nie poniewaz kto by mial tego cursed (czy jakos tak) seta by byl niezniszczalny juz na 100 %. by bylo zero zabawy na tym ts juz na 100 % jak by to dodali jestem na nie
Printable View
nie poniewaz kto by mial tego cursed (czy jakos tak) seta by byl niezniszczalny juz na 100 %. by bylo zero zabawy na tym ts juz na 100 % jak by to dodali jestem na nie
kolega @up ma racje, ja tez jestem na nie..
moim zdaniem jest dobrze i narazie nie ma sensu nic tu urozmaicac.
Itemki całkowicie nie .. Przesadzone i to bardzo . Co do potwórów ..
5k hp - 60k exp.. Ty chyba spadłeś z dywanu na podłogę ;) człowieku zastanów się 5 razy nim napiszesz kolejną debilną propozycję . 60k expa daje drakula a ma 15 k hp.
Nie podoba mi się żadna z podanych propozycji.
Potwory z deka przesadzone ^^
A co do itemek, są 'denne'.
Jestem na Nie.
Jestem na Nie bo takie mam zdanie.
Co do wszystkich itemków jestem na NIE, czy wszystkie itemki muszą być robione do otrzymywania mniejszych obrażeń?
Co do potworków to ten ostatni jeszcze mógłby wejść w grę.
Może ten Prince mógłby wejść w życie ale reszta odpada...
Only Prince; )
Reszta nie ma sensu: S
Jedynie cursed set reszta to jakis syf wziety z koskosu:S
Tak cursed set to już nie będzie można nikogo zabić. Dajcie sobie spokój z tymi dennymi pomysłami. Chcecie zrobić z APO next "orszabal otsa x999...". ofc na NIE.
Aha, czyli cursed set + kaptur daje nam 36% wiecej ataku magicznych i 30% na mniej na obrazenia ?o.o
Bezsens. Do tego jeszcze klapy?: O
Kozacka propozycja jestem na tak :):)
Z tymi skele lordami to najlepiej, żeby był taki resp jak draculi ank albo coś w tym stylu. Shieldów i innych części eq chyba nie trzeba wprowadzać. Przydadzą się tylko respy i to wszystko.
Wystarczy powiedzieć jestem na nie. A nie musisz w taki sposób krytykować mojej propozycji. Jakoś gdyby coś takiego wstawił Bart odrazu byś lizał dupe : )
A po 2 skeleton warrior jest z rooka ale nie skeleton lord -.- Najpierw dowiedz się co piszesz a nie piszesz wszystko byleby posta nabiło :/
Nie!!!!:confused:
Nie róbmy z APO serverów typu Mazurek ~.~
Tylko za dodaniem jakiegoś nowego bossa , będzie przynajmniej co do roboty , a huncenie owego stwora na pewno się szybko nie znudzi. Reszta to nie ma po co dodawać - wkońcu nie dawno została stworzona cała masa nowych itemów.
Moby są fajne ale cursed set to jest juz przesada
Tylko ten cursed set mi sie podoba. Reszta jest do śmieci chyba że chcesz miec od 1-2000 w pol roku to dodajcie te potwory.