Jeden Mondry pokazal Skriny a doKładniej Tlumacz bo ktoś pujdzie a niebendzie wiedział jakie potwory som na Klapkach
Sory pomyliłem Klapki z c arow sory ale i tak musisz powiedzieć jakie potwory som ale Przepraszam za pomyłke
Printable View
Jeden Mondry pokazal Skriny a doKładniej Tlumacz bo ktoś pujdzie a niebendzie wiedział jakie potwory som na Klapkach
Sory pomyliłem Klapki z c arow sory ale i tak musisz powiedzieć jakie potwory som ale Przepraszam za pomyłke
Gz bardzo ladny poradnik mysle ze wielu osobom sie spodoba tez poradnik Gz:]]
Super Poradnik .. !! pozdro ..! przyda sie . ;] Znaaaaaaaaaaaki ;d
No Dobry Poradnik :) :)))))
8/10
A tak wogóle to kto lepszy pall czy knight ?xD
no, poradnik jest chyba dobry, do marca postaram sie wbic ze 230 lvl i sie tam wybiore;) wielkie dzieki, napewno mi sie przyda:)
Zal Zal jeszcze raz Zal . Kiedyś był indentyczny poradnik noob odgapił i tyle nabija sobie posty jak znjade ten link to podam...
Witam. a jezeli bylem juz u pusatelnika i w solo roomie padlem . to jak moge jeszcze raz na questa isc ? odp plz.
Spoko poradnik na questa przydatny dla palladynow ktorzy chca miec c arrow
No napewno sie komus poradnik przyda wszystko ladnie opisane i wytlumaczone wlasnie zamierzalem zrobic sobie palladyna moze niedlugo sie wybiore na questa pzdr
Jasny knight
Profesja:Ek
Level:435
M lvl:12
Skills:118/115
Gildia:PFK SQuad
Świetny poradnik. Moja ocena 9/10. Screeny i wszystko dobrze przedstawione. Pallom napewno się przyda.
Fajnie zes to opisal ale mogles sie bardzej postarac.
Super poradnik wszystko opisane .....
Wykonywałem c arrow 2x ;]
dobry poradnik napewno mi sie przyda na noob charze na palladynie;)
No ladny poradnik musze sie wybrac tam swoim pallkiem ale niewiem czy dam rade na 200 lev reput dla ciebie