Extra poradnik przyda się graczą na rooku
10/10
Printable View
Extra poradnik przyda się graczą na rooku
10/10
Poradnik fajny :) 10/10
dodaj jakieś ss jeszcze :)
Dobry poradnik właśnie nie wiedziałem gdzie dwarfy ale już wiem. :D
Jak ja robiłem te misje to na jednego królika czekało 15 osób :l
Poradnik dobry ale... jest zbyt bardzo rozpisany xD Mało komu chce się to wszystko czytać....
7/10 ;]
Poradnik bardzo dobry też właśnie jestem na misji z zabijaniem valkyri i nie wiedziałem gdzie mam na nich expić. 10/10. :)
No poradnik zapowiada się świetnie lecz powinieneś go dokończyć bo te misje co opisałeś to 1/3 wszystkich :P
10/10 Bardzo mi sie podoba ;]
przydal sie lol xD tylko nie chce mi sie valkyrii zabijac xD
9/10
Kilka bledow ortograficznych itd.
Swietny poradnik!
Doslownie cudo!
Rob wiecej. Leci duuzy reput.
10/10.
poradnik dobry 10/10 parę błędów było ale nic się nie stało :)
Poradnik robiony tyle czasu temu a nadal nie został zaktualizowany ! (miał być)!!
Jakieś dokończenie tego poradnika co ?
Mógłby ktoś za autora ukończyć drugą część poradnika ?
Została tylko jeszcze jedna misja. A więc idziesz do Gen Graba daje misje o kukurydze lecisz do spidera pytasz o nią a on chce napój pająków lecisz w podziemia -1pacc do typiary co wygląda jak banshee dajesz jej 10cc bo inaczej ztobą nie chce gadać, jak dasz jej kasę to ci powie ze sally coś wie więcej , idziesz do niej ona ci każe iść do spidera się zapytać jak się ten napój dokładnie nazywa bo ma ich dużo spider mówi że lemoniada wracasz do sally i mówi że da ci go za 30 bananów idziesz na pustynie klikasz na drzewo dostajesz 30 bananów dajesz sally ona ci napój lecisz do pajaka dajesz napój masz kukurydze i lecisz z nią do gen graba potem masz mu dać jeszcze krewetkę która leci z sperpent spawna i jak ją mu oddasz to koniec misji u niego.
Dla potomnych ;D bo też kiedyś szukałem. :)
Gz poradnika osobiscie sie na nim wzorowalem czekam na dalsze :)