Ładnie, podoba mi się. Tylko jeszcze brakuje mi tu motylków ; )
Printable View
Ładnie, podoba mi się. Tylko jeszcze brakuje mi tu motylków ; )
Dobra robota ;)
Poradnik ładnie wykonany, błędów nie widze :p
Poradnik jest uniwersalny, bo ceny będą na pewno ulegać zmianom.
Więc jeśli napiszesz kolejny poradnik to nabijesz kolejnego posta i dostaniesz kolejne reputy :<
oceniam go na 5+
Fajny poradnik, ale cenki mogą sie zmieniać:D
10/10.
Ta cena s seta, to chyba jakas zawyzona w calosci :d Ja swojego s seta w sumie kupilem za jakies 30kcc, chociaz juz nie gram. Reszty cen, to nie wiem, bo nie gram ;d Ale poradnik ladnie opisany i w ogole, reputa dam ;]
Fajny poradnik, ceny trzymają się pionu i ogólnie to pjona.
Mam nadzieje że będziesz go akutalizować.
10/10
No, widać, że włożyłeś w ten poradnik wiele pracy i czasu. Daję Ci 10/10 i rób więcej poradników, bo jak to ktoś kiedyś powiedział, "masz do tego smykałkę" ;d Pozdrawiam . :D
Cennik bardzo dobry, dzięki niemu w końcu kupiłem c arrow, bo wiedziałem za ile :D
krótko mówiac narobiles sie troche i za to ZAje**** To zrobiles !! 10/10 !! Rób wiecej poradników.:D
No widze ze sie kupn wreszcie postarał i napisał porządny poradnik z cennikiem...
Reput leci Dobry poradnik
++++++++++++++++++++++++++++
Good Cennik a nawet Bardzo dobry . oddaje reputa .
ktos sie postaral i zrobil nareszcie jakis cennik Mailand
Dobra robota!Mi się na pewno przyda
Z tego co wiem, to Egipcian Present chodzi nawet do 9kcc C:
Ale reszta pięknie, cud i miód. :)
10/10
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 1 seconds.
Bardzo dobry poradnik na pewno mi się przyda xDD
10/10 powodzenia :)
Fajnie fajnie ale tak jak Vimpexx mówię że egipcian present chodzi 3-10kcc ;o
Ładnie ^^ tylko jak już tak na cacy 100% ma być, to masz przy g bootsach i presencie czarne tło :PP
Szkoda tylko, że pare grafik jest ze screenów, a nie ze spr. Szkoda, że nie pogrzebałeś trochę :f Ale tak to bardzo fajny poradnik bla bla bla i gdyby nie wprowadzenie tabelki, to pewnie by nie powstał.
dobrze , dobrze :D ceny prawdziwe;D nie tak jak inni pisza;d ze kaptur 100kcc;D Pff.. albo klapy 50kcc;D SZKODA KOMENTOWAC:D