Chciało Ci się robić taki długi poradnik? xO
#topic
Poradnik wykurwisty! : )
10/10 i rób teraz poradnik na Magic Axe bo coś kiedyś pisałeś, że chcesz zrobić. ;d
Printable View
Chciało Ci się robić taki długi poradnik? xO
#topic
Poradnik wykurwisty! : )
10/10 i rób teraz poradnik na Magic Axe bo coś kiedyś pisałeś, że chcesz zrobić. ;d
Do misji entry odpowiedz 07:06
@topic
Świetny poradnik!!!
Jest tak dobry,żę musze pogratulować ci na gg :D
Genialna robota,osobiście zrobie jakieś zadanie xd
Wielkie, wielkie GZ.
Że Ci się chciało to pisać.
Chciało Ci się robić taki poradnik ? Nigdy nie widziałem tak dobrego poradnika po prostu gratulacje, pewnie poświęciłeś dużo czasu żeby go zrobić. Jeszcze raz Gz.
Szacun , bardzo długo i dobrze opisany poradnik . Dzięki niemu się dowiedziałem parę ciekawostek - z tą wodą to nie wiedziałem ,że da tak radę i co do misji z workami to te manasy wyrzuciłem ,bo myślałem ,że to bp mm100.
Gratuluję;P
Wielkie gratulacje zaraz zabieram się do robienia misji POZDRO dla Cb
Za opracowanie tematu masz już u mnie reputa ;p a jak znajdziesz ten czas to dokończ i będzie bajka ;]
No no Mortal widze ze z ciebie ludzie jeszcze bd ;o Gratulacje zaje*** poradnik napewno sie przyda.
Rep leci
Poradnik Dobry;D nie do końca ... ale 9/10 jest;d
Do misji rich dodaj: winged helmet, blue exotic butterfly.
Jedyne za co mogę pogratulować to poświęcenie czasu aby zrobić poradnik dla dzieci które nie potrafią myśleć i zrobić, dojść do czegoś samemu.
Świetny poradnik! Skorzystałem,dziękuję ;)
Oby więcej takich poradników ;)
10/10
Poradnik świetny... Jeden z lepszych na forum... Wielkie gratulacje dla Ciebie...
Nowy Quest i już poradniki :D
Że Ci się chciało, gratki i czekamy na następne ;) 10/10
Poradnik pierwsza klasa xd!!
14:27 Xlori: hi
14:27 Santorr: Witaj! Co Cie do mnie sprowadza?
14:27 Xlori: Last Bonus
14:27 Santorr: Masz dla mnie 100 small sapphire, 100 small ruby i 200 scarab coins?
14:27 Xlori: yes
14:27 Santorr: Nie klam, nie masz tych przedmiotow!
Poradnik zajebiscie napisany. Nic dodać, nic ująć xd Oby więcej takich poradników pojawiło się na 4um..
PS. Jeśli masz czas i chęć to zrób poradnik na Magic Axe ;]
Jeden z najlepszych poradników na tym forum!
10/10 i jeszcze raz wielkie gz ekipie, za questa ; )
witam !!!
w opisie 15 misji w 2 cześci tam gdzie trzeba zaniesc kosztowności jest błąd w opisie. Powinno być 100 small sapphire a jest 100 small amethysts. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bardzo dobrze i przejrzyście.
Że też Ci się chciało tyle opisywać xd
Nie no gratuluje ;>