Poradnik bardzo ładny i przejrzysty moje ocena
8/10
Printable View
Poradnik bardzo ładny i przejrzysty moje ocena
8/10
Mimo iż na forum jest wiele poradników o MS'ie to ten jest zaskakująco DOBRY. Wszystko zwięźle opisane, mogłes tylko dodac jakieś SS;y. No ale początkującym sie przyda. Moja ocena: 8/10. Pisz więcej bo jesteś w tym dobry ;)
Wszystko napisałeś za bardzo ogólnie,ale jest dobrze.
7/10
Ujme to tak.. poradnik jest nawet,nawet. Mogłes dać jakieś screeny więcej opisać. No nie wiem popraw coś jak narazie
7/10
po znajomości 7/10 ;p
Ponieważ :
na 100 - 200 bardzo szybko leci lvl na Can wieże ;p.
200 - 350 drac tu tak na orb CoD
350 - 500 ms
500 - 700 bally itp.
700+ nie wiem nie mam xd
Poradnik krótki i opisujący jedynie najważniejsze(?) rzeczy. 6/10
A, teraz pytanie dotyczące mnie.
Mam 210 msa i 90~mlvl (niestety) w jaki sposób mam expić na draculach, żeby on był w miare opłacalny? Chodzi mi o taktyke z jakich czarów/run?
Z góry dziękuję?
exp na draculach, to jedynie waste. Trzeba miec troche kasy zeby wbic ten 350 na draculach, masz manasy, wpadasz bierzesz 2-3, max 5 bo sie same bija, uciekasz, walisz ue, i vitasz. :p
mam nadzieje ze Ci sie uda.
Super Poradnik :P ALe Z tym eq Jak Tos Allegro to Moze Miec odeazu KLapy i BH ;] ale i tek super poradnik wielkoe GZ :cool:
jak dla mnie to cienki poradnik mogles go samemu napisac a jak na poradniku showtek to pewnie nie masz nawet 300 lvl n a apo
4.10
poradnik super tylko przesadziles z tym ze trzeba miec 100mlvl na 150 :P
Poradnik nie zły ...
Z kilkoma rzeczami się nie zgadzam choć nie mam MS tylko normalnego sorca ...
tak ogólnie to poradnik dobry 9/10
---------------------------------------
Pako King 0-???
Moje eQ na 50 lvl - dsl , m turban , b robe , boh ,great shield ....
Ja dodam od siebie exp jeszcze:
650-850 kingi magic ?
850-1500+? balle senja/ank | ew. queeny cod magic ; p
Poradnik skopiowany cześciowo ....
No ale jak by nie patrzeć przejrzysty i dobrze skopiowany.
;D
Jeżeli ktoś postawił sobie za cel wbicie sorcem 700lvla to chyba logicznie, że nie będzie zmieniał charów...
Kolejna rzecz to Rook. Wbij w 30 min 15lvl na rooku to będziesz prawdziwy koks. W 30 min to nawet 8 nie wbijesz, a co dopiero 15. Jak widać za mało wiesz, a za dużo piszesz.
Jeżeli chciałeś napisac na prawdę dobry poradnik mogłeś przepuścic go przez Worda i popoprawiac chociaż polskie znaki, to jakieś góra 2min roboty, a przyjemniej się czyta...
Podsumowując poradnik niczym się nie wyróżnia. Na forum jest już kilka podobnych, a Ty niczym oryginalnym się nie popisałeś. Małego plusika mogę ci dać za wyszczególnienie tłustym drukiem poszczególnych punktów. Dalej nie chce mi się wyszukiwać innych błędów i tego co mogłeś zmienić itp. Jeżeli miałbym ocenić tą pracę to takie 3-/6.
Tyle ode mnie. Powodzenia.
Ta, mój MS to mój pierwszy i jedyny har na APO więc mogłem się pomylić :o
Słaby : ( . Sempacz śmierdzisz :)
Zajeb..... poradnik wiem juz kim będę grał.