Ładne ;) Naprawdę świetne ;) Ten exori max ;P Wreszcie go bardziej widać xD
Tylko teraz te klapki mi się mylą z softami , ale cóż przyzwyczaję się:)
Pozdrawiam !
Printable View
Ładne ;) Naprawdę świetne ;) Ten exori max ;P Wreszcie go bardziej widać xD
Tylko teraz te klapki mi się mylą z softami , ale cóż przyzwyczaję się:)
Pozdrawiam !
Swieeeetne .... :D Tylko w Niektore Potwory Jak walne Pojawia sie Lod :D (skeleton , Trainer) A jak Walne Np W Ghoula Nie ma Czegos Takiego .. O co w Tym chodzi ... zrob na wszystkie potworki takie cos Bo fajnie wyglada
ma ktoś takią tibie spr ze tylko speele są zmienione bo mi tylko one się podobają z góry thx
Pozdro ;D
@up
to sciagnij se edytor i wez se tylko spelle skopiuj i gotowe...
@topic
no całkiem fajnie ci to wyszlo
@ up
podasz gg i mi to wszystko wytłumaczusz proszę
a mógłby ktoś zrobić to za mnie bo ja prubuję i nic -.- (mogę zaplacić w sc ;D)
Spox Spritki. Podoba mi sie :p ale te klapki tu xD CC jest fajne ogulnie gz
Looz zaraz sciągne jak bede na hacie bo jestem na szkole::D:D:D:D Fajowe zaraz Se sciągne PzdR
Nie wiem czemu ale sciaglem to..wklejiłem i normalnie jest ta strona startowa i jak sie loguje do tibi tez sa te niebieske dodatki.. ale nie mam outfitów i tych fajnych czarów..itemki tez sie nie zmienily.
no fajnie to wyglada tylko jakakiego klijeta 8.1?? czy na 7.6 na 8.1 to zle niektorzy nieumia grac w 8.1 ,lub wlonczyc.
Nusu, masz to w małym paluszku, wyje*** w kosmos to jest:D
Zmień pare rzeczy jeszcze Tzn:
podam tylko nazwy, a ty to jakiś tam wygląd dodaj:p
-S wand.
-Sov
-Blessed
-P arm
-Sl
Itp
Mi się bardzo podoba :). Fajnie to wszystko wygląda. Leci reput dla ciebie. THX :* xD
Super jak dlamnie wyglądaja magia.Jeżeli jakiś gm będzie robił sonde to na 100% ZA
Ja sobie tylko pozyczylem outfit warriora z mieczykiem ;) potem sam se dorobilem summonera zeby mial viale ^^ mi sie bardziej podoba teraz moja tibia.spr ale twoja tez fajna :cool:
.spr bardzo fajny !. Byłem już troszkę znudzony grafiką 7.6 a teraz to "delikatesy" :D. Polecam go dla znudzonych "starą" grafiką i dla graczy wymagających lepszych efektów wizualnych, ze strony czarów.
Moze i umiesz robic spr ale zwaliles totalnie wyglad klapek to wyglada jak softy elveny gites
yyy nie weim jak sie addony ustawia muglby ktos mi to powiedziec? bo mam tylko beggara citrzena i huntera powiedzcie jak sie inne ustawia plax nie smiac sie xD
Ale super Tibia spr. Mi sie podoba 1 i ja juz mam ale bombowa :D:D
Tylko pogratulowac takiej umiejetnosci zrobienia :D:)
Na prośbę Autora wklejam nowe linki (poprzednie wygasły):
Spr 1:http://www.speedyshare.com/361337130.html
Spr 2: http://www.speedyshare.com/730559124.html
Linki te są również podmienione w pierwszym poście.
Pliki przeskanowane, Kaspersky nic nie wykrył.