Przede wszystkim trzeba edytować Moon Red ponieważ mój psiapsiel był też tutorem na 8.42 tak więc proszę mu to dopisać :)
Printable View
Przede wszystkim trzeba edytować Moon Red ponieważ mój psiapsiel był też tutorem na 8.42 tak więc proszę mu to dopisać :)
Grom nie ma vipa jeszcze
http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=3
W tym momencie na liście brakuje Bleyn'a.
Nie rozumiem polityki rozdawania VIPów za bycie adminem serwera Counter Strike. Pisałem kilkanaście razy o przyznanie mi rangi VIP za bycie adminem. Byłem nim prawie od samego początku, aż do smutnego końca. Siedziałem na serwerze po kilkanaście godzin, zgłaszałem błędy, organizowałem mecze typu "admini vs gracze". Kilkadziesiąt razy byłem posądzany o używanie wspomagaczy ale screeny, demka nic nie wykazały. Jako jedyny razem z Sedanem mieliśmy najwięcej flag zaraz po Crayonie. Asildur, Elade, Spenser, Huskar. Co to za ludzie są w ogóle? Byli adminami chociaż przez miesiąc? Ja i Sedan zbanowaliśmy największą ilość graczy za czity. Wtf?
Mysle ze czas na aktualizacje.
Można dodać Tharo, osobę która dostała pozycję bocąc. Na szczęście już jest VIPem.
Moje kochane VIPY:
@Xelix
@Xantar
@Heaven
@`Arcuś
@Sieka
@Mc Maciek
@Bondi
@SedaN*
@Devixx
@Zarexoholik?
@Spaślak
@Sherlock
@Magik
@Moon Red
@Techniks
@Tico
@Krsix
@Arhadus
@Crayon
@Franeq
@Benn
@Apove
@Moriarty
@Romus
@Maatinii
@Huskar
@Veto
@Zoltan
@Akananto
@Rzulf
@Precision
@Empty
@Ovner
@Tie :)
@DonieX <3
@spenser
@Elade
@Asildur
@Dexoti
@Kellet
@James
@Gellert
@Calius
@Adios
@Sayto
@RiceBoy
@Caav
@Febris
@Arad
@Bleyn
@Yagami
@Tygrys
@Dementor
@Santano
@Fatality
@Arab
@Elyar
@Ferrum
@Voltan
@Harakiri II
@Splaxor
@Ankie
@Ektoplazma
@Lirtes
@Week
@Tharo
Jeżeli nie macie jeszcze VIPa na naszym discordzie to chętnie wręczymy Wam go. Wystarczy, że napiszecie do mnie albo do Week'a swój nick z Discorda i otrzymacie takie wyróżnienie. ;)