A wypastujesz mi glany psychopato?
Printable View
W zasadzie jest mi to obojętne po tym jak wprowadzili demona na rooka :) pomysły mi się podobają. JESTEM NA TAK.
Xionc to pewnie noob acc Kapitana Alkohola ;d na 98% :) 2% to możliwość, że jakiś jego fan ;d
PS. Xionc - załóż funclub Kapitana ;) A to konto pewnie zostanie zbanowane przy 40 -max 50 postach :( Smutne, ale widać po nicku, że długo się nie utrzyma :)
I tak tylko 2 osoby na nie :( Smutne a jednak prawdziwe ;d
Ja jestem za :)
Znaki............................................
Jestem na tak. Bardzo pomysłowy jesteś Marcello i jestem pewien że to by było ogrooooomne urozmaicenie dla h-lvl'i na rooku.
Nie gram na rooku, jest mi to obojetne, ale pomysly bardzo fajne :) Watpie, zeby Mortiisowi/Tygrysowi chcialo sie cos z tym zrobic, ale coz ;P Takie zycie.
Btw. Nie pamietam, zeby cos w ogole na rooku dodali od jakiegos pol roku, moze wiecej ;P
Dużo osob uważa ze z tym demon shieldem to przesada expilem do 2cc na rotach i za to 2cc kupilem juz vampirke ?
Tacy rookerzy to do 30lvl max i już mają vampirke ?
A takto taki blood by ja mial i by sie cieszyl :D
Warte by to bylo wiecej niz dsm a dsm okolo 5-6sc jak napisal to przystojny i marcello w innym temacie.Wiec ta demonka by była warta około 1kcc+??
Zapewne za zakup takiej demonki od blood mogło by sobie pozwolic tylko paru rookerów.Znam blood wiec trudno by go bylo naklonic do sprzedania. :O
Chodz dał przystojnemmu skine ston amulet są tylko 2 na rooku pamietam jak mi pisal na priv ze go wylocil za pare dni pacze w przystojnego w chacie.
To tyle pozdro
Znowu jestem za, ale oczywiscie polowa nie chce bo sie boi ze sie pogorszy -.-
Takie propozycje trzeba odświeżać. Może wtedy admini coś zrobią. Jestem na tak, tylko coś mi ten demon shield nie pasuje. Chociaż, ma tylko 1pkt defa więcej a o 333 lvl...
Wszystkie propozycje są dobre lecz demon shield odpada już lepiej zrobić quest na nową broń bo praktycznie darmanian war axe (czy jak to się pisze) jest najlepsza bronią wraz z bright sworem i skull stafem, więc przydały by się 3 nowe bronie od tego 333 lvla.
Znowu jestem za, ale oczywiscie polowa nie chce bo sie boi ze sie pogorszy -.-
@2up - na broń nie narzekamy - chcesz abyśmy poszli na bk, jebali po 1k i składali bk na 2 hity? Wtedy byśmy chyba mieli ze 100cc z loota na 10gbp lf, na które wydam około 4cc... Więc to byłaby raczej przesada... A ten 1pkt defa to nic :) Bo jak już wcześniej wspominałem były phoenix shieldy na rooku (37defa) ale Mortiis je zabrał :(
Tak więc usunęli phoenix shielda ale mogliby dać coś słabszego :(Cytat:
Demon Shield dla zielonych:
http://images.tibia.pl/static/items/shield/74.gif <- To jest takie cóś i ma 35 defa :( - byłby na razie może tylko 1 na rooku...
Vampire Shield dla zielonych:
http://images.tibia.pl/static/items/shield/80.gif <- Takie coś mają prawie wszyscy rookslayerzy... Nawet 15 lvl'e już je mają :( (def34)
Phoenix Shield dla zielonych:
http://images.tibia.pl/static/items/...nix_shield.gif <- Takie coś leciało z dark lordów :( (def37) ale usunęli :(
Np dem shield ktory leci 3-5x razy rzadziej niż aol?
Fajna propozycja. Jestem na tak i mam nadzieję, że wprowadzą.
Cytat:
Napisał Devixx
No no, aż mnie zaciekawiło, z jednym wyjątkiem, potwory wiecej waliły i miały trochę mniej hp.
Pierwsza i druga propozycja jest obiecująca, ale niektóre z tych pozostałych jest zbędna.O jeszcze quest na Demon Shield może być.
Pozdrawiam,
Heroes..
Tylko Quest na demon sheild, i coś jeszcze do tego np. jakiś axe lepszy od tego co teraz jest najlepszy. Reszta nie... Bo by było za dużo roboty zrobić 5 questów, i to jeszcze teraz, gdy ekipa nie ogarnia 1 serva i musi na każdym robić udpady a ty jeszcze chcesz questy robić...
:) Jeżeli ekipa nie ogarnia, zawsze znajdzie się ktoś chętny do pomocy ;)
@topic - Guzek II - głos nie ważny, z powodu braku wypowiedzi, dlaczego jest na Nie. Tylko 2 osoby w tej chwili są na nie. :) Pozdrawiam ;)
Marcello ja tylko dałem przykład i nie powiedziałem żeby walić po 1k w mobów wtedy to jużmain by był(chociaż tak nim jest) .. już lepiej żeby nowe respy zostały wprowadzone niż quest na demon shielda :P chociaż mógł by być inny item.
No to odświeżamy.
Niektórzy piszą "nie róbcie z rooka drugiego maina", ale... dla osób, które
zamierzają grać na mainie rook kończy się na 15 levelu i nara.
Wydaje mi się, że main-playerów nie powinno to obchodzić, czego chcą rookmasterzy.
My nie piszemy, np. "Na mainie macie za dużo respów" etc.
Więc proszę grzecznie... nie wtrącać nosa w nieswoje sprawy :/
@top
Już się wypowiedziałem :)
Oczywiście ze zaznaczyłem odpowiedź pierwszą :)