Gz .
Printable View
Gz .
rzal cie noobie wes ic stont masz jusz 146 shielding lol gz
Ej duze hity walily ? Bo mysle czy nie isc , ale to z jakims teamem.
Gratuluje, kiedy 2k? ;p
Debile on nawet nie uzywa zwyklego bota, a co dopiero cave. Jesli uzyje to traci posade i kasuja mu chara...
@top
Gratki i pizgaj do 2k no i idz na dragony chyba dasz rade juz
@Do spinaczy.
Tak, jadę cały czas na Cave Bocie i ryzykuje utratę pozycji... + parę innych konsekwencji. :D
@Do reszty.
Dziękować! Wasze słowa są niczym miód osładzający ten ból, jaki sprawili mi użytkownicy obrażający moją osobę nie znając jej w ogóle.
Najpierw jeszcze demko kręce... Potem idę po mamę i się pytam, czy aby na pewno mogę zbanować delikwenta.
Boli cię to, że załatwiłem ci delete? Miło mi. :)
Exura sio też nie działa! POMOCY! :confused:
Mnie się nie da hacknać. Za wysokie progi na twoje (wasze - hakerów) nogi!
Nad shieldingiem pracuję. :D
Jakąś sobie dałem rade, ale wiesz... Mi nie działa exura vita. :/
Raczej nie expie dalej. :p No może pare lvl'i. :D
Dragony mnie przerażają! One są takie DUŻE! :(
Poza gildia wszystko ok : o
gz knightekk go go 2k :P
Hipcio Here ;x
sorki za dFA POSTY ALE RACE CI IĆ NA CYKLOPY !
Magik jest dobrym tutorem, i znajduje czas na Grę normalną postacią. Tyle ile ostrzeżeń daje to ma naprawdę nie ziemską cierpliwość (Chociaż mógł odrazu dać Bana). Jak będziecie się na niego spinać wyzywać i nie lubić, wtedy jak was złapie na bocie nie da Bana np. na 2tyg, tylko załatwi Delete.
Pozdro dla Tych normalnych.
Nie pozdro dla spinaczy - Wyjdzcie ;(.
Jeszcze raz Gz.;)
GZ życzę hacka - jak już sporo osób to pisało :D
#Magik - jak chcesz to mogę posty spinaczy usunąć :d
Wiesz co zmien eq bo to jest za dobre. Exura Vita ci niedziala bo za malo many masz.
@top
Gz !!!
Eq też dobre ale...
Bardziej interesuje mnie to gdzie robisz skile. W 4 dni 144-149 defa?
Gogo 20O0.
Ile platynek wyciągasz na 1h?
Delete nie mogę załatwić od tak sobie. :p Jedynie jak ktoś na niego zasługuje. :D
Nie trzeba. ;) Sądze, że każdy może wyrazić swoje zdanie. :D Co innego, jeśli ktoś mnie na prawdę obraża. :p Ale... Jakąś tą zazdrość przeżyję. :D (obraze nie) xd
Jak wbije zadowalający mnie skill to dam SS'y na forum. :D
Platynkuff to ja wyciągam ho ho i jeszcze trochę... Dzisiaj planuje nowy zakup - boots of haste! :cool: