http://www.justinbuist.org/blog/imag..._thumbnail.jpg
@topic
Ja już swoje wymyśliłem. Bede mniej wredny dla ludzi na rl (na forum nadal będę :s )
Printable View
http://www.justinbuist.org/blog/imag..._thumbnail.jpg
@topic
Ja już swoje wymyśliłem. Bede mniej wredny dla ludzi na rl (na forum nadal będę :s )
Ha. Więcej pić, więcej wychodzić z domu i namowić rodziców na nowego lapka ;S tyle odemnie aha i jeszcze wziaść się za przedmioty zawodowe ;D
- wiecej sie uczyc
- nie palic
chyba tyle.
Ja niemam zadnych postanowien, bo i tak wiem, ze nie bede ich przestrzegal.
@up
Ja już nie palę i dalej mnie to nie korci.
Postanowienia :
Wygrać sprawę, mieć kompa wkońcu własnego, założyć zespół muzyczny.
:P ja mam mniej się masturbować i nie zamulać się przed kompem przy tibi i jeszcze troszke ogarnąć alkohol ;s bo ostatnio w trans jakiś wpadłem ;s
Kupić jakiegoś 2ka na allegro ~~~~~~~~~~~~
Wyjebać moje dwa jajca [ : o ] na Tibie, rozmyślam nad sprzedaniem acc ; > za dużo czasu marnuje przez tą szatańską gre . ; <
- zdać mature z dobrym wynikiem
- zapisać się na prawko kat. C
- i ogólnie się ogarnąć.
Nie będę palić fajek od sylwestra, troszkę mniej alkoholu, ale za to blanty kręcić będę tak samo.
Ja chce chociaż w tym roku szkolnym mieć świadectwo z paskiem, i takie jest moje postanowienie na ten nowy semestr. A w nowym roku chce ograniczyć komputer.
Nie mam postanowień. Co będzie to będzie.
1. Spędzać dużo czasu ze swoją dziewczyną.
2. Wjebać 200 lvl na rlu.
3. Więcej imprez
4. Więcej podróży do Polski.
5. Schudnąć troszku.
6. Dostać się do zajebistego liceum.
7. Ogarnąć nowego kompa.
Nie mam żadnych postanowień... Nigdy nie wytrwałem do końca z postanowieniami, więc dlaczego tym razem miałoby być inaczej?
1 Poprawić moje zagrożenia xd
2 Rzucić palenie ;<
nie pic tyle.............................................. ...............
mniej czasu przed kompem dobre oceny zdac do 3 klasy xdd nie do podstawowki xdd schudnac pare kg :D
Hmm... moje to:
- Podnieść się z 4.9/5.0 (gdyż jescze 1 oceny nie znam) na 5.0+ i dostać się do dobrego Liceum
- Ograniczyć Tibie
- pomóc Mortiisowi z APO <--- to tak troszke :)
- ograniczyć wiele "niedobrych" rzeczy
- wziąść się w garść i kuć !!!!!
P.S.
Jak bd miał 4.75+ dostane skuter ^^
Hmm
- Mniej grać
- Więcej nauki
- Ograniczyć browarki