Świetny pomysł tylko czy wypali ;) .
Printable View
Świetny pomysł tylko czy wypali ;) .
500 lvl po 5 ms... to gratuluje
jak przeczytanie w twoim przypadku 5 linijek zajmuje ci tyyyyyyyyyyyyle czasu to tez gratuluje
mogliby zrobic nowego klienta z testem inteligencji przy instalacji w celu obronienia serva przed dziecmi twojego pokroju
@topic
dobry pomysl
nie zawsze chce mi sie sprawdzac czy cos polecialo a tak bym widzial :p
Wszystko da sie zrobic tylko trzeba by było odpowiedni skrypt czy cos.
Dla Mortiisa nic nie jest wykonywalne. Tak samo bylo z lvl'ami na GC lub Trade, only 8.x+? Masz tow 7.6 jak ktos up^ napisal.
Jestem na tak,chociaz tak czy siak bym sprawdzal lota recznie.
Nie. Po co robic nowy kanał jak można sobie otworzyć tego trupa i looknac? Jak ktoś maniaczy (podejrzewam że ty tez) to ma peszka
może by się dało ale czy nie będzie lagów??:confused:
No zwlaszcza ze nie ma "You are not owner.". Przydaloby sie. Jestem na tak.
No, no dawno dobrego pomysłu nie słyszałem :P Oczywiście popieram sprawdzałoby się w 100%
Kretynie! Myślisz, że lv na GC to to samo co Loot? Wiesz wogóle co to kompilacja? Php? Lua? Ludzie, jak się nie znacie, nie wypowiadajcie się! Nie jest możliwe wykonanie tego kodu, a Mortiis (z całym szacunkiem) nie jest Bogiem! :D
Ps fajnie to napisałes: "Dla Mortiisa nic nie jest wykonywalne"
Jestem na tak. Pomysł bardzo dobry , ale wątpie żeby wypalił.
Jestem na tak lecz... Mortiis i tak tego nie wprowadzi bo jest za dużo kasy na serwerze przynajmniej tak niby sadzi Mortiis
Tacy maniacy, że zobaczenie czy jest coś w środku potwora to takie wielkie zbawienie, i wasza średnia expa na 24/7 spada :<?
Jestem oczywiście na nie, i mam nadzieje, że tego nie wprowadzą.
Moim zdaniem tak, jak by Mortiis miałby czas to mógłby ewentualnie popracować nad tym. Poza tym to by przynosiło bugi tak jak pisanie na gild czacie na kolorowo, przez liderów i vice.
Pozdrawiam, tu dawno zapomniany Grulix :D.
Nie wiem czy da się to zrobić na 7.6 ale jakby się dało to dlaczego nie ? xD
Mam ten skrypt na swoim silniku.99% apo moze ktos juz gral, jak cos to moge skrypt dac bo mam go na silniku ^^ CiaU :]
dobry pomysł jestem na TAK, chociaż kto teraz zbiera loota na 7.6^^? no moze na poczatku sie zbiera..
Nawet fajny pomysł no ale to wiąże się z systemem party, który lagował i crashował serwer.
W ogóle są takie rzeczy, że nawet Mortiis nie dałby ich rady zrobić, czyt. kanał loot:)
Zaaajefajny pomysł!!
Na 8.4 jak masz party to jest tam wyświetlany loot to na 7.6 mogli by do tego oddzielny kanał zrobić i po sprawie! Na prawdę dobry pomysł.
Choć z drugiej strony... mój ziom bierze po 6-8 bally. I wyświetli mu się np. g-axe i tak będzie wszystkie sprawdzać, bo nie wie w którym wyleciało...