Omg SAm czekam az to wszystko sie naprawi badzcie spokojni znajac zycie walnie jakiegos newsa na stronce jak ukaczy silnik...teraz poczkeajcie w spokoju ;s
Nic wam sie nie stanie jak serv jest oFF 2-4h dziennie ;)....
Tez tam gram ;s
Printable View
Omg SAm czekam az to wszystko sie naprawi badzcie spokojni znajac zycie walnie jakiegos newsa na stronce jak ukaczy silnik...teraz poczkeajcie w spokoju ;s
Nic wam sie nie stanie jak serv jest oFF 2-4h dziennie ;)....
Tez tam gram ;s
Rozmawiałem z Mortiisem powiedział on, że nie włączy już serwera, bo firmę hostującą serwer pogryzły chomiki, które zostały sprowadzone z Egiptu, to specjalna odmiana, mają ok metr długości i kły jak tygrysy. Chomiki te przeczytały dane o postaciach i to teraz one opanują serwer będą mass hacki i część z nich już jedzie nowym BMW do Przemyśla, żeby skasować Mortiisa.
up
podobno te chomiki juz opanowaly amerykanskie serwy na globalu. no coz mortiix musi uciekac z kraju do kambodzy
draxoth jestes kolejnym pacanem
Ludzie wyluzujcie...Napewno niedlugo crashow nie bedzie,i nie gadajcie ze Mortiis ma to w dupie:p Przeciez jest mozliwe ze odda dni pacc.
Latwo jest mowic,oczerniac,ale gorzej jest zrobic.Zamiast pisac zbedne posty..poczekajcie cierpliwie kilka dni i bedzie ok.Z drugiej strony Mortiis moze niechce pisac zadnego Newsa bo zrobi sie na forum jeszcze wiekszy spam i masa pytan.
Pozdrawiam tych cierpliwych.
PS.2x UP Pwn3d xD!
Lajtowe te chomiki, jednego dojebałem pod blokiem jak prosił o free karme.
A tu ss :
http://img22.imageshack.us/img22/797...salbum2vv3.jpg
@topic
Dla mnie temat do zamknięcia a posty do usunięcia^^
Ja tam się ciesze że mortis pracuje.
@down
Chuck to podróbka.. zmienili mi imię na takie badziewiaste żeby ukryć moją tożsamość.
@shiffer
ty to chuck noris(czy jak on tam)?????????????
ja wam powiem, że najlepiej jak Mortiis wyłączy serva 8.4 do czasów aż będzie dojebany do perfekcji, a nie tak jak teraz że expi się tudniej niż na rl...
Dobra niech Mortiis robi co chce, ale czy to tak boli zeby napisac newsa na stronie ? ;s
No na 8.4 nie ma crashy tylko Mortiis mówił że powoli dochadzą do tego co powoduje zwieszenie się silnika. Ale swoją drogą Mortiis mógłby czasem coś na forum napisać ;).
ja w sumie sie ciesze z tego co jest bo wiem, że ten server nei zostanie wyłączony po paru miesiacach. Pare lizusów tu jest, widać;] z jednej strony jak Mortis napisze jakis post to bedzie stos pytań i wyjdzie na to ze 30 minut straci na odpisywanie;P z drugiej strony mogłby napisac i odrazu zamknać :D nie narzekam, niech sie robi:P
Bo jeżeli to jest najlepszy ots to każda informacja powinna być zamieszczana na stronie głównej? Tak jak to jest na każdym otsie, a nie cisza i chuj.. wszyscy się wkurwiają bo nic nie wiadomo, chce pograć w tibie PLX ! !
@Criss
trzym jape i idź pilnować fretki
HUJ DUPA CIPA CYCKI....
MAM ADHD....
Chciałem sobie zagrać praktycznie ostatni dzień ferii, nie chce mi się spać...
A tu ***** dupa
@masiro
Czajcie koxa:
22:26:06 matyj (6882156)
nie wlacza
22:26:14 matyj (6882156)
tego jebanego w dupoe pierodlonego zajebanego ***** serwera ide podniesc 10 kg
na klate
Buhahaha ide pilnować fretki bo mi karzą..
I jak zwykle off, nie mogę spać, nie mam co robić to mówi pogram sobie ... nawet strona armii nie chce się włączyć -.- Ja wiem te bugi itd ale KURW.... bez przesady co chwila itd .. zrób to o 12 a rano już można pograć.. a może śpisz teraz wstaniesz o 10 i zrobisz co?
I tak tego nie przeczytasz mortiis hah
PS- Ja nie mam ferii mam szkołę i inne zajęcia, dużo osób ma jak ja więc może jak by pracował w dni tygodnia mniej by było skarg?
Ale i tak tego nie przeczyta, jeżeli ma nie czytać i coś robić oki..
Ja nie płacze tylko składam skargę taki temat wiesz? I jest weekend mogę pograć, a później wejdzie 23233344 noobów wybije respy i tyle :)
A co moze ma nie spac caly dzien i noc.To jest chore co od niego wymagacie,przeciez on nad tym pracuje...Jakos wieksze lvl tak nie placza jak Wy,Ci co zakupili pacc itp.Wiec przeczekajcie cicho te kilka dni i mysle ze bedzie lepiej.
Chciałem pograć wczoraj, chciałem pograć dziś... Nie da się. Stronka nie działa forum tak. otwieram pierwszego lepszego posta i jak nigdy w życiu przeczytałem do końca wszystkie odpowiedzi i ***** JEGO PIERDOLONA MAĆ jestem w szoku, może spoglądam na to jak ktoś inny, starszy od was i nie jako maniak jebanej gry. Ale ludzie przypomnijcie sobie samych siebie jakiś czas temu gdy szukaliście ots-a 'dla was' i udało się: Armia 7,6 okazała sie stabilnym i dobrym serverem na ktorym mozna grać i wiesz że twoja praca nie zostanie zresetowana a server jest prawie 24/h. Ktoś sie tym zajmuje, jakiś człowiek, jakiś mortis za bądzmy szczerzy chujowe pieniadze i zrobil cos nowego co mnie i pewno wielu bardzo ucieszylo a wy pierdolone szczeniaki jebane maniaki i ***** ludzie bez serca i niestety rozumu obrzucacie tworcow takim gownem ??? za co. to musza byc specyficzni ludzie ten mortis i tygrys ja na ich miejscu po takich postach jebnal bym w kont ten server i poszjechal na narty, na basen do rodziny a wy w tym czasie zapierdolilibyscie sie na tym forum.... ciekaw jestem ile osob napisze "lize dupe" a piszcie sobie nie czytam tego forum wiec mam to w dupie nie znam mortisa i tygrysa i nie chce znac o nie zamierzam byc tacy jak wy. Badzcie im wdzieczni i zastosujcie sie do tego co napisal ten jeden 'nie pasuje to wypierdalac na global
zycze wszystkim powrotu do zdrowia i trzezwego myslenia
UP
Taka prawda,,ale mogles delikatniej im to przetlumaczyc xD.To jeszcze dzieci:D
Ofc nie kazdy..
wiem sory .................................................. .................................................. ....................
Miejmy nadzieje, że Mortiisowi uda się naprawić/zrobić ten silnik i wszystko bedzie Gyyyt. :)
Ps. wie ktoś kiedy można się spodziewać włączenia serva 8.4?;>