chcial bym tez na glowe ;d
co bys zrobil gdybys nagle stal sie super bohaterem ;d
Printable View
chcial bym tez na glowe ;d
co bys zrobil gdybys nagle stal sie super bohaterem ;d
zucil bym cie nim w glowe (ale najpierw bym zalozyl rekawiczke)..
Co bys zrobil/zrobila jak bym ci wsadzi kuta** w jame ustna az by ci wyszedl uszami??
@up
Powiedziałbym że tego fiuta to włożyłeś do groźnego psa który myśli że to parówka a ja bym stał obok i się przyglądał temu xD
@down
Co byś zrobił jak jakiś koleś wpadł o 8:00 z bombą i wysadził twoją szkołę a ty właśnie widziałeś to jak twoją szkoła została wysadzona (czyli akurat zmierzałeś do szkoły i się byś spóźnił xd)
znalazl bym goscia i zaproponowal mu wspolprace ... cukierki za szkole ;d
co bys zrobil... wlasnie co ?
@up
znalazł sobie dziewczynę w tibi, czyli taką pikselową. :D
@down
co byś zrobił, gdybym miał pikselową laskę? :eek:
poderwal bym ci ja ;d
co bys zrobil gdybys sie dowiedzial wlasnie ze twoje zycie to jeden wielki film ? :D
Najebał reżyserowi ^^
co byś zrobił/a gdyby w tym momencie wszyscy ludzie zamielni się w potwory chcieli cię zabić?
Stanął na dach jakiegoś budynku i wszystkich osikał, a najsilniejszemu nasrał na klatę. Po czym bym zginął? :D
@down
co byś zrobił gdyby Twój najlepszy kumpel walił sobie podglądając Cię podczas kąpieli?
szybko bym wybiel z pod prysznica, ubrał się (tzn gacie i skarpetki), potem do kuchni po nóż rzeźnika i zaczął go gonić
co byś zrobić jakby w pewnym momencie posiadł niewyobrażalną inteligencje oraz mówił w 7 językach?
SPRZEDAM BOOTA DO APO...! szczegoly u mnie pod numerem gg (13736078)...! (ma wszystko. auto uh, auto skill, auto manas, itp...) by Wosso :p POLECAM...!
zaaragowałbym na to BANEM...
Co byś zrobił jakbyś sie dowiedział, że za 24h w twój dom walnie kometa??
Pożyczył kase od znajomych i bym sie zabawił
Jak byś zareagował jakby twoja stara przyszła 1 bez pensji?
Jak to nie dostanę kieszonkowego?!
@down
jakbyś zareagował gdyby Twój kot się na Ciebie zlał podczas snu?:D
zwiazal bym mu lapy i wyrzucil przez okno ;]
co bys zrobil gdyby twoj telefon byl wielkosci lodowki ? :D
błagał starszych żeby mi kupili wózek widłowy żebym miał jak go wozić :D
@down
co byś zrobił jakby rodzice powiedzieli Ci że dostaniesz iphone 3G 16GB, a dostaniesz nokie 3310? :eek:
powiedziałbym rodzicom w twarz "jesteście pojebani xd"
Co byś zrobić jakbyś przyszedł ze szkoły do domu i zobaczył swoją mamę, która wyglądała jakby ktoś jej włąśnie chuja z buzi wyłożył?
poszedl bym do swojego pokoju ;]
co bys zrobil gdyby gralbys w pokera i mialbys bardzo duzo wygranej nagle wyd**ly korki pradu nie ma potem prad jest kasy nie ma ;d
wziął moją piłę spalinową Stil i poszedł poszukać mojej forsy!!
@down
co byś zrobił jakbyś zobaczył swoich rodziców z innym kolesiem( trójkącik koleś-starsza-ojciec)?
bym sie na nich z tasakiem rzucił i ich przegonił, potem bym se wziął all co potrzebne i bym zrobił escape z domu 4ever...
Co byś zrobił jakbyś sie dowiedział że twoja matka jest w ciąży z nie twoim ojcem (jakimś innym kolesiem)?
@up
na początku był zszokowany i mówił że mnie wkręca, potem się wkurwił i powiedział: "mamo ja też Ci muszę coś powiedzieć, a mianowicie że wpadłem z koleżanką i będą dwa dzidziusie :D"
@down
co byś zrobił jakbym miał dziecko i wychował je na tibijczyka? :D