Nieźle lecisz z levelem :), a jak tam skile?
Printable View
Nieźle lecisz z levelem :), a jak tam skile?
Hihi ; p
Ni ma kaski
A tak apropo trzeba zalatwic jaki vt trzeba cos skminic bo nudy xd
Ma ktos jaki dobry wpt na pacc/facc
zeby 0 westa i nawet dobry exp i loot najwaniejszy loot zeby kaske zarobic; p
Bo narazie booce na larawach hadahsdhashasd xd
@Up
Prosze bardzo masz tu na Cyce na Mistrock, kup z bp potow bo tam mozesz nie wyrobic z jednorecznym swordem, ale sam wykminisz.
A tutaj jak dojsc ;)
http://i45.tinypic.com/2pq3khf.jpg
Legenda
1. Fioletowy kwadrat-NPC
2. Pomaranczowy Kwadrat-Uzyj czaru Exani Hur "UP
3. Niebieski Kwadrat-Tutaj zaczyna sie WPT
Slownie
1.Plyn na wyspe Mistrock
2.Wyjdz po schodach i skieruj sie w dol
3.Uzyj Levite od strony prawej
4.Przejdz w lewo do konca i znow czar Levite
5.Przejdz pare SQM i wlacz WPT
Mysle ze wykminisz jak dojsc ;) raczej nikogo tam nie bedzie, exp to jakos srednio ~35k/h loot tez dobry, plus jest taki ze masz skrzynke nie daleko wiec kup parcel i wyslij kase jak braknie capa.
Ja niestety padłem przez mój kochany internet....
Co do ventrillo zagadam z kolegą i wyśle wam na pw co i jak.
@Up
Ty mi to eq załatw plax!! Skombinuj guardian shielda i spike sworda błagam!! :0
Mi ventrilo też daj :0
@top
Skiluje 15/19 słabo ;/
Ilu wielkie dzieki za all napewno skorzystam ale wpt nei moge pobrac tak jak wczesniej ; p
Ja mam ventrilo jezeli chcecie zrobie wam wlasny kanal i bedziecie gadac :)
PIsac na pw ;p
Tak a wiec nadeszla ta wiekopomna chwila osiagnolem taki exp/h na larawach masakra xd
http://i49.tinypic.com/f56iyr.jpg
Dlamnie to byl by zajebisty exp na h,ale dla ciebie to...
Jak co to mi tez wyslijcie to z vt...
Tak wiec
98 ; p
http://i49.tinypic.com/8ygieg.jpg
Wbity na larvach ; p hadashdsahh wiem wiem ale siedze tam tylko dla kaski ; )
Ostania nocka dzis na larach od jutro sie przezucam na cyc.
Bocic Bocic !
Pzdr.
Gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz
Go go 100 ;]
na dworcach byś miał 2 razy lepszy exp i 2 razy więcej kapuchy. gz ogar.
Tia ale po pierwsze nie mam wpt a po drugie duzy tam west.?
Hogart...
jak już to może nie być waste (strat)... bo west to zachód...
ale na larwach 25 lvle nie mają waste... xD no jest jeszcze opcja żebyś wbił na scaraby zwykłe... ale wpt to musisz poszukać na forum do tego przeznaczonym xD
Pjonteczka
Gratuluje wam wszystkim postaci na prawdę są świetne :O
/Dexter Rook Sorcer
Mógłbyś odpisać na pw? xd
jak ty nie umiesz znaleźć ogólno dostępnych waypointów to faktycznie ogar z ciebie.
btw. do 35k/h i 5k w kasie przy dobrym respie.
Wiem,ale ty chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem pytalem sie czy jest tam duzy west poniewaz nie mam kaski i slabe eq i dosyc nie ogarniete skille.
I dlatego sie pytalem czlowieku.
Gratulację Hogart! Lecisz do 100 i anhi! :D
Pozdrawiam
No wielkie gratki!
Jedziesz teraz do 20 ; p
Masz tibie auto to pojdzie raz,dwa!; p
GRATZ!
zeby nie bylo offtop wszedl mi przypadkiem chujowy skill,ktorym raczej nie ma co sie chwalic,ale coz; p
http://i50.tinypic.com/bimhyx.jpg