ZACZEPISTE VERRY GOOD!!! Zawaliles kawal dobrej roboty! Tak trzymac!
Printable View
ZACZEPISTE VERRY GOOD!!! Zawaliles kawal dobrej roboty! Tak trzymac!
Wszystko fajnie i ulatwia zabawe, ale ;o!
Jak zainstalowalem to dzialalo. Pogralem, wylaczylem pc i wlaczylem ponownie na drugi dzien. Probuje odpalic i pokazal mi sie blad w ktorego to tresci bylo cos na wymiar "nie mozna znalesc pliku tibia.dat". Wiecie moze dlaczego to cholerstwo sie samo usunelo?
nieno swietne piekna skorka i ulatwiona obsluga lepiej sie uha i manasuje masz u mnei reputka <<60 znakuf>>
Raczej sciagne.Gratulacje za prace :D
@kulka
www.Ortografia.pl to powinna byc twoja strona startowa...
Nie no ziomek super ten Client :D Reputa chcesz? :) Mawet jak sie zmieni wyglad i outy to jest Good :d
bardzo fajny klien kiedy wyjdzie tz; oficjalna wersja tego klijenta ??? napisales ze beta xD
Po 1 to sie naucz dziecko pisać, bo pierwszy raz widzę, że "że" pisze się przez "rz" i którzy przez "u"...
Stać jako 1 w kolejce to rzadkość i nie nabijaj sobie potów i zajrzyj raz na jakiś czas do słownika ortograficznego - jest dla ludzi. :rolleyes:
Avek ty taki kozak a masz napisane w opisie uzydkowniku UahAHuAhAUHAuhAUHA
ZAL.PL
Nixon świetny client!! moim zdaniem nadajesz się na modka<<NIXON NA MODERATORA!!>>.
Pojawiła się nowa wersja klienta. Miała być dostępna 20 września, ale mi się nudziło, więc jest dzisiaj.
Zmieniło się Tibia.exe - praktycznie wszystko co potrzebne zostało spolszczone.
Szczegóły w pierwszym poście.
http://www.speedyshare.com/928203609.html <CLIENT
To powiem tyle, że jesteś super himer mega mC ^.- ale co do clienta o kozacki ;] czekam na 3.0 ;]Reput leciiiiiiii.....;]:) :) :)
Jest jedno niedociągnięcie-mianowicie:
http://img443.imageshack.us/img443/1...ignicievr5.jpg
Niewielkie niedociągnięcie ,ale jest =]
Chodzi mi o to że zamiast komendy "anuluj" jest komenda "abort"
Ogólnie świetne to ,na pewno bardzo przydatne (np. mi =>) fajne jest to spolszczenie ,pozwoliłem sobie tylko przerobić skórkę do moich własnych wymagań...mam nadzieję że nie naruszam praw autorskich xD
Proponuję więcej outów (wyglądów postaci) poprawić każde niedociągnięcie etc.
Ogólnie masz ode mnie wieeeelkiego reputa za to.
Fajnie by było gdybyś w następnej części dał bajerki graficzne (spr. ,pic. i dopracował każdy błąd)
bardzo dobry klient <kolorystyka tez> reputka dostajesz za prace na rzecz naszego Servera
Nixon Gratz :*' zawalisty Client :D ale ja bede uzywal tego 1 :P bo juz sie przyzwyczailem :* dobra robota :)
super reput leci ogolnie narazie fajne ale jestem 200+ w kolejce :(
siemka ogolnie fajna skorka daje 9/10 tylko nie wiem czy mozna jakos ustawic tutaj te outfity z 7.92
Fajna skórka polecam wszystkim 10/10 podoba mi sie a może znacie stronke z innymi skórkami jeszcze?
Obecnie ściągam clienta.Zobacze czy fajny czy nie :)
Myślę żę będzie super po waszych komentarzach.
Trzeba czekać.:cool:
@Edit
Superowy client.
Od razu z niego
zacznę korzystać.
@Szalony Uheerek
Oczywiście, że można - tak jak w normalnym kliencie.
Wystarczy podmienić plik Tibia.Pic na Armia.Pic - oczywiście zmienić nazwę.
@Eron Than
Mam wątpliwości co do tego, czy w ogóle ściągałeś tego klienta. Skoro uważasz, że to jest skórka. Nabijacze rox.
SIemano.
Ja go uzywałem i mam zastrzeżenia.
Kiedy pogram trochę dłużej i Nicki postac i potworów robią się czarne i nic nie można zrobić :/
Czekam na pomoc.
Pozdrawiam.