Jestem Noliferem i siedzę w domu... Nic by się nie stało, dalej bym grał na kompie xD
@DoFn
Co byś zrobił gdyby mama Ci zakazała grać w tibię(Nie wiem czy było)
Printable View
Jestem Noliferem i siedzę w domu... Nic by się nie stało, dalej bym grał na kompie xD
@DoFn
Co byś zrobił gdyby mama Ci zakazała grać w tibię(Nie wiem czy było)
rozdupcylbym jej łeb.................................
cobys zrobil jakbys sie dowiedzial ze zgwalicili cie w nocy?
jak by kodex mnie zgwałcił odpuścił bym.
co byś zrobił, żebyś spotkał na ulicy "wrobla" czy innego tre chuja, yy te coola
Wróblowi pomógł bym, bo pewnie jest strasznie spracowany, to przecież dorosły pracujący 19 latek! A z Tre bym pogadał bo jest wporządku..
Co byś zrobił gydybyś padł na 404 lvlu przez neta bez blessów? XD
#edit
Ta, z tym że on miał blessy :d
Rozumiem, że chodzi o RL i tego Lord Paulstina Xd. Prawdopodbnie popłakałbym się i nie chciał oglądać Tibii przez miesiąc.
Co byś zrobił gdyby rząd kazał zniszczyć wszystkie ulice i chodniki a w zamian miałby tam być piasek?
Musieli by mnie zmusić,pozatym ekipe trzeba,bo sam bym tego nie zrobił,no i sprzęt.
Co byś zrobił jak by Daaron niebył pedałem?
Zapytal sie go czy jest naprawde pedalem ....
Co bys zrobil gdybysmy wygrali Euro 2012 ? :D
Pewnie obudzil bym sie ze snu xddd
Co bys zrobil jesli rosja by nas zaatakowala ??:D i wybuchla by 3 wojna swiatowa??:D
Zminiłbym imię nazwisko na Siemion Ignatjowicz (tak se wymyśliłem :pp ) i założyłbym koszulkę z Leninem
Co byś zrobił gdybyś obudził się w świecie w którym gówno to żarcie ?? :pp
Jadłbym gówno zamiast żarcia xD.
Co byś zrobił gdyby Sopranis tańczył nago przed Twoim domem czacze wołając, że Cie kocha?
Wypościł mojego kochanego pieska żeby się nim za jol :D
Co Bys Zrobil GDYBYŚ !! Miał Penisa 80 Cm ?
Postarałbym się go pozbyć przynajmniej w jakiś sposób wymienić ale z takim czymś w spodniach nie ma życia wolałbym bez, kurde brak orgazmu ale przełożyłbym to ponad moje normalne życie.
Co byś zrobił gdyby Red Bull na prawde dodawał skrzydeł ?
Pił bym RedBulla gdybym chciał gdzieś leciec xD
Co bys zrobil wpada Ci na chate kurier i mowi ze ma passy do LP ale koperta jest za pobraniem 404 zlotych ??
Bym pobil kuriera zabral koperte :>
Co bys zrobil jak by ci wpadla policja do domu i by cie chciala aresztowac za cos czego nie zrobiles??
Kazał bym im przedstawić dowody wg. których mnie aresztują...
Jak byś zareagował na kupe
Na kupe hmmm Smierdzaco
Co byś zrobił gdybyś posiadał chorobę AIDS i miał świadomość tego że możesz zaraz kopnąć w kalendarz ?
Jak bym miał świadomośc tego że jak wyjde z domu to kogoś zaraże to bym niewychodził.
Co byś zrobił jak by Daaron przyszedł do ciebie do domu i cie zaczą lizać po uszach?:D
Up
Widac jaka masz wiedze, nie zarazisz sie adis od samego spojrzenia, musi dojśc do stosunku albo do "Stykniecia krwi" jest tez kilka innych możliwości...
#Topic
Zamknął go w klatce.
Co bys zrobił gdybyś wpadł do oka demona?
