizujecie. Zdarzają sie osoby, które psują opinie metalowców, ale to nie znaczy, że każdy taki jest. Ubierają sie jak sie ubierają. Każdy ma prawo ubierać sie jak chce. To tak samo jakby dziewczyny w krótkich spódniczkach nazywane byłyby "łatwymi" i kojarzone wiadome z czym. A przecież tak nie jest -.- oczywiście zdarzają sie takie:D Dlatego wg. mnie do każdego trzeba podchodzić indywidualnie, a nie po wygladzie oceniać jaki jest. :)
Aa;D i nic do niech nie mam:)