gratulacje duzo roboty na to na pewno.^^ i wiadome jeszcze jest to ze trzeba sie na tym znac szacun koles ^^:D
Printable View
gratulacje duzo roboty na to na pewno.^^ i wiadome jeszcze jest to ze trzeba sie na tym znac szacun koles ^^:D
tak, fajny ten spr = reput ;d
Koniec z tym... próbowałem zrobić aby dzieci nie zabierały sobie z mojego apo clienta tylko pic spr i dat dlatego też to jest chyba koniec z mojej strony chyba że ktoś mógłby mi pomóc w połączeniu tych 4 plików w 1 :/ Albo żeby działało spr dat i pic tylko z moim clientem Więc. Zainteresowanych pomocą pisać na priV !
Dobra robota :) sam korzystam z tego Clienta
Super skórka. Te outfity mmm super :D
Oczywiście reput leci ^_^
Mc Maciek przed chwilą dodał sonde Czy podoba Ci się mój Apo Client i jeśli głosów będzie powyżej 90% na tak to dalej angażuje się w niego a jak nie to nie :/
#edit
Sonda zakończy się 14/02/10.
Mi sie oczywyście podoba używam wersji 3 :D
Dzisiaj dodałem wersję Apo Client by Xelix v0.4. Mam nadzieję że wam się spodoba ! Głosujcie w sondzie !!!
Mnie się nie podoba.. za dużo rzeczy z nowszych tibi.
Dzisiaj dodałem wersję v0.5 mam nadzieje że się spodoba :) I radzę przed zainstalowaniem tej wersji usunąć poprzednią :o
Bardzo ładne :D
Reputek leci ;)
No No to jedno z najlepszych SPR jakich widzialem....
Nie no co wy to przecież lipa jest. Nie widzieliście spr. chyba nigdy. Kiedyś wrzuce to zobaczycie jak spr prawdziwe wygląda. Xelix pocwicz jeszcze troche.
Beznadziejne spr i pic.
Co do reszty to w miare, ale i tak wole normanlą tibie.
bb
7/10
Super klient!
Tylko 5 ściągnąć nie mogę, więc mam 4 :p
Bardzo dobrze, że go prowadzisz ... aktualizujesz
No no koxie postarałes się, ładnie Ci wyszedł XD
Pracuj nad nim jeszcze i dojdziesz do perfekcji, reput leci ;d
Zaczepisty ten SPR,DaT :) Rób więcej :) Dzięki ci :)
Dodalem wersje v 0.6 mam nadzieje ze sie spodoba :]
A może jakieś screeny dodaj. To wtedy może ściągnę.
Fajnie że coś takiego powstało ale i tak wole używać normalnego clienta.
10/10
Gram na V 6.0 I stwierdzam , że zajebisty :D . Obyś dalej nad nim pracował.
Dzisiaj dodałem wersje v 0.7 Mam nadzieje że sie spodoba :) I czemu nikt nie komentuje ? Czy to znaczy że nie chcecie już mojego Apo Clienta ? :o
Mi tam się podoba, ściągnałem najnąwszą wersje i jestem zadowolony. :)
Fajne , ale wole jechać na normal xdd
Jakie outfity dodane do ostatniej wersji? dzieki.
Pokaże odrazu wszystkie outfity: :)
http://img220.imageshack.us/img220/2315/outfityu.png
Ściągnąłem i jestem zadowolony, aczkolwiek fajnie jakbyś dorobił outfit full barba u male. ; d
Reput.
Dobre clienty, a najbardziej podoba mi się pic. ;)
Dziś dodałem wersję 0.9. Za dużo w niej nie zmieniłem bo nie miałem czasu i za bardzo już nie ma co dodawać. Propozycję co byście chcieli abym dodał piszcie TUTAJ !
Czy w którymś kliencie jest full oriental outfit? :O !
fajny kliient dodaj dwarfa i nimfe
Mam pytanie tylko ktora versja jest najciekawsza :D?
Fajny ten Twoj client, bardzo mi sie podoba. Sciagnołem sobie go.
Dzisiaj dodałem wersję 0.9, mam nadzieję że się spodoba. Nie wiem czemu takie wirusy wyszły w skanie, może dlatego że zmieniłem instalkę :s
Dodaj wizarda i pirata to cos z tego bedzie ja z kenusem mamy to juz z 3 miechy XD
Fajne fajne ^^ ale wolę własną przerobić na swoje upodobania
Ściągnąłem, ale niektóre outfity są porażką i tylko szpecą ten tibia.spr.
Do tego podłogi/ściany są oczojebne.
#Niżej
Nie chodzi o jasność. Chodzi o to, że wziąłeś wyglądy podłogi z tibii 8.50~ gdzie większość jest tak pozmieniane. Klimat tibii znacznie różni się od gry z 7.5-7.6. Już lepiej jakbyś po prostu zmienił kolor podłogi w paincie niż ustawiał jakąś chujową. :O !