Tr4X, nie to żebym się czepiał, ale piszemy kłótnia, a nie 'kłutnia'
Btw. fajny char, powodzenia w expieniu ;)
Printable View
Tr4X, nie to żebym się czepiał, ale piszemy kłótnia, a nie 'kłutnia'
Btw. fajny char, powodzenia w expieniu ;)
nie dostalem bana za auto logout
tu ss
http://images33.fotosik.pl/347/cb16fcc397b6b8d9.jpg
Po zakupach : ( Grejdon twój char będzie do waspów ;d
http://img413.imageshack.us/img413/6...veneweqat4.jpg
Hiho. 29 lvl już jest!! Jeszcze tylko 1!
http://i33.tinypic.com/xfyl1c.jpg
Zamienie kase na APO za kase na Harmonii!! Jak coś to PW!
Witam tutaj awansik 27:)
http://i35.tinypic.com/2whjp1g.jpg
niestety padlem i stracilem demon shielda szkoda xD
eeeeeee wiecie co? Ja nie wiem o co wam chodzi? kiedys jak sie fajnei gadalo na Guild chacie, potem same low lv doszli to bylo juz chujowo. teraz co prawda nie zanika kontakt pomiędzy 50+(np. ja utrzymuje pogawędki z takimi oto,:
Jaro(pozdro dla niego, zawsze można było pogadać),
Pacx(sorki że prosiłem o softy,teraz jak mam swoje to wiem jak to jest ,też nikomu nie pożyczam ;p po co ryzykować,Pozdro dla niego),
Havu Depe(przynosi szczęście;p 5 minut rozmowy i 2 fur bootsy i red poc z barbów spadły;p[szkoda że 0 na hero;/]),
Ragu Knight(nawet spoko,czasami gadamy),
Ikinda Pall(z Nim najmniej chyba rozmawiam, ale wydaje się spoko,jak jest on i ja też to zamienimy słówko ,ale z regóły się mijamy),
Sedan*(ja nie wiem co wy do niego macie o.0;p[ps. pozdrow brata;p])
wszyscy co których zapomniałem i Ci co czują się pozdrowieni lub chcą być pozdrowieni,
Pozdrawiam Was wszystkich ;p
Właściwie nic nie wniosłem do tematu ale jakoś tak mnie natchnęło ;p ;p
kogo chciał bym przeprosić za ewentualne urazy:
Pacx(jak wyżej, za te softy;p)
Wiceps(za to ze jak za czołem grać oto itemki żuliłem)
więcej osób nie pamiętam,za wszystkie żałuje i obiecuje poprawę ;p
ah,chciał bym żeby było jak kiedyś.
A tak w ogóle to chciał bym poznać Danemixa,coś nie miałem okazji,pozdro dla niego;p
ok,się rozpisałem, idę w UT3 pograć.
@ właściwie nei wiem po co pisałem, raczej z nudów ;p@
@tak w ogole po kija się tutaj kłócicie? od tego sa PW a nie w postach ;p
Pozdrowienia sla tych co mnie lubią,nie lubią i tych co znoszą moje błędy albo brak zrozumienia w niektórych postach/wypowiedziach, jakiś taki chaos mam jak piszę;p
hmm,jeszcze raz powiem,nie wiem po co to pisałem,o tak sobie
potem screena dam z nowym nabytkiem ;p teraz nie chce mi się do dp biec, na aol zbieram
Dokłdnie!
http://i38.tinypic.com/x3fbd.jpg
http://i34.tinypic.com/2h3r9q8.jpg
Nie ma Blackd - nie ma 32 lvla!
Jacol ty zawsze byłeś spoko! :D A, że Pacx mi pożyczał softy a nie innym to już nie moja sprawa :]
@Simina Niektóre low lvl i ich inteligencja to była porażka >.> ale niektórzy byli spx =]
A ja sobie pozdrowie Havu i Pacxa :* Najlepsi kumple :)
o kurde,żeś dojebał, Figo ma racje, jak wpadali i każdy "dasz jakieś start eq?" pożyczysz kase" i takie tam? niektórzy byli spoko, a LV ma gówno do gadania,taka jest prawda i jeżeli uważasz ze lv ma dla mnie coś do znaczenia to się mylisz i mnie nie znasz, na początku fajna ekipa była, Taka prawda, niektórzy potem to aż zal na kółkach.
@ taki mały offtop
Ja kcem nejmloka, ten Jacol Predator mnie śmieszy już;p i wkurzać zaczyna !!!one one one jakiś fajny nick bym se walnoł,jużnawet pomysł mam a więc buy namelock fast don't travel ;p
ci co mnie znają wiedzą jakie mam (spaczone) poczucie humoru ;p ja tam ze wszystkiego targam, takie specyficzne;p
@Figo Konrad
A mnie to ***** nie lubisz? xD!
Btw. Pacx mi tez dawal softy ! :D
@Jacol
Zostaw masz smieszny nick XD!
Do all....
Pierdole hamonie bo pacc'a/blackd'a niemam + do tego bohy i 20k w plecy Internet ROX!!
Btw. moze zaczne grac ^^
Siema koleiny advent od rana: :D
http://i33.tinypic.com/devchy.jpg
;>
Dokładnie *****! Kiedyś to było coś ... Wtedy jedynie Figo, Alsedar, Wiceps i Pacx mieli jakieś tam większe lvl a ja, nand, berafito, amaru, jacol, havu, kilvad, simina itp graliśmy od 0! Nikt nie pisał "fri itanz" ... Była SUPER ATMOSFERA! Zawsze się coś działo ... Więkoszość z nas wbili 50 + lvl. Były wspólne hunty (te na hydrach i vampach najbardziej pamiętam). Ale potem doszli nowi gracze, typu Tr4X, którzy tylko przyszli na Harmonie, aby wysępić 'fri itanz'. Gardze takimi ludźmi! I chyba od tamtego czasu odeszło pare osób, które były od początku istnienia gildi. Z dni na dzień gildia stawała sie coraz gorsza. To chyba taka jakby 'histroia istnienia' gildi.
To jak każdy to każdy ... Może teraz ja pozdrowie spoko osoby z Harmoni (kolejność losowa) :
Berafito - Znamy się już ponad rok. Ufam Ci bezgranicznie. Mamy wspólne chary. Otsy to my chyba znamy wszystkie! Między nami dochodziło do kłótni, ale zawsze się godziliśmy (B robe, pieniążek... xD). Osoba, która pada dla innej osoby ...
Layer - Poprostu SUPER KUMPEL! Poznałem się z nim w tibi i nasza przyjaźń jest do teraz. Nie chce żadnych fri itanz :<. Zalożylem grupe o nim ... Zawsze pomoże. Kapral ... xDD
Simina - Poznaliśmy się chyba na Harmoni. Wtedy wymieniliśmy się numerami gg xD Gramy razem w cs'a, gdzie lamisz w chóy (no dobra, joke, jestes pro ;o). Bardzo dobry kumpel.
Figo - Chyba drugi kumpel, którego poznałem na Harmoni. Zawsze pomaga w trudnych momentach. Gramy razem w cs'a i w ogóle ... Poprostu spoko ziomek!
Maskotek - Pamiętam jak maniaczyłeś na BlackD. xD Po 4 levele dziennie. Były wspólne hunty itp. Grałem na Twoim pro evól otsie ... Dobry kolega. Pozdrów starszego maskote, czyt brata xD
Kilvad - Pierwszy kolega na Harmoni! I pierwsza osoba dodana przeze mnie do Vip! Też spoko ziomek, zawsze pomoże ...
Havu - Rox skille xD Raz się chyba pokłociliśmy, ale szybko się pogodziliśmy. Spoko ziomek :P Pamiętam jeszcze jak gadałeś ciągle o maturze. xD
Jacol - Ojj super kolega! Zawsze pomoże ... Pamiętam te rozmowy o Twojej lasce w tibi, którą poznałeś na gobach :D haha xD
Juventius - Ehm ... Hmm... Spoko ziomek. Nasze wymiany harmonia/apo. Przepraszam :*
Pacx - Na początku byłeś spoko. Dawałem Ci itemy do rashida. Ale niestety okazałeś się inny ...
Alsedar (Dede) - Na pewno byłeś lepszy od tego innego ownera chara. Fajnie sie gadało na prv. Spoko ziomek. Pozdrawiam.
Wiecepsik - Także spoko osoba. Graliśmy na jednym otsie. Dobrze to pamietam xD Pozdrawiam. ;)
Ragu Knight - Nie znamy się za dobrze, ale fajnie gadało się z nim na prv. Wydaje się spoko. Gra w cs'a xD
Goder Lock - Ehh ... Szkoda, że kontakt się zerwał. Zawsze razem expiliśmy na barbach. Gadaliśmy po 10 min na kom xD Było super :*
Citko - Znałem Cię z apo, ale Ty mnie już na pewno nie pamiętasz. Powo na harmoni xD
Dane'mix - Byłeś dosyć aktywny na gc. Wydajesz się spoko.
Aalyn - Aktywny na gc. Nie sępil itemów. Wydawał się spoko. :)
Aha i teraz 'serdecznie wypierdalaj' :
Tr4X
Pewnie o wielu osobach zapomniałem. Jeżeli ktoś czuje sie urażony to pisac tutaj, w tym temacie to napewno dopisze! xD
@Jacol
Do mnie tylko coś ma ten sęp - Tr4X i Pacx z osób, które znam...
Sedan : haha ja sępiłem itemki xD Od Maskotki softy ;p. Raz zapytałem czy da softy, to nie dał.. a potem podczas expa nagle fruu sofciki przedemnie i dal mi naladowac mane na fulla ; ]. Chociaz znalem sie z nim wtedy conajmiej 2tyg, to on mi dał softy ;o.
No fakt, Sedan xD. Czesto sie klocimy, ale zawsze sie godzimy :D. Teraz pykamy na Costaots, dzielimy chara (Guereirho Revoltado - nasz nick xD) tęmpimy tam Sfere, Mode Knighta :D:D (Legion na Coscie :P) który bije mnie tylko jak bije mnie z 5 osób, a takto solo ucieka do pz lub up down, i wogule jest wyjeeebanie xD ojj ale na tylu OTS'ach co my gralismy hehe xD
Noi dobrze mówisz.. Kiedys to ojj byly czasy xD All bociki ustawili i sie gadalo, czasami hunt jakiś :P. Ale ja to byłem koxem ;o 78lvl, prawie 79 wbilem na larvach xDDD.. No troszke na chakoyach, ale exp szczerze powiedziawszy lepszy na larwach byl ; /. I na chakoyach to ... ;s 3x padłem ;/ a na larwach raz i wtedy powiedzialem "sram na Harmonie" xD. a teraz sprzedałem itemki, moze niedlugo tez sprzedam postac ;P.
Troche chcialbym wrocic, posiekac z UE etc. ale nie mam ani pacca, ani blackd, nie wspomne o jakis kasie.. ale kase z pacciem i blackd na chakoyach to fastem xD
Dobra nie bd sie rozpisywal bo czas expic na Costaots :DD
O mnie nie pamiętacie, jaki jestem awanturny. Na harmonii mało kto mnie lubiał, ale miałem swojego ziomka, Jacola :) Pozdro też dla Havu, z nimi gadałem najczęściej i dla Nanda & Jaro, za to że mnie nie lubiliście :)
Wróciłbym na rl na Harmonie, ale wszystko od początku, szkoda gadać ;)
Pa :*
Oczywiście Amaru Shooter here, Oxidosis.
Ale sie ckliwie zrobilo w temacie ^^. Dzieki za pozdro :* Ja tam do nikogo nic nie mam :)
@Figo
Blubb :*
No wtedy było fajnie, ale właśnie dlatego sprzedałem Alsedara, bo atmosfera już nie ta :]
Teraz albo na celeście będę grał, albo na novie xd w gre wchodzi też pacera xd
Ale najlepiej zapamiętałem Jacola, Figa, Nande, Havu i Sedana xd
@Sedan
Gz no brain, miałem do Ciebie tylko tyle, że oczerniałeś Jove, a Ty wielkie rzeczy z tego robisz. Opowiadasz, że się coś tam okazałem inny..., a to Ty się zachowywałeś jak dwulicowy lizus, IMO.
Może się zmieniłeś.
@topic
żeby nie było bez ss:
http://i35.tinypic.com/2mfwtn9.jpg
i loot:
http://i37.tinypic.com/2eoctpg.jpg
Btw. Poi Done, ale ss mi się dawac nie chce, bo mało ciekawe.
@Down
Nom, raz się zachowywałeś jak bezbronny innym razem wręcz przeciwnie, było minęło.
Ja dwulicówa?! Zawsze byłem fer w stosunku do moich kumpli. ^^ Tylko raz miałem wpadke, ale już wszystko wyjaśnione...
@Topic
All chary ładne =]