Ma ktoś kontakt do aktualnego posiadacza postaci o nicku: Whisper Querty ?
Printable View
Ma ktoś kontakt do aktualnego posiadacza postaci o nicku: Whisper Querty ?
KTO MA MOJEGO PALLDINKA? ale nie pamietam jaki nick mial ten edek ;[[[
witam, poszukuje kontaktu do gracza Rebel grał nim od 0 - 700 moze cos wiecej nie pamietam chodzi ogolnie pierwszego ownera.
gracz Maciej z Paterka takze pierwszy owner tej postaci.
Dziekuje z gory.
Szukam kontaktu do obecnego ownera Maffera .
Potrzebuje kontakt do Don Mateo,Show Man,Skeptiz,Seviper
Witam, szukam kontaktu do tych ownerow: Mariuszns, Delorian, Kamilosiak, Mortales i Vilen Treten.
@t
Nie wracam na APO, kolega mnie poprosil zebym napisal posta, z reszta nie musze sie wam tlumaczyc.
Cześć, jeżeli ktoś posiada jakikolwiek kontakt do właściciela postaci Vanquish i się ze mną nim podzieli to będę bardzo wdzięczny, a nawet zapłacę symboliczną kwotę za okazaną mi pomoc.
Dzięki jednak nie sprzedaje, więc czas na:
Wykopek, ma ktoś kontakt? Pamiętam, że przez kilka miesięcy ktoś go na intergaming wystawiał i nie sprzedał.
Azielu$ / GG: 12727994
Witam poszukuje aktualnego ownera postaci " Knight Dachu kto ma jakiś kontakt z posiadaczem owej postaci lub gg proszę pisać :)
Szukam kontaktu do typa o nicku Lowca Dziewic:D Ma ktoś do niego jakiś kontakt?
Sevipera ciągle mam ja. Skończyłem grac na APO a szkoda żeby postać sie marnowała.
Jak ktoś by chciał, piszcie do Pupaja on sie ze mna skontaktuje bo rzadko juz zaglądam na APO
Ma ktoś gg to Xardax the Apo?. Pilne:)
- to czy do?Cytat:
Ma ktoś gg to Xardax the Apo?. Pilne
W dziale handel wystawił swój domek kontaktuj się pw.
Potrzebny Kontakt Do Show Man,Death Pall,Azbit
Witam , ma ktoś kontakt do I ownera postaci Maffer ? Byłbym wdzięczny :)
SZukam kontaktu do aktualnych ownerow postaci: Mysticus, Azbit, Juxxifi, Rilisek, Vilen Treten, Shadow sorcer, Findero
potrzebuje kontakt do Kulfona,Azbita pls need
potrzebuję kontaktu do postaci Aziel Vara! z góry dzięki za jakiekolwiek informacje