dobry poradnik:D ale wydaje mi sie ze kazdy zna te respy;d ale GZ:D
Printable View
dobry poradnik:D ale wydaje mi sie ze kazdy zna te respy;d ale GZ:D
Ladny poradnik wszystko dobrze opisane 10/10 ;D
może to i śmieszne ,ale ja nie wiedziałem gdzie to jest i jak dojsc , nikogo sie nie pytałem pierwsze co zrobiłem to wszedłem na forum i szukałem pierwszego lepszego poradnika o ots king'ach... dzieki wielkie ; ) pozdrawiam Km.
Dobry poradnik, oczywiście 10/10.
Każdy zna drogę, ale zrobiłeś bo nie było.
Ładny poradnik ale przecież chyba każdy wie jak trafic na ots kingi evul , hehe , doceniam twoje staranie!
Ładnie poradnik.
Przyda się dla ,,zielonych" osób.
9/10.
Trafił bym tam z zamkniętymi oczami ale poradnik może się komuś przyda 3/10
Poradnik nie jest wcale taki super , są lepsze czemu akurat Kingi evul ? nie wiem, przyda się nowym.
#4/10!
Sam kiedyś szukałem tego miejsca ;] Myślę że przyda się dużej ilości graczy. 9\10
Poradnik bardzo fajnie zrobiony, dokladnie wszystko opisane.
10/10 i czekamy na wiecej!
doszliśmy pisze się razem
pisze się spróbuje a nie sproboje . to takie drobne błędy.
@top
Poradnik dobrze wykonany 10/10
dobry poradnik, nie wiedziałem gdzie są kingi na ev :DD
Git poradnik stare dobre czasy jak sie tak chodzilo z uherem po jednym albo po dwa brało :)
Bardzo dobry poradnik , ale już są poradniki z drogą na kingi [ev]. Leci repucik za stracony czas na to ;o
Poradnik fajny, ale nie skorzystam. Pewnie dlatego, ze tam expilo sie kilka lat temu, a teraz i tak prawie nikt tam nie chodzi. Z reszta kiedys chyba tam byla bramka od 150 lvla, a ost. jak tam szedlem to jej nie widzialem : o
Dobry, łatwo czytelny poradnik ale myślę że jest on zbędny bo każdy o tych respach wie :)
Pamiętam jak pare lat temu te kingi to było jedne z nielicznych expowisk kingów, 1 osoba miała 1 resp, manasy w osobnych bp 1x, pamietam jak na 200 tam latalem i z sd pociskałem, troche zlecialo zanim zabiłem kinga, a jak z dwoma biegales to stresik był, za to loocil podbijał, jak zobaczylem np. dsl. to byly czasy. POradnik OK
8/10.
Ładny poradnik. Widać, że długo pracowałeś nad Tym i się starałeś.