Poradnik lux jak by były reputy to bym Ci go dał :D
Przydał by mi się na pewno ale nie gram w tibie xd bo mam szkołę i inne zajęcia : <
10/10
Printable View
Poradnik lux jak by były reputy to bym Ci go dał :D
Przydał by mi się na pewno ale nie gram w tibie xd bo mam szkołę i inne zajęcia : <
10/10
stosuje ten poradnik i jakos leci ;p narazie 155 moim drutkiem ;p
Mystic czopie 200 lvl - 100 mlvl ? pogielo Cie xD? na 150 juz powinien byc 100 .. reszta poradnika ladnie zrobiona :) 9/10 bo 1 blad ;D
@up
bo bocisz ;<
chicialem napisac dokladnie to samo. Cineq zrobil porzadny poradnik. Wszyscy go tak wychwalaja ale dla mnei jest za dobry. Jest duzo bledow
1. Te respy behe sa beznadziejne i kupa noobow nie da sie expic?
2.Mowisz ze trzeba dbac o kaske i sie starac. Ale kto ci sprzeda wh za 5 sc?
3.Na wszystkie potworki troche potow idzie a z behe nic nie leci wiec nie oplaca sie tam expic.
Głupi Poradnik Wszystko Sciagnięte Z Innych :|
I Powinien Sie Nazywac Poradnik Dla Druta By Mystic Healing Bo tu Nie ma Opisane Jak grac tylko Gdzie Expic -.-
@up
Powiedz mi z jakiego poradnika cos sciagnołem ? ;o
A tak wogole to praktycznie wszystkie poradniki opieraja sie na tej samej zasadzie
Exp
10-100 master atomy ;ddddddddd
oczywiscie to był przykład _._
Czego Sie Czepiasz Jak Skopiowany To Zrob Swoj A Nie Taki Wielki Kozak Jestes:mad::mad:
@Mystic
Poradnik Zajekurw*Bisty :D:D
PoZdRo Tylko Foto Troche Malo :):p
Dobry poradnik, ale znam cie z gry i wiem, że kaleczyłeś i że noob z ciebie, ale dobrze, że już sprzedałeś tego eda:D
Poradnik 10/10 << to zrób teraz ktoś dla palladyna >> bo jeszcze nie znalazłem takiego
@up
To samo "internetowy napinaczu" mogę powiedzieć o tobie ;<
@temat
Ładny poradnik , sam się na nim wzoruję xD GRATZ
Jak dla APOwiczów zaje*isty poradnik, jeżeli bym grał to na pewno bym skorzystał, mam druida na RL Tibi, jak możesz to napisz jak tam grac druidem xD
Poradnik 9/10 bo jest "pare" błędów :/
Alkoholiczku powiem Ci, że poradnik bardzo mi się podoba ;D ;) Łądnie wszystko opisane więc Ci dam 10/10 bo jest dobry.
Nie no poradnik świetny bardzo mi pomaga :] Oczywiście ocena 10/10.
Gratz 10/10 Ja Niestety Mam 628 Lv I Musze Sobie Radzic Bez Klapeczkow Aj Gdyby Nie Te 2 Haki :/ Ale Przynajmniej Panda Jest :)
dzięki koleś bardzo mi pomogłeś bo mam moment załamania dosłownie załamka ten 270 lvl xD
szkielet wzięty od innych poradników wkleic screeny nie problem 3/10 tutaj tego to prawda.. co tutaj mozna ocenic to checi only ale nvm b