ValermanII
ty siedz dalej na tym forum 3 lata haha ;d ty za to marnujesz zycie na forum :)
a boonek niech sobie gra ;o kazdy moze grac ile chce a ciebie to nie powinno obchodzic.
@top
gz gogo 1k rp czemu edem nie grasz? :D
Printable View
ValermanII
ty siedz dalej na tym forum 3 lata haha ;d ty za to marnujesz zycie na forum :)
a boonek niech sobie gra ;o kazdy moze grac ile chce a ciebie to nie powinno obchodzic.
@top
gz gogo 1k rp czemu edem nie grasz? :D
To jego prywatna sprawa.
xd jak powiedziałeś "czytanie książek" do takich rzeczy należy komputer, w tibi też są literki cyfry itp. itd. Więc po co książka? (rozumiem od czasu do czasu)
Ps. Technologia idzie do przodu to dla czego on ma stać w miejscu? Hehs dziwny jesteś koleś./ Gz Bonek, ciskaj dalej lvle i nie przejmuj się innymi bo oni ci tylko zazdroszczą.:cool:
Twoje pseudo-inteligentne teksty nie robią na nikim wrażenia. Jeżeli ty masz takie bogate słownictwo, to czemu powtarzasz ciągle te same wyrazy? Siedząc ze słownikiem na kolanach, wertując kartki i tak w kwestii intelektualnej jesteś plebsem, także 'nie kozacz oki?'. To jest forum tibijskie, a nie poradnia rodzinna, więc jeśli chcesz się czepiać czyjegoś prywatnego życia - rób to gdzie indziej! Dla mnie jesteś zwykłym hipokrytą, bo co z tego, że nie grasz w tibie skoro siedzisz na forum i piszesz posty które są w pewien sposób idiotyczne - przecież mogłeś ten czas spędzić robiąc coś innego! Jeżeli chciałeś zabłysnąć i pokazać jaki to jesteś 'mądry' to ci nie wyszło, o dziwo na tym forum jest wiele mądrzejszych od ciebie. Cokolwiek byś nie napisał, to moje zdanie się nie zmieni, także odpuść i idź na dwór, PRZECIEŻ MOŻESZ SPĘDZIĆ TEN CZAS Z KOLEGAMI!
__
Po co wbijasz nowego chara? Firstem już ci się nie chcę grać? XD
Gz BOonek :D:D goń do 1.5 k i kapczera; d xD
RP koxi ;d
Loooo czekalem az moi protektorzy forumowi wbija w temat hehs xd to byla tylko kwestia czasu XD! dziekuje wam panowie za obrone mojej [ironia]skromnej[/ironia] osoby :*
#t nie gram firstem bo mi sie znudzil, nie chce mi sie odrabiac lvla
Nie znam cię Bonek ale np. Polecam się na przyszłość.
Po co książka ? hashashsa. Co mają literki/cyfry do książek.. człowieku rozpierdalasz system.
Jeżeli Tibię nazywasz technologią haha, a tak w ogóle to czego mam mu zazdrościć ? ;o
Przeczytaj 10 razy co napisałeś i spróbuj się zrozumieć. Pierdolisz głupoty. Czy ja gdzieś wspomniałem, jaki to ja jestem zajebisty ? Jeżeli chodzi o moje życie prywatne.. jak już wspomniałem wcześniej - nie mam problemów, więcej czasu spędzam na podwórku niż na kompie. A taki Boonek maniaczy w uj, a następnie się tym chwali.. to jest problem. I nie mów mi, bym się nie wtrącał, bo mam do tego prawo.Cytat:
Twoje pseudo-inteligentne teksty nie robią na nikim wrażenia(..)
Brońcie go dalej ! jak na moje oko to powinniście go odznaczyć, bo w końcu to wasz bohater.
Dużo ss, ciekawie jest ;)
Teraz bij 1k na Combo w tydzień ;)
gz
[ironia]Jak nie grasz Firstem to mi daj xd[\ironia]
Gz Boonku pizgaj 2k lvl rpkiem xd
A ty powinienes stad wypierdalac, bo tak jakos nie na miejscu jest pchac ryja tam gdzie cie nie chca :confused:Cytat:
Brońcie go dalej ! jak na moje oko to powinniście go odznaczyć, bo w końcu to wasz bohater.
#t
http://i54.tinypic.com/qpgp6f.jpg
http://i54.tinypic.com/2wdzfhk.jpg
#up
http://i56.tinypic.com/2sbjq13.jpg
Bonek weź wbij może pierw 1,5 Firstem? ; DD
A i dzięki za wszystko gdy graliśmy na RL ^.-
Gratulacje i do przodu ;)
@ValermanII
zamknij już tą morde, bo nikt tego czytać nawet nie chce, nie wpie%dalaj sie w czyjeś życie, nie Twoja sprawa
@Bonek
gz pauko Xd
@ValermanII
zamknij już tą morde, bo nikt tego czytać nawet nie chce, nie wpie%dalaj sie w czyjeś życie, nie Twoja sprawa[2]
@T
Dobrze ci idzie Boonek ; d graj jak najwięcej wbijaj trochę tym charem i tamtym a nie ; d
Ofc. Gratz ! : D
Gratulacje, gogo 2ooo lvl :D
Gogo 666, i zejdź mi już z tych kingów ;d
gogo 1k jak narazie xDD
ValermanII- napisał o Tobie całą prawdę i nie mów, że nie... Znam cie bardzo dobrze i wiem jakim byłeś/jesteś/będziesz pieskiem ;/... Miałeś kończyć z APO ale powiedz mi jak możesz skończyć ze swoim "domem"...
Naprawdę gratuluje Ci, że wbiłeś w 16h 250 lvl naprawdę wielki wyczyn...
Ps. Ty chcesz im zaimponować? (nie wychodzi Ci to ;))
Gz "pauko" xD
kiedy kapczerek będzie? :mad:
Boonek-jedyny typ który wrzuci ss'a z 16h gry a połowa forum mu przyklaśnie! To jest coś!XD
GZ ZIOMEK, TYLKO PAMIĘTAJ O MNIE CZASAMI XD
Boonek za tydzień 1k? =D
GZ