Ładnie zrobiony i czytelny poradnik. Mi osobi¶cie się już nie przyda ale komu¶ kto nie robił z pewno¶ci± ułatwi wykonanie :) 10/10
Printable View
Ładnie zrobiony i czytelny poradnik. Mi osobi¶cie się już nie przyda ale komu¶ kto nie robił z pewno¶ci± ułatwi wykonanie :) 10/10
Bardzo dobrze wykonany poradnik, na pewno przyda się w przyszło¶ci. 10/10.
Anmael - przestań usuwać moje posty, bo nie ma w nich nic złego.
Nie spodziewalbym sie niczego innego po Sashy jak dobrze napisanego poradnika 10/10 ;p
poradnik spoko, czytelny i przejrzysty, niczego nie zabrakło, GZ 10/10
sasha wszystko pieknie opisane :) 10/10 :) nic dodac nic ujac :)
11/10 postarałe¶ się !!!
O tak! Wkońcu kto¶ ogarnięty się wzioł za od¶wieżanie tematów, lecisz Szaszulek :D
Przyda mi się ten poradnik na noob charze. Wykonanie 10/10
3 i 4 to te same oltarze? Screeny tak pokazuj± a chyba tak nie jest ;)
@Adam Czarodziej
Gdyby¶ czytal komentarze to by¶ wiedział ze screeny były te same i juz jest poprawione. Look Sasha post. ^
Ogólnie poradnik w miarę dobry, ale mógłby¶ chociaż wspomnieć od czego zależy koszt przej¶cia przy pierwszym Sergeant of Empire.
Postanowiłem pokazać kilka dróg do każdej dĽwigni w wielkim labiryncie.
KLIK <> KLIK <> KLIK <> KLIK
https://i.imgur.com/ZVJCIfG.jpg
Mam nadzieje, że komu¶ się przydadz±.
Na oltarzach 1-4 trzeba klasc itemy ktorych nikt wczesniej nie zlozyl w ofierze a nie demon shieldy golden legi mpa. reszta moze byc 5,5/10
O to moja mapa nadal zyje
To przeciez zle mowisz, nie moze to byc jakikolwiek przedmiot dostepny na serwerze tylko przedmiot ktory nie zostal oddany w ofierze do tej pory czyli trzeba pomyslec czego ludzie mogli jeszcze nie oddac i sie przygotowac w roznego rodzaju smieci. To ja nie potrafie czytac czy Ty sformulowac zdania, spoko
Tak jak napisał Dewiat, gdy kto¶ już oddał już jaki¶ item my już go nie możemy oddać.
Np. gracz Dewiat oddał na ołtarz demon shield, to gracz Khartusik nie będzie mógł już go oddać na żadnym z ołtarzów.
#Aktualizacja
Zostały poprawione zdjęcia, inna droga do danej wajchy, opisy, dodatkowe informacje.
Jeżeli ma kto¶ jakie¶ dodatkowe zdjęcia drogi, która prowadzi do danej wajchy to możecie je tutaj ¶miało wrzucać.
@Sir Mastah, dzięki za spostrzegawczo¶ć.