-
A ja się cieszę, że ktoś tu jeszcze mądrze gada. Fajnie, że ktoś to w taki sposób opisał.
Grałem na 7.6, ale nigdy bota nie używałem, a faktem jest, że, tak jak napisałeś, 90% używa bota. Nie mów, że nikt z tym nic nie robi, bo popatrz, ile ludzi dostaje bany dziennie za boty.
Też się zgodzę, że powinni usunąć ROX, przez ten serwer nikt nie gra na 8.42, a co do ROX 7.6- głupota.
-
I moze frytki do tego???
jestem Na nie!.....
-
ja tam nie chce zeby nic zmieniali
jestem tylko ze tym zeby usunac roxa xd
ale nie wiem czy chce 7.6 rox...
najlepiej by bylo jakby teraz zrobili test server ;)
-
no ulepszenie vity by sie przydaly. rowniez jakies dodatkowe questy na mniejsze lvl... wiem ze to wymaga czasu ale mozna sie postarac drogi mortiisie xDD
-
Odświeżam mój temat z przed pół roku.
Na początek, chciałbym podziękować Mortiisowi za to że wpadł na ten sam pomysł po prawie 6 miesiącach i go zrealizował. Mowa ty oczywiście o hotkeyach w 7.6. Trochę szkoda że tak późno.
Mimo iż nie gram od pół roku i nie jest za bardzo na bieżąco, ale w ciemno mogę strzelić że od tamtej pory niewiele się zmieniło i wciąż większość graczy bezkarnie gra na botach. Mam ogromną nadzieję że zmiany które Mortiis zamierza wprowadzić zostaną na stałe. Kto wie, może i ja wrócę do gry.
Wszystkich przeciwników (i zwolenników zresztą też) zapraszam do przeczytania pierwszej części tego tematu w której to mowa o "legalności" botów na serwerze 7.6. Również komentarze powyżej teraz wydają się ciekawsze. Głównie dlatego że wówczas według wielu mój pomysł był nierealny i niemożliwy do zrealizowania.
-
Apo 7.6 Rox nie:) A Wiesz o co chodzi z tymi hotkeyami?
to jest tak to jest taka andrelalina bo nielegalnie uzywasz programu wspomagajacego :) i czy dostanies bana czy nie:)
-
To teraz po wprowadzeniu tych zmian Wosso powinno być całkiem legalne. Banować powinny tylko za Cave i te dwa boty które skillują i mlvl wbijają. Nazwa wyleciała mi z głowy.