Poradnik lux jak by były reputy to bym Ci go dał :D
Przydał by mi się na pewno ale nie gram w tibie xd bo mam szkołę i inne zajęcia : <
10/10
Printable View
Poradnik lux jak by były reputy to bym Ci go dał :D
Przydał by mi się na pewno ale nie gram w tibie xd bo mam szkołę i inne zajęcia : <
10/10
stosuje ten poradnik i jakos leci ;p narazie 155 moim drutkiem ;p
Mystic czopie 200 lvl - 100 mlvl ? pogielo Cie xD? na 150 juz powinien byc 100 .. reszta poradnika ladnie zrobiona :) 9/10 bo 1 blad ;D
@up
bo bocisz ;<
chicialem napisac dokladnie to samo. Cineq zrobil porzadny poradnik. Wszyscy go tak wychwalaja ale dla mnei jest za dobry. Jest duzo bledow
1. Te respy behe sa beznadziejne i kupa noobow nie da sie expic?
2.Mowisz ze trzeba dbac o kaske i sie starac. Ale kto ci sprzeda wh za 5 sc?
3.Na wszystkie potworki troche potow idzie a z behe nic nie leci wiec nie oplaca sie tam expic.
Głupi Poradnik Wszystko Sciagnięte Z Innych :|
I Powinien Sie Nazywac Poradnik Dla Druta By Mystic Healing Bo tu Nie ma Opisane Jak grac tylko Gdzie Expic -.-
@up
Powiedz mi z jakiego poradnika cos sciagnołem ? ;o
A tak wogole to praktycznie wszystkie poradniki opieraja sie na tej samej zasadzie
Exp
10-100 master atomy ;ddddddddd
oczywiscie to był przykład _._
Czego Sie Czepiasz Jak Skopiowany To Zrob Swoj A Nie Taki Wielki Kozak Jestes:mad::mad:
@Mystic
Poradnik Zajekurw*Bisty :D:D
PoZdRo Tylko Foto Troche Malo :):p
Dobry poradnik, ale znam cie z gry i wiem, że kaleczyłeś i że noob z ciebie, ale dobrze, że już sprzedałeś tego eda:D
Poradnik 10/10 << to zrób teraz ktoś dla palladyna >> bo jeszcze nie znalazłem takiego
@up
To samo "internetowy napinaczu" mogę powiedzieć o tobie ;<
@temat
Ładny poradnik , sam się na nim wzoruję xD GRATZ
Jak dla APOwiczów zaje*isty poradnik, jeżeli bym grał to na pewno bym skorzystał, mam druida na RL Tibi, jak możesz to napisz jak tam grac druidem xD
Poradnik 9/10 bo jest "pare" błędów :/
Alkoholiczku powiem Ci, że poradnik bardzo mi się podoba ;D ;) Łądnie wszystko opisane więc Ci dam 10/10 bo jest dobry.
Nie no poradnik świetny bardzo mi pomaga :] Oczywiście ocena 10/10.
Gratz 10/10 Ja Niestety Mam 628 Lv I Musze Sobie Radzic Bez Klapeczkow Aj Gdyby Nie Te 2 Haki :/ Ale Przynajmniej Panda Jest :)
dzięki koleś bardzo mi pomogłeś bo mam moment załamania dosłownie załamka ten 270 lvl xD
szkielet wzięty od innych poradników wkleic screeny nie problem 3/10 tutaj tego to prawda.. co tutaj mozna ocenic to checi only ale nvm b
poradnik zajebisty ; ooo duzo mi pomogl i jak narazie dobrze mi idzie .... ; ))
No co jak co, ale ty sie na tym znasz =P Napewno pomoże wielu osobą.
Bardzo dobry poradnik Daje 15/10 szkoda ze nie ma tak opisanego dla pallka ! pozdrawiam
Świetnie ; )
chujowy nie masz pojęcia o expieniu na większych lvl x) miałeś 750~~ to co mówisz ze na 1k już bally nei bardzo pff xdd
Poradnik nawet nawet..
Ale mi i tak to się wydaje bez sensu ..
Bo mi się zdecydowanie lepiej i szybciej expi na 350lvl na draculach na cod niż na Ms.
Dlatego mówie poradnik jak poradnik bo każdy gra inaczej i nie będzie dokładnie grał jak to opisałeś.
Hmm.. Ja tutaj kiałem 400ed+ i myśle, że robiłem do tego etapu wszytsko tak jak ty. xd, ciekawe co by było dalej xd ale wolałem grac paladinem, warto też podreślić, że grając druidem łapiąc lekkiego laga mozesz sostac zrównany z ziemią : P Wieć dltaego wolałem sie przezucić na rp, poznieważ ten ma więcej hp. : ))
pzdr.
O dzięki.
Właśnie zrobiłem sobie druida ten poradnik dal mi parę ciekawych rad na temat druidow.
Daje 10!/10
Pozdro;)
gz bardzo dobry poradnik według mnie 10/10 wszstko dobrze pokazane :)
no jak dla mnie 10/10 ;P stara Knighter na emeryturze usunięta ;[
a nowa druidka sie ma jakoś ;P
No Mystic ty zdolny jesteś :D
Poradnik Zaje**** wręcz idealny i w ciągu tego troche siochania i ma sie full eq na 700lvlu xD.
Ty tam nie pisz następnego poradnika tylko mi tam wibjaj 555 lvl, żeby sio potem mi xD.
Pozdro.
bardzo dobry poradnik xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
THX za pomoc ;pp. A tak po za tym to wyje****y poradniczek. Mi sie podoba i wiem teraz gdzie expic
Druidem nie jestem.. Ale poradnik super z tego co widze kazdy chwali, jak bym zaczol grac Druidem to tylko twój poradnik by sie przydal ^^
Naprawde dobry pordanik. Napewno wielu graczy z niego skorzysta.
Poradnik super, ładne kolorki, i ogólnie dobry, oczywiście 10/10 bo są ss'ki :D mogłeś troche bardziej rozwinąć, ale i tak bardzo mi się podoba, czekam na więcej poradników w twoim wykonaniu. :)
No, no poradnik kozac ^^ dałbym 10/10, ale po znajomości 11 :).
Sam troche drutem grałem to z tym poradnikiem szybciej się expi.
ostatnio zacząłem grac drutem mam 200+ lvl, poradnik taki sobie dam 8/10:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Naprawdę fajny poradnik mam druida 115 lvl :D:D,ale zawsze moge nim grać ładnie ss powstawiałeś tylko ja tu widzę że jeżeli każdy drut expił by od 50 lvl do 150 lvl na Behemotah to tamten resp był by za mały mi nie starcza muszę czekać na 115 lvl :P.
Poradnik oceniam miej więcej na 92/100 .
Zrób jeszcze jakiś poradniczek :D.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:cool::cool: