Jeżeli to coś odnośnie fotek jest do mnie to zostało ono specjalnie zmniejszone na jakimś losowym hostingu do 500x500. Rzadko kto wrzuca pełne zdjęcia, więc nie chciałem rozciągać tematu ^^ Dzięki @Inquso, teraz będą mi wypominać jakieś randomy ;D
Printable View
Jeżeli to coś odnośnie fotek jest do mnie to zostało ono specjalnie zmniejszone na jakimś losowym hostingu do 500x500. Rzadko kto wrzuca pełne zdjęcia, więc nie chciałem rozciągać tematu ^^ Dzięki @Inquso, teraz będą mi wypominać jakieś randomy ;D
:D
https://imgur.com/aO8Ny8b.png
Nie kłam, expie.
prędzej blondasek będzie mieć własną postać niż Mlody zacznie expic
@top gz.
@Lunapark
skąd pomysł że chodzi o jakiegos monstera? na hydronach padłem kicaiiem wiele razy zwłaszcza gdy chciałem wrócic z respa. Przypomnij mi o który raz ci chodzi :)
A propos monstera to on dziesiątki razy przychodził po mnie na hydrony i padlem przez to pewnie z 3... ciekawe czy nagrał wszystkie akcje jak 4x się wracał, 4x konczył w temple po czym relogował na noob chara i walił głową w klawiature az było to słychac w rzeszowie ;-)
Strasznie cię boli widzę ta postać. Odkąd padłeś jak leszcz na hydronach kicaiiem, strasznie się rzucasz do Monstera. Aż tak cię to boli?? Może meliska? polecam.
@Up
Właśnie pokazałeś dokładnie to, co napisałem :) Ty chyba żyjesz tą grą :) przeżywasz to wszystko tak, że aż cie trzepie haha
Słabo rumun, oddaj moje itemy zlodzieju.
@ZozolDeNoob
Ale masz brzydkie twarze w outfitach..
@top
Gz chłopaki.
LUDZIE LUDZIE!!!
Wyjaśniło się dlaczego Edward odszedł!!!!
Jego Król zakazał mu wejścia na OTS!!!
https://i.imgur.com/zpCCduc.jpg
@Edward12
A Ty im dalej propsujesz ss cymbale :D
@down
Sasha Osoba która uważa się za Króla dla Edwarda :)
A w rzeczywistości to taki biedaczek nasz apowski
Widać ze Oławiak leczy kompleksy. W życiu nic mu nie wychodzi tak jak gra w tibie, dlatego myśli, ze jest królem. Nadużywanie alkoholu i tibia to nie jest dobre polaczenie. Przypomnę tez, ze on loguje tylko wtedy kiedy jest pijany jak to sam napisał, bo na trzeźwo mu się nie chce :o
Moj idol DWD :o
@topic
No co tu pisać, trzymajcie się w zdrowiu panowie.
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem dzieciaczku :(
Jeszcze mało o życiu wiesz w nogach śpisz, dzieci nie są blokada w posiadaniu czasu wolnego :) ale tego się dowiesz, czego Ci bardzo mocno zycze :*
Następnym razem jak chcesz być adwokatem to musisz się bardziej wysilic <3 może teraz za swoją postawę dostaniesz pare UC od Dawidka.
https://i.imgur.com/eApaRmB.jpg
Tak dla przypomnienia
Broń dalej swojego Patuska :D
Przecież ty i tak z jego komentarza nic nie zrozumiałeś Januszu Biznesu :D
Nie tylko ja pisałem ostatnie pożegnanie Dawidku, twój przyjaciel konfident Michas również napisał pożegnanie i wrócił :(
Oj boli boli Dawidka ;(
Napij się, to Ci zawsze pomaga na smutki. Smutków jest dużo wiec pijesz codziennie do odcinki :)
Idolu moj <3
Nie przelewaj, kup karnet na siłownię suchy :)
" Ostatnie pożegnanie.[*]
Cześć wszystkim, tym którzy mnie lubią i tym którzy mnie nie lubią. Postanowiłem zakończyć swoją przygodę, na tym mega hiper rozwijającym się serwerze . Przyszedłem tu podczas pierwszego lockdownu i trochę się zasiedzialem.
Fajnie było, ale się skończyło. Pozdrawiam serdecznie, zycze miłej gry."
AZ kupilem 5,2k urp, ktorym grali moi idole, dziekuje Kowal, jestes niesamowity