Bez sensu takie coś, lepiej wbić na jakiegoś ots i tam się bić. Lepsza satysfakcja i nie tracisz za dużo czasu na wbijanie lev jak na rl.
Printable View
Bez sensu takie coś, lepiej wbić na jakiegoś ots i tam się bić. Lepsza satysfakcja i nie tracisz za dużo czasu na wbijanie lev jak na rl.
Nick: Plujesz Maslem
Zapraszamy do pekowania xd
Zapowiada sie niezla sieczka...
Za pewne 99% zapisanych osob nie ma zadnych doswiadczen po za otsami..
@up
Tu się grubo mylisz :)
@Maatini
No to jest dobry pomysł :)
Niektóre otsy dają gildią na początek ptk premium i są między nimi wojny więc warto spróbować.
Masz może jakiś konkretny ma myśli?
Noi co to ma do znaczenia? tez sobie kiedys myslalem, ze ohhhhh ktos gra na realu ma 100lvl to kozak i w tibii to ja sie z nim rownac nie mogę.. Ale wiesz, teraz widze, ze jednak pod wzgledem pvp ludzie z otsow grają lepiej i to o duuuuuzo.. na realu idziesz i stawiasz bota albo troche recznie poexpisz i maksymalnie pobijesz sie przez 30min albo 1h dziennie.. No chyba, ze grasz u nas na Infernie to 5x dluzej :D ale to inna bajka.. A na otsie? Bijesz sie praktycznie caaaaaaaaly dzien, wiec powiedz mi, kto bardziej "cwiczy pvp" :P? Fakt, z reguly otsy są dupne i ich balansy itp nijak się mają do real tibii, ale na otsach cwiczysz refleks, a przestawic przyzwyczajenie na inny balans profesji to jest kwestia paru dni :)
Pozatym nie wiem co ma kur** tak w ogole do rzeczy granie na real tibi/otsach do pkowania na realu 20lvlami oO?
Witam ponownie dzięki Misiak'owi mamy venta. A oto lista osób na dzień dzisiejszy które grają na Aldorze. Na razie każdy sam bije level.
Excorus of Aldora
Knauer of Aldora
Plujesz Maslem
Waldek Krul Kredek
Karrli
Idziemy Pekowac Malpy
Akka pogromca mamutuf
Kamacz of Aldora
Boonkuwa Koxuwa
Goracy Poskramiacz Orcow
Pisać swoje nicki na PW lub na gg
___
Ventrilo 2.1.4
Ip:
Port:
O dane do ventrilo zapraszam do mnie na gg.
Berafito - Signed.
Bicie 20 levelami na rl nie ma już teraz zupełnie sensu, idźcie na ots, tam się zgracie, zrobicie selekcje, może kogoś jeszcze zwerbujecie, a na rl ? każdy ma blessy, a jak nie ma to pewnie lata w p secie.
Ja chętnie bym dołączył, ale sądze, że będzie jak kiedyś z teamem na innym servie, 5 dni gry i pwnage
Nadal gracie? jaki server?
i wanna join :]
The character Boonkuwa Koxuwa has been created.
See you in Tibia!
EHEH
kazdy 45 i moge grac, 20 nie ma najmniejszego sensu. na sd lecisz
@down
no w sumie nie wiem kto ma tam byc, ale na nizszym niz 45 nie ma sensu pkowac a to ze teama za tydzien nie bedzie to standart jest.
20 lvlami sie pkowalo 6 lat temu, teraz tez mozna ale zabic mozna najwyzej 30 lvl a takich nie ma sensu bic.
Nick: Goracy Poskramiacz Orcow i Elder Driud :D
Bede z Wami pk'owal, mam zgode od Vimpexx'a :-)