@Up
Nie auto banach tylko MASS BANACH, pozatym to gowno prawda ;p kumpel botuje elfem od 4 miechow i nic, drugi jedzie na NG podobnie i tez nic a znajomy skillowal na BlackdProxy i bana zlapal. To jest pewnie losowe ;p
@Crool
Padles? ;p
Printable View
@Up
Nie auto banach tylko MASS BANACH, pozatym to gowno prawda ;p kumpel botuje elfem od 4 miechow i nic, drugi jedzie na NG podobnie i tez nic a znajomy skillowal na BlackdProxy i bana zlapal. To jest pewnie losowe ;p
@Crool
Padles? ;p
Nie, to nie jest losowe, NG i elf nie są wykrywalne, wiem bo sam na elfie jade.
tak jak masa moich qmpli na refugi
Owned ^^ H@H@H@H@
Za przeproszeniem co Ty pierdolisz? W dupie byłeś i gówno widziałeś. Każdy bot jest do wykrycia i mam wielu znajomych używających NG i Elfa, i dostali bany. Jak nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj.
P.S Czekam na zmutowaną dynię :) Mam nadzieję, że jeszcze nie było.
@down
I domyślam się, że Ty wiesz co zrobić, aby były niewykrywalne? n/cCytat:
ale da sie cos z tymi botami zrobic, zeby nie były wykrywalne .
Nie będe sie z Tobą kłócić . :) mozesz wierzyć lub nie, ale da sie cos z tymi botami zrobic, zeby nie były wykrywalne ;).
w tibie gram pewnie dłuzej niz Ty, i wiem pewnie tez troche więcej niż Ty :|
Powiem Ci tak ... głupstwa pleciesz... nie znasz się i się wymądrzasz. Zgadzam się ze Splaxorem nie ma bota który jest niewykrywalny ... Jeśli używasz Elfa to powinienes czytac tez posty na jego oficjalnym forum... sa one po angielsku ale co prawda mozesz sobie je przetłumaczyć... Powiedz mi dlaczego ludzie którzy się wypowiadali na oficjalnym forum dostawali bany za uzywanie Elfa czy NG ? System automatycznych mass banów cipsoftu nie jest nikomu znany... wiadomo że pracuje on cały czas i zbiera informacje... więc nie pitol mi tutaj że jest w pełni niewykrywalny bot, bo jesteś w tym momencie śmieszny !
@Up
Popieram ;)
To jest kwestia szczescia, dla mnie to ten caly ich system nie istnieje i jest tylko po to by ludzie bali sie bocic. Mi sie zdaje ze np. GM w nocy monitoruje postacie i dodaje boterow na liste zeby potem dostali rowno Bana. Wsumie glupie to jest bo i tak co drugi dostaje bana ;p moze za malo gm?
@Topic
Czekam na Screena z widocznymi skillami Mariusza ;)
Ojj, nie bede sie z wami kłócił ;) powiem tak, ze da sie zrobic :)
nie powiem jak, ale moge wam to ułatwic ;) reszte se w necei znajdzcie, nie bede wszystkiego za was robił.
Da sie zatrzymac wysyłanie czegos z kompa ;) co uniemozliwi wykrycie bota (nie wiem, czy to dziala tylko na tych 2) bo mnie nei zbanowali z jakies 7 miesiecy, a qmpla z auto zbanowali ;) moze zapozno to zrobil, a wczesniej uzywal, nie mam pojecia;).
#Keru
Pwiedziałbym Ci coś ale streszcze się do tego, że nie jest to fajne jak próbujesz udowodnić nam że wiesz coś na temat systemu o którym nikt nic nie wie... No może poza stwórcami czyli cipsoftem. To fakt Flfbot i NG w pewnym stopniu są mniej wykrywalne niz inne boty ale to nie znaczy że całkiem nie są możliwe do wykrycia. Na jakiejś stronie czytałem podejrzenia że one poprostu nie ingerują w klienta Tibii i dlatego są bezpieczniejsze, ale to tylko podejrzenia.
A może jest tak jak to Ilu napisał może poprostu nie ma tego systemu, lecz w to wątpie...
Informacje na temat tego systemu są poprostu nikłe i możemy snuć tylko domysły.
Chce porownac ;) nie denerwuj sie tak xD
Mariusz pokazuj skille, a nie się boisz :) Każde skille są do poprawy i jeżeli są złe to na pewno je poprawisz jak przyjdzie na to pora.
Ja rano wstawię mój awans na 84 sworda i kilka SS z najazdu zmutowanej dyni bo powiem szczerze, że teraz mi się nie chce.
@Keru
Dobra jesteś zajebisty. Może tych wszystkich informacji się dowiedziałeś od kogoś kto Ci wcisnął ciemnotę i Ty to łykłeś jak młody pelikan.
Nie wiem ile grasz w Tibię i mało mnie to interesuje czy wiesz więcej o niej niż ja. Może się pochwal własnymi osiągnięciami na real Tibii. Mogą być postacie wybocone Twoim wspaniałym botem niewykrywalnym przez CipSoft.
@down
Ja dziś cały dzień skillam, więc nie wiem czy pójdziemy na Crusa :)
Tutaj taka mała sklejka,na ss widać ile brakuje mi expa do 35 poziomu. Wbije upragniony 35,pójdę z Krysią na Crusader Helmet,a potem alleluja i do czterdziechy :p
http://i33.tinypic.com/2dumkw4.jpg
Witam, wróciłem na Honere :D
http://img22.imageshack.us/img22/2021/stans.th.png .
*****,odchodzi najfajniejszy koleś z apo (z Krysią na równi). Czemu odchodzisz ? Przecież nie zrookował Cię,nie padł nawet raz,masz pacca,przecież ja bym Ci pomógł,3 cc ? spoko. Niema problemu. Eq sobie za to kupisz,blessy masz więc na poty Ci pójdzie troche i eq do końca tygodnia już jakieś byś miał,poi nie robione. No weź przestań.
# Down
Ja mam crusader helmet quest do zrobienia więc byś miał hełm :p
Robisz problem... Jestem pewien, że gdybyś chciał zostać to zostałbyś. Jestem pewien, że jakoś uzbieralibyśmy na jakieś EQ. Zrób format, pozbądź się syfu z kompa i wracaj. Mój Avenger już na Ciebie czeka, a i coś jeszcze się znajdzie.
Jeżeli chcesz zostać to powiedz. Pomożemy Ci się odbić od dna.
Do 100 zarobisz 100k, zrobisz POI i będzie kapusta.
Dokładnie tak jak mówi splaxor.
Jakos to bedzie ;)