Jest to naprawde najlepszy wywiad, jaki czytałem. Pytania są trafnie postawione, i jakoś ze sobą powiązane. Rób więcej, 10/10
Printable View
Jest to naprawde najlepszy wywiad, jaki czytałem. Pytania są trafnie postawione, i jakoś ze sobą powiązane. Rób więcej, 10/10
Nieźle, nieźle. Bądź co bądź ale z ciekawą osobą ^_^. Pytanie standardowe :P I w końcu ktoś zrobił wywiad z naszym mapperem :D 8,5/10 można dać :P Pozdrowienia =)
Wywiad superrr....
Wgl Tygrys to wspanialy Gm...
10\10...
thx...
Tygrys kox Gm
Wywiad z Kox Gm'em :P
Mojim zdaniem najlepszy Gm zawsze pomaga :) Da się pogadać. Poprostu super osoba.
A Wywiad jak najbardziej 10/10 ładnie się czyta ciekawie :) Rób więcej może teraz z Sieką i Adiosem?
Wywiad spox 10\10 Tygrys wreszcie cos zdradzil ale czemu tak malo? Mogles jeszcze podpytac go o cos wiecej xDDDD
10/10 mogłeś siłą perswazji coś z niego wyciągnąć!! xD nie no, wywiad super ;)
Wywiad bardzo fajny i ciekawy;> szkoda tylko, że taki krótki ;]
Tygrysa lubie najbardziej z gmow da sie z nim pogadac.
Świetny Wywiad.... Jeden z Lepszych na tym Forum. Moja Ocena; 10/10.
Nawet ciekawie przeprowadzony wywiad ale dla osoby nie zaznajomionej z Armią jest on za mało szczegółowy. Tygrys wydaje się być osobą skromną ale z wielu konfrontacji Ctr + R wychodziło nieco inne oblicze. Każdy ma prawo do błędów , pomyłek. Tak czy inaczej podziwiam człowieka za to, że ciągle kontynuuje obracanie się w tym bagnie, brnie w jakiś sposób do przodu.
@down
Długo mnie nie było a wywiad godny komentarza więc bez znaczenia.
@annusia
Odswieza wywiad z przed miesiąca, archeolog! :D
@topic
Bardzo fajny wywiad, dobrze sie czyta, mądre pytania, i wywnioskowałem z tego że tygrys ma bardzo nudne życie :D ****dziewczyna i żadnych urozmaiceń?:eek:
up@ Człowieku już któryś z rzędu temat odświeżasz, nie widzisz że to temat sprzed 2 miechów? Archeolog jesteś czy jak?
P.S Wyprzedziłeś mnie o sekundę xD
Jakoś ten wywiad mi się aż tak mocno nie podoba jak wszystkim na tym forum.Mniej więcej wiadomo to co było wiadomo.
wywiad 9/10
Bardzo fajny wywiad, teraz już wiemy więcej o Tygrysie ;]
jak i z strony APO i real życia:)
Pozdro
Świetnie dobrane kolorki :),temat super. Ogólnie 10/10:rolleyes:
No a więc teraz już wiem, kto odpowiada za mapę na Apo:D
Bardzo dobrze ci to idzie, podoba mi się.
Twoje najlepsze osiągnięcia związane z mapą Apo to stworzenie CoD i Magic jak dotąd najlepsze respowiska znajdują się tam.
Mam nadzieję, że w tibii 8.4 respy będą równie fajne jak te na 7.6
Bardzo dobry wywiad 10/10
Bardzo ciekawy wywiad. Prawdopodobnie najlepszy jaki do tej pory czytałem w dodatku z ciekawą osobowością :PP
No taki wywiad to przynajmniej miło się czyta :) Wogule uważam że Tygrys wraz z Mortiisem to najlepsi Gm'owie ;p nie ma co ukrywać pozdr
No ciekawie , przejżyście wykonany poradnik. Jak dla mnie Very dobrze 9/10 przepraszam że nie dziesięć , ale jeżeli dał bym 10 to byś więcej wywiadów nie robił ;s. Pozdrawiam
Taki sobie ten wywiad dam 7/10 xD xD xD xD
Gz wywiadu ;] Masz u mnie 10/10 :D:D:D:D