Świetna robota, czekam na kolejne update :)
PS: Cavebot nie wysypał się przez całą noc
Printable View
Świetna robota, czekam na kolejne update :)
PS: Cavebot nie wysypał się przez całą noc
Zmiana koloru hp na paskach kozak.
Ikonki nowe tez bardzo fajne.
Spr tez fajnie wygląda i usprawnia rozpoznawanie jak np. dragon egg
Usunięty moduł health info daje opcje na kolejny plecak, jednak dalej czekam na drugi prawy panel.
Również czekam na funkcje exp/h i obliczanie czasu do lvlup.
Fps bez zmian, poruszanie postaci płynniejsze.
Dzięki za tak przyjemnego Clienta.
Polecam każdemu.
Witam ponownie. Wielu graczy prosiło o dodanie drugiego prawego panelu, więc dzisiaj to dodałem look:
Click to show spoiler
Nagranie jak to działa:
https://www31.zippyshare.com/v/hmj6ZPIP/file.html
#Edit
Linki zostały zaktualizowane do wersji 10.1 ze względu na wykryty błąd przez jednego z graczy :)
#Edit 2
Linki zaktualizowane do V10.2 - usunięto kilka występujących błędów, testujcie dalej jak coś znajdziecie to też poprawię.
Ogolnie fajny kliencik. Z jednym malym minusem. Nie moge przeciagnac okna backpacka na srodek ekranu,a to byla bardzo fajna przydatna funkcja . Czy bedzie ona dodana?
@Harakiri II
Wspaniała robota jak zwykle, z lewym panelem aktualnym to mi zaimponowałeś ;)
Aktualnie najlepszy klient z tych wszystkich, które tutaj wrzucałeś.
Click to show spoiler
Niestety muszę się przyczepić:
- Mały obraz gry.
- Brak możliwości przesuwania plecaków na środek ekranu.
:D
Kozak client.
Testowałem każdą wersje, mimo, że grałem na co dzień na v2. Obecnie przechodze na v10 i zostaję w oczekiwaniu na kolejne wersje.
Dobra robota, tak trzymać.
Ten client powinien być już dawno na stronie apo.
Po zalogowaniu zawiesza się wszystko. (na aktualnej wersji) sciągnąłem jakąś starszą wersje i wszystko jest ok tyle ze nie ma "nowosci".
Sprawdź czy jak wrzucisz moduł Vip listy z V7 do V10.1 czy Ci zadziała, jedna osoba tak miała że jej to pomogło, może w twoim przypadku jest tak samo
Super! Naprawdę konkretna robota, tylko co mam zrobić żeby mi się te komunikaty durne eventowe nie wyświetlały? Bardzo irytujące to jest.
11/10!
@edit
Jeszcze jedno, możesz wrzucić spr którego używasz? Fajnie to wszystko wyglada na Twoich screenach
Przyczepie sie do tego klienta z dwoch powodow
Mały obraz gry.
Brak możliwości przesuwania plecaków na środek ekranu.
ale tak wielki plus .
@Ferrer
Chcesz to ci zrobie upload i pokaze o co chodzi z tymi plecakami
Lub nagram filmik i wrzuce bys wiedzial o co mi sie rozchodzi
gdzie w tym kliencie dodaje sie mape apo? by cala byla odkryta
Mega wypasiony klient! Innego nie chce! Kawał dobrej roboty.
https://i.imgur.com/GrBSEhP.png
Tym miłym akcentem kończę. Nie będzie więcej aktualizacji do clienta z prostego powodu. Niektórzy nie potrafią docenić tego ile czasu na to poświęcam, ile to jest pracy i biorą gotowe wychodzące spod mojej ręki funkcje/skrypty/ulepszenia i wrzucają do innych clientów. Nie będę się rozpisywał, ale każdy na moim miejscu by był chociaż w małym stopniu zirytowany/zdenerwowany, miło było dla was robić małe urozmaicenia, trzymajcie się. Cześć.
Temat można zamknąć :)
Nie rób tego Mordzia
Rób to co robisz, a robisz w ch*j zajebis*ą robotę ;)
Z ogromnym bólem serca stwierdzam, że szkoda, ale rozumiem Twoja decyzję i ją szanuję. Miałem jeszcze tyle pomysłów dla Ciebie, co zmienić, co dodać, tyle rzeczy do przetestowania.
Client jest kozak, sądzę, że jeszcze bardzo bardzo długo zanim przejdę na inny.
"Coś się kończy, coś się zaczyna." Wiem, że na tym nie spoczniesz i za jakiś czas usłyszymy o Twoich skryptach i/lub grafikach. Do zobaczenia wkrótce.
Pozdrawiam
Wznawiam temat, tym razem bez aktualizacji. Będę wrzucał tu linki do otclientaV12. W miarę możliwości wyeliminowałem błędy (osobiście nie mam żadnych w raporcie o błędach) Z góry uprzedzam, podmienisz jakiś moduł na starszą wersję? Coś Ci się może spierdolić, podmienisz inny, coś innego może się spierdolić. Także polecam mieć wszystkie w całości :)
Link do pobrania za granicą
https://i.imgur.com/dT5ksqD.png
Link do pobrania w Polsce
https://i.imgur.com/dT5ksqD.png
Temat zostaje tylko po to, żeby były do niego wrzucane linki jeżeli aktualne wygasną.
Na tym polega open source. Przykro, ze sie pofochałeś, ale rzeczywistość Cie jednak przerosła. Powodzenia.
Dzięki za szybką reakcję gdy pisałem że mi klienta wywala. Na pewno będzie dziś przetestowany. Kawał dobrej roboty.
Nie wiem co tam zrobiłeś z tym OTC, ale dobra robota. Wygląda fajnie, wszystko działa elegancko. Niewiedzieć czemu, na oficjalnym OTC nie działało mi zapisywanie ustawień, a tu proszę bardzo, od strzała wzięło te ustawienia, które ustawiłem tam i ładują się automatycznie za każdym razem. W dodatku użycie CPU i GPU jak przystało na grę mającą tyle lat - zerowe. Na oficjalnym kliencie Tibii miałem wyższe użycie GPU niz w AC Odyssey. XD
TLDR: Dobra robota Skała, na pewno się przyda. ;)
Mam jeden problem, może ktoś miał podobnie, na wszystkich kontach OTC działa elegancko, a na jednym zawiesza się zaraz po wyborze postaci po czym trzeba zamknąć program bo nie odpowiada, ktoś pomoże?
@Colinovsky
Wszystko fajnie napisałeś, ale jestem zielony z tego co piszesz i z tego OTc, skąd pobrać oficjalnego otc? Jak sprawdzić logi? Tak dużo do zrobienia tak mało wiedzy z mojej strony :D
Świetny klient. Bardzo wygodny - dziękuję bardzo za możliwość pobrabia! Choć mam jedno pytanie a mianowicie - gdzie wgrać mapy, by minimapa była cała odsłonięta?
Mam wrażenie ze mam lekko rozmazane tak jak by rozdzialka byla za mala albo cos ktos wie jak to ogarnac ?
no na tym otc sobie nie powrzucacie uw z hotkeya, niebieskich potkow, paralow z hota
nie wiem czy to dobrze czy zle zle to zablokowales, bo kto bedzie chcial to sobie to ogarnie
Refresh
V13.1
Kowal pare postów wyżej Skala napisał ze już nie będzie nowości w klientach, jedyne co to odnawia linki aby ludzie mogli pobierac
Pozdrowienia
Z tym ze tam byla wersja v12, a tutaj jest dodana v13
Coś tam się zmieniło..
V12:
Click to show spoiler
V13:
Click to show spoiler
Z tego co zauważyłem to:
- wskaźnik blessów (pokazuje ile nam zostało)
- wskaźnik tasków (pokazuje na co aktualnie mamy task)
xd
Klient jak najbardziej spoko, przyjemnie się gra. Fajna opcja z tym kliknięciem na "Task" oraz "Bless".
https://i.imgur.com/PAjswea.jpg
Najlepszy client jaki sobie moglem wyobrazić :) 13 jest kozacka, ale brakuje mi paska z % expa z v12 i pytanko mam, jak mozna zmienic tylko ta 1 opcje? probowalem po prostu wkleic folder z topmenu ale nic sie nie zmienia. Pozdro mordo! ps. TP na Apo dalej nie dziala ?;(