Scix hehe :) znaki znaki znaki
Printable View
Scix hehe :) znaki znaki znaki
Benon jest slaby kumpel 444ek go rozpierdalal jak chcial : o
Wujaszek i Benon są najlepsi te koxy.xD
Oczywiście, że Lord Pih. Często przesiaduję przed depo, więc widzę kto fraguje 2k+ lvle. ;)
Pozdrawiam,
Death.
1st rilisek pamiętam miał dobre pvp.
1st eklerq pozniej bulii wymiatał.
kiedys był taki typ, bodajże shepcio miał nick z tego co pamietam również dobre pvp miał.
obecnie nie wiem jak jest na servie, bo nie gram ;)
Oczywiście Kamilek aka Zarex. : )
Hmm
Napewno Bart.
No i jescze Nivelato. Ale to jest moje zdanie
Satura , Johny Knoxville , Pako , first Zarex , first Rilisek .
@topic
Torus, Bart, Nivelato - inni to dobijacze, a co do ciebie Karel, druidem biłeś niższe levele, a pod depo potrafiles paśc pd 1400/rp/ek. A jak grasz arounderem widziałem scene jak dobijasz 1k level, z typem co miał solo a bił.
Moim zdaniem Viki. Ona napierdalała ! A i jeszcze Elton Dzon jest koksem !
Dla mnie first Rilisek. On byl koksem pvp :D
Definitywnie Curly. Tu nie ma co spekulować. :)
Pallek - darkrose? snisz Moim zdaniem Old Maffer;) Zeby mnie i magnusa zlozyc potrzebuje darkrose sio:)
Ms- Drenthe ja z nim 30 sekund sie nie bije pada jak szmata;/
Ed- Mysticus? Skryerpem (ms!) mialem kolo 70-80 lvli mniej i bardfzo czesto padal solo;)
Ek- hmm z tych ktorzy wiem ze bili sie bez bota to First blacksmith, khuram, aziel i magnus;)
Aziel Vara i Zarexoholik to jest moje zdanie. :)
Rp-Dominik
Ek-Romek
Ms i ed sie nie liczą bo ringi wkładają...
Tak wassup z pewnoscia ma najlepsze pvp majac full eq i 450lv dostal w pizde odemnie gralem wtedy 375 sorcem i mialem tylko pande i klapy : o!
Kiedy gralem pallkiem 970lv bilem spokojnie po 100lvli silniejszych moze to powod ze duzo allegro kidow a moze poprostu wymiatam Xd
600 druidem z ringiem potrafilem zlozyc nawet po 200lvli silniejszych tak niby z ringiem to nie pvp w takim razie ogarnijcie ringa tak zeby wszedl miedzy 2 hity na ktore ma cie twoj przeciwnik ;o
940 ekiem bije 1000+ rp bez wiekszych problemow no z botem rzecz jasna bo niby jak inaczej Xd reka jak pajac nie bede machal...
Najbardziej liczy sie eq... i kto jakie ma boty..
Palem najlatwiej zabic ms'a i ed...
Najtem, pallka
Ms'em i ed knajta... xD
Tak to wyglada wg mnie; d
Nie ma kogos z najlepszym pvp sa tylko ci co umieja grac i nieogary :)
#edit Smieszy mnie jedna rzecz, podajecie nicki (w wiekszosci) tych 1000+ lvli gdzie polowa poprostu kupila chara... to jest smiech na sali patrzac na pvp niektorych wysokolvlowych graczy az mi sie plakac chce dajmy na to taki darkrose... 1 owner ok powinien rozkurwiac wszystkich ale co? ale ma 0 pvp i taka jest prawda... nie umie zabic nawet 1500 ek... Wysoko lvlowi gracze nie maja dobrego pvp bo głownie bija mniejsze lvle od siebie a co to za sztuka zajebac 200lvli slabszego?...
nie wiem czego mi wydaje sie ze z takich wiekszych to Bart ma dobre pvp :D
to takie moje zdanie
ale racja wiele zalezy od bota i wogole ;D
No przeciez to jasne ze Zarex. Chodziaz jest pizdus : <
Ofc Zarexoholik :)
Mój ziombel
Ja jebe ale noobki sa co niekotrzy, jak mozna pisac ze Zarex ma dobre pvp jak on sie sklada od mniejszych ekow a o mnie nie wspomne przeciez to taka sierota i drewno ze ja jebe :p
#Zarex
Smieszny jestes , najlepiej to idz sie poucz bo bez kitu nie zdasz jak bedziesz mial takie online codziennie
Ek - paru jest dobrych
Ms - old Saru
Ed - nie wiem
Rp - Nie wiem, darkrose?
Rp- Zarexoholik i Xaremeleque
Ed- Mysticus
Ms- Evil Sonic
Ek- Tal Rasz ;D (A tak serio Aziel)
Od kogo się składam? Weź mnie nie rozpierdalaj dzieciaku z jeblicza. Śmieszy mnie tylko sam fakt, że ty udajesz kozaka, bo napierdalasz uhy na scarze. :O ! Do tego sam tu nic nie osiągnąłeś jak inne psy z jeblicza. Jedynie co to kradniecie/kupujecie postacie. Drewno i sierota?
16:29 Akuzino: wpadnij do nas na jedlicze 16:29 Akuzino: odpowiemy ci na kazde pytanie
16:40 Akuzino: a ty nie masz matki 16:40 Zarexoholik: a ty masz 2 ojców 16:40 Akuzino: a ty 7 matek 16:40 Zarexoholik: podobno jej nie mam
19:50 Akuzino: zycze ci zeby cie auto jeblo 19:50 Akuzino: na prade zycze ci smierci
13:02 Akuzino: ja nie jestem synem 13:02 Zarexoholik: a kim córka? 13:03 Akuzino: nie 13:03 Zarexoholik: to jak nie jestes synek i córka to kim? 13:03 Akuzino: obojniakiem
08:54 Akuzino: spiewales dobry jezu a nasz panie
kto tu jest sierotą dzieciaku? :)
O twoim pvp się nie mogę wypowiedzieć, bo ucieczka na dhq to nie pvp szmiro. xd
@up
Popieram. Kolega nie ma jak pokazać pvp skoro gra tylko na scarze o czym każdy z nas dobrze wie. Jakby pokazał swojego skilla w ręce wtedy moglibyśmy osądzić jakim jest zerem :)
Haha to mnie rozjebało a co do Ciebie Akuzino to kiedyś byłeś spoko jak miałeś Mariego a tera lvl Ci odjebał nieźle, widać, że z kasy za gnój Edzio hara kupił xd
A tu takie coś żeby dowartościować Jedlicze
UasUAHSusAHhAHSahAUSHsaAUSH ® • • • • • ARMIA Z JEDLICZA WAS ROZPIERNICZA • • • • • :) ™
Nie wiem czemu podajecie tylko h-lvle jako gracze z dobrym pvp, że taki Darkrose np ma dobre pvp jak nikt mu na apo nie przy kozaczy i niema się z kim spróbować XD
Juz on jest madrzejszy od ciebie grubasku;) Porównajmy cos:
http://skust.info/player-wykopek/ a http://skust.info/player-akuzino/
No to skilla gruby ty masz w wielogodzinnym siedzeniu przed tibia;)
Zdecydowanie Don King was miażdży, ponieważ trzyma na smyczy każdego psa :P
Zdecydowanie Stara ekipa
-Cineq-
-Zarexoholik-
-Assasin Knight-
-Drako-
-Nusu~~-
Najlepsze to moze nie ale mozem sie sprobowac
PS
niestety mam zablokowane porty a nie wiem jak odblokować XD
Zarexoholik ma jedno lepszych pvp na serwerze. ;)
Mortalix, Aziel jedni z lepszych w knightach.
Niestety w ms/ed się nie orientuje.
Najlepsze pvp ma Royal Boonek _/
Ms-Costa jak gral Adrianem ; )
ed-Mysticus
Rp-No Zarex oczywiscie
Ek-tutaj mam problem duzo osob potrafi grac ekiem i ma dosyc ladne pvp.