Może wreszcie coś ruszy. Ja już próbowałem (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=53672). Ale jak widać 55% to za mało. Mam wielką nadzieje że Rox zniknie na zawsze i nigdy nie wróci.
Oczywiście również zagłosowałem na Tak
Printable View
Może wreszcie coś ruszy. Ja już próbowałem (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=53672). Ale jak widać 55% to za mało. Mam wielką nadzieje że Rox zniknie na zawsze i nigdy nie wróci.
Oczywiście również zagłosowałem na Tak
Zauważ coś takiego
Gdy nie było APO ROX na 8.42 grało 150 +/- ludzi, gdy APO ROX weszło w życie liczba ludzi spadła do 25 +/-, jak będzie APO ROX 7.6 to tak samo będzie z 7.6 z 350 graczy zrobi sie 150+ a na ROX będzie w cholerę wiadomo przyjdzie duza lub nie liczba graczy.
Zaznaczyłem usunięcie.
Tak, pod warunkiem iż będzie ROX 7.6......
Moim zdaniem tez powinni skasowac ROX'a. Ten serwer to jeden wielki niewypal :)
Jeżeli jest taka możliwość to jestem oczywiście na tak. Ten serwer według mnie w ogóle nie jest potrzebny, a może nawet trochę więcej graczy przerzuciłoby się na 7.6 bądź 8.42
Jestem za. Może by troche ludzi na 8.42 wróciło :).
Zamiast kasować rox 8.42 - zrobić Rox 7.6, myślę że każdy będzie zadowolony. :) Tak jak wspomniał Aziel, na test serwerze grało 200 osób i na zwykłym 7.6 też coś koło 200 :)
Tak ! chce roxa 7.6 xD !!!
Zgadzam się w 99,9% Jestem na tak.
Mortiis pisał, że silnik 8.42+ jest stabilniejszy niż 7.6 i nigdy nie zrobi 7.6 innego. Najlepiej, żeby były itemy WSZYSTKO z 7.6 na 8.42+.
Jestem na tak. Jest ponad 80% glosow na tak. Nie ma na co czekac ; )
Jestem na tak bo tam juz i tak nikt nie gra.
Moze zrobili by tego Rox 7.6
Jestem za ;0 niech zrobią ROX 7.6 XD tak 4fun ;p
refresz glosowac ;d .
Myślę że tym razem sprawa jest już przesądzona. Mam tylko nadzieję że tym razem władze serwera nie zignorują "opinii publicznej".
Po co , niech zostanie jeżeli mortiis na tym zarabia
dawno już by mortiis zamkna jak by tracił na tym !! jestem na nie
Jacy Wy jesteście idiotyczni... komu się chce grać na 8.42 gdzie jest exp x3 a żeby nabić konkretny lvl potrzeba miesiąc grania. Na roxie grają ludzie (niektórzy) co wybrali rox zamiast rl tibii bo się po prostu fajnie gra, tylko jest jeden mały szczegół : za mało ludzi tam gra i nie ma się z kim bić, 90% serwa expi na bocie. W czym tkwi problem? Nie ma interesujących questów, więcej expów. Przyjdzie taki nowy na serwa, zobaczy że "high lvl" expi i sobie pójdzie, a expów jest 5 z czego jeden co sie expi "w miare" czyli orsze. Jakby Mortiis zrobił nowe questy i nowe tereny do expienia i wypromował serwer to by grało tu od 100 do 250 osób, więc mi nie mówcie że trzeba go skasować. Po prostu trzeba włożyć w niego trochę pracy.
@topic
Nie.
Popieram niech go usuna i dadza roxa 7.6 !
Skasowac ROX
Postawic Rox 7.6!
@topic
Jestem na TAK!:D