Miałes już nie grać "Zostaję tylko na forum" :o
A to, że kupiłes Saru i pewnie, połowa Apo, nie wie, że grasz :O!
Printable View
Eh, ale Wy narzekacie, raz gadacie ms/ed wali za mało, a teraz gdy więcej to ms/ed wali za dużo. No ludzie zastanówcie się nad tym o co prosicie, bo naprawdę trudno Was zrozumieć. Tak jest źle i tak nie dobrze.
Ps. Zawsze będzie lepsza i gorsza profesja.
Moim zdaniem to dobrze!!!:D
Ostatnio 720 rp składałem kilka razy pod rząd 850 ed ; /:confused:
P.S. Teraz jeszcze wzmocnijcie odrobinę siłę rp z Golden Bolta i będzie ok. :p
@up
No raczej nie, jest i tak zbyt mocny, a silver wand to co?! :mad:
@topic
Nic nie zostało zwiększone, nic więcej nie wale.
@down
800 msem trudno powalić 600ek, muszę ringa używać bym miał jakiekolwiek szanse..
No to straszne. Wcześniej naprawili ek, to płakali rp. Teraz poprawili ms/ed to nadal płaczą rp. To chyba świadczy o tym, że coś trzeba ruszyć przy rpku, bo zainteresowanie tą profesją (i ogólnie servem) będzie spadało coraz mocniej
http://fc00.deviantart.com/fs49/f/20...0RNH0LI047.png
Potrafisz nie szczekać?
Up:
Jednak wole jak pierdolisz głupoty bo gdy mądrze gadasz to wychodzi z tego jeszcze większy bełkot.
Usuncie te hotkeye typy i nie tylko uhy bo wtedy będzie nie fair wobec wszystkich innych.
Down:
Nie wiem czy to retoryczne czy jestes takim idiotą//
Od dnia gdy administracji zachcialo sie dodac hotkeye.
Od zawsze nie dosc ze wali tyle samo na takim sammy lvl co rp to jeszce ma o 13k hp wiecej wiecej i 3 uhy full hp;/ porazka;/
racja teraz znowu magiczne profki sa troszke za mocne mogli by je ciut oslabic ;D
Profesje NIE są polepszone! One WYMAGAJĄ polepszenia.. NIC więcej nie wale, testowałem właśnie, żadnych zmian.. Omg, ludzie ogarr..:confused:
Ja również mogę potwierdzić, że ms/ed nie zostali polepszeni. Hity z czarów są takie same!
No i ?
Teraz rp i ek jest najlepszy z hotami wiec ms/ed ma mocne hity ;)
Jakie allegro, co ty do mnie pierdolisz w ogóle! Ja tu gram 2x dłużej niż ty. Wbiłem tu 4x więcej niż ty. Zarobiłem 6x więcej niż ty. Stać mnie, żeby sobie kupić postać za kcc. Do tego kupiłem ją od ziomka więc ocb? : / Zazdrościsz?
Ty to byś chciał, żeby rp był najlepszy. Żebyś mógł zabijać nim każdego.
Wybacz, ale jest 700 leveli różnica między nami więc chyba po 9k bić nie będę, nie? Popłakałeś się, bo myślałeś, że mnie ogarze zabijesz. Jak ja cie Costanea'a zajebałem solo. Co ty w ogóle chcesz?
DODAM, ŻE SIŁA MS'A/ED'A NIE ZOSTAŁA ZMIENIONA! To zależy od eq. :)
Paladin ma za mocnego bolta, a ek uha. To na tyle.
Teraz jest tak jak juz dawno byc powinno
Ek ma hotka
RP ma g bolta
ED/MS sile czaru :>