mówi bot ....
#topic
Wiedziałem, że jak wejdę po południu na forumka to będzie ten temat. Franiu gratuluję!!! Wbijaj jak najszybciej 4000.
Printable View
GZ, widzę że masz duże zaufanie do ludzi skoro tyle uw jest w domku, no chyba że to pic przerobiony i zamiast uw jest np. bh :D
Nie wiem co mam napisać... nawet jak weźmiesz pół roczną przerwę to i tak wystarczy Ci miesiąc-dwa aż przegonisz dark śmiecia :D:D
No ale pędź do 4k i weź pobądź trochę w city na jakieś pvp :D:D
Gratulacje Franekowy! W końcu ktoś z jajami na czele.
Oczywiście Gratuluję. Pędź do 3600, jeśli masz jeszcze wenę. Wreszcie mamy jakiegoś normalnego top1. Może kiedyś Cię przegonię(jeśli będę miał tyle weny do gry, co Ty). Największe gz za to, że nie zwracasz uwagi na tych hejterów :)
Jeszcze raz gratuluję! :)
Ps. Udziel lekcji, jak tak szybko można expić, albo zrób chociaż jakiś poradnik ;p
Jakby to wrzucił dark monster np to za te czasy online byście go konkretnie zjechali xd, widać klasę gracza w tym momencie
Gz :d
Gratulację czekamy na 4k :)))
Gratulacje lecisz dalej !! ;)
Gratulacje, jedziesz do 4k ;)
Nie wiem jak Ty to robisz, mi na 700 lvlu+ po 5 lvlach już się nie chcę. Gratulację dla Ciebie i przede wszystkim wytrwałości. Pewnie za 2 tygodnie 3.6?.. Powodzenia!!!!
Wielkie gratulacje za wytrwałość w drodze do upragnionego celu. Liczę na kolejne awanse :) .
Gratuluję Franek, w marcu 5k, tak mi pisałeś XD
http://i43.tinypic.com/34xjrc1.png
No strona Twoja, więc robisz tam co chcesz i jest tam co Ty chcesz, ale nie ma to dla mnie znaczenia :D
Gratuluję i lec do 3,6k i potem 4k, bo będzie beka :D
Screena dodał w dniu w którym wbił ten lvl ;)
Widocznie błąd jest na stronie. Tylko tak dodałem moje spostrzeżenie, że coś jest nie tak ;)
Nie chodzi mi o to, że coś jest źle tylko tak z ciekawości hehe
Gz jeszcze raz :)
Gratuluje Królowi Wardów :D GKW! :)
Nie GZ. Więcej przed tym kompem siedź a państwo takich nierobów jak ty musi utrzymywać.Cytat:
1 26/11/2013 16:24 Rinson Uzywanie macro/botow itp
2 26/11/2013 16:45 Rinson Uzywanie macro/botow itp
To jest tylko i wyłącznie błąd na stronie głównej serwera. Wiem, że wykres jest trochę przekłamany, bo jeszcze 30 listopada miałem 3200 poziom (zaraz po unbanie), dziś jest 2 stycznia czyli minęły 33 dni, a ja wbiłem 300 poziomów (średnio 9 dziennie). Jest coś takiego, że doświadczenie na wykresie na stronie APO "rozciąga" się zaniżając tym samym zdobyte doświadczenie w danym dniu.
Ja mogę jedynie zadbać o to, żeby dane na moim fansite pokrywały się z danymi na stronie głównej serwera, a że tam jest błąd - no cóż, nic nie poradzę.
Gratuluje umiejętności, nie wiem jakich, czy to umiejętność unikania bana czy umiejętność tak wytrwałego expienia. Co by to nie było to gratulacje się należa. ;DI ładny skrinszot- bogaty :D
Gratuluje!
Wbij te 4444, nic nie szkodzi. Nikt inny tego nie zrobi w tym roku. W sumie jesteś najlepszym graczem apo, każdy jest w czymś najlepszy, tobie udało się odnależć niżej to, co ja szukam i szukam.
Franeq co to za rozkmina, że coś się rozciąga, żeby coś zmalało. Nie wiem jak wygląda skrypt na liczenie expa codziennie,ale ja bym go podliczał o 00:00. Bo on chyba na bieżąco jest podliczany, więc pewnie jakiś zong siedzi tam. Przecież wykres bazuje na tablicy, no nie wierze, że jest tak bzurnie, że tablica->wykres->odczyt expa z wykresu ile. Zreszta wykres jest wejsciem danych, nie wyjsciem.
Gratuluję nie umiałbym tak długo expić :D