Spalił szkołę
;p
Co byś zrobił gdyby znudziła Ci się tibia ? ;o
grał w
Gadu-Gadu
Oo oO
Co byś zrobił gdyby żul ukradł ci monitor? xD
Jak bym widział biegnącego żula z moim monitorem bym mu go wzioł,a nawet bym się z nim bił jakby trzeba było,a jakby gdzieś schował i mi niechciał oddać to też bym go bił.
Co byś zrobił jakby ci ziomek z allegro chciał przesłać radio samochodowe e-mailem?
Powiedizał bym mu zeby sprawdził czy go nie ma czasem w lodówce..
Co byś zrobił gdybyś kupił przyapadkiem dwa lewe buty ?
Pytanie brzmiało "co byś zrobił gdyby ci ukradli monitor"
a nie "co byś zrobił gdybyś zobaczył żula biegnącego z twoim monitorem"
Co do tematu
Miałem raz taki numer ze zapakowali mi 2 lewe buty poszedłem i mi zamienili xD
Co byś zrobił gdyby siostra złamała ci kartę sim na której było 400 zl :D
Grzyb;362275 :Pytanie brzmiało "co byś zrobił gdyby ci ukradli monitor"
a nie "co byś zrobił gdybyś zobaczył żula biegnącego z twoim monitorem"
Najpierw musiał bym wiedzieć kto,gdzie jest on i gdzie monitor !!!!
Bo jak zobacze ze niema monitora to wiadomo ze go ktos zabrał!!!
Topic:
Powiedział mamie?:d
Co byś zrobił jakby podczas snu matka całowała(lizała po ciele),a ty byś sie w tym czasie obudził ?
Zajebał bym jej z bani :D
Co byś zrobił gdybyś zobaczył ducha idącego w twoja strone ?
spytal bym go o ognia ;]
co bys zrobil gdybys zostal porwany i karmili by cie czesciami ciala xD (jak w filmie Sadysta )
Gdybym był juz az tak głodny bym jadł...
Co byś zrobił gdybyś zobaczył niebo w tibi ?
Nie gram w tibie.Jak by zobaczył to bym zobaczył,może pomyślał że tibia ma już lepszą grafike.
Co byś zrobił jak byś walił konia,a z tyłu stara cie pyta:Co ty robisz?
Swiedzi mnie mały musiałem sie podrapac xD
Co byś zrobił gdybyś wygrał w totolotka 20mln ?
Żył bym jak Bogacz.
Co byś zrobił jak Ojciec i twoja matka gwałcili cie>?
@up
Zgwałcił ich.
@topic
Co byś zrobił jakbyś odpowiedział na to pytanie, zadał kolejne i czekał na następne?
czytał.
co byś zrobił gdybyś w swoim pokoju zobaczył dwie napalone dziw*i z hifem o ktorym bysn ie wiedzial?
zamowil bym se ladniejsze
co bys zrobil gdyby w tv lecialy twoje ulubione filmy wszystkie naraz
Poszedłbym na kompa, mamy 21 wiek internet ściągnięcie takich filmów to kwestia kilki godzin.
Co byś zrobiłgdyby Twoja mama postanowiła hodować 8 kotów?
@up
Miał to w dupie.
@topic
Co być poczynił jakbyś nie miał neta przez rok?
wkurwiłbym się :)
Co byś zrobił gdybyś pierwszy raz miał uprawiać seks, ściągasz lasce majtki a tam kutas ? o.O
:confused:
Co byś zrobił gdybyś miał wybór zdradzić dziewczynę i dostać 1 mln funtów czy pozostać jej wierny?
Czy ona musi o tym wiedziec
Co bys zrobill gdyby kaczynski byl twoim starym
Który jest ich dwoje.(Przynajmniej)żył bym lepiej,więcej kasy,ale niewiem jak by mi sie kazał uczyć;/
Co byś zrobił jak byś zobaczył swojego ojca na mieście siedzącego na ziemi z kubkiem w ręce